Apartamente noi de vanzare in Visani Iasi

Apartamente cu 2 camere de vanzare Visani - Iasi, fara comision By Nairobi Residence

Evo Imobiliare vă prezintă o selecție exclusivă de apartamente noi cu 2 camere de vânzare în Vișani, Iași -  0 Comision - Cumperi Direct de la Dezvoltator - 0757.858.142

Descoperă Topul Apartamentelor din Visani: Locuințe de Vis la Un Click Distanță

Ești în căutarea locuinței ideale în cartierul Visani din Iași? Platforma noastră, Evo-Imobiliare.ro, îți oferă zilnic un ac

Evo Imobiliare vă prezintă o selecție exclusivă de apartamente noi cu 2 camere de vânzare în Vișani, Iași -  0 Comision - Cumperi Direct de la Dezvoltator - 0757.858.142
Descoperă Topul Apartamentelor din Visani: Locuințe de Vis la Un Click Distanță
Ești în căutarea locuinței ideale în cartierul Visani din Iași? Platforma noastră, Evo-Imobiliare.ro, îți oferă zilnic un acces exclusiv la selecția premium de apartamente de vânzare în Vișani, preferate de cumpărătorii cu viziune. De la apartamente generoase, cu mai multe camere, la soluții compacte și eficiente, portofoliul nostru este meticulos actualizat pentru a răspunde aspirațiilor și necesităților vizitatorilor noștri.

Descoperă Cele Mai Noi Apartamente Disponibile în Visani

Fii mereu informat cu ultimele oferte de apartamente din Visani, prezentate în timp real pe site-ul nostru. Ne dedicăm să îți furnizăm acces instant la cele mai recente și atractive locuințe de pe piață, asigurându-te că deții toate detaliile cruciale pentru o decizie rapidă și înțeleaptă. Indiferent că îți dorești un cămin pentru tine și familia ta sau ești în căutarea unei oportunități de investiție, la noi vei descoperi selecția ideală de apartamente din Visani.
Tipurile de Apartamente Predilecte în Visani
Diversitatea preferințelor cumpărătorilor noștri este vastă, însă anumite categorii de apartamente se evidențiază prin popularitatea lor remarcabilă. În cartierul Visani, apartamentele cu două camere și garsonierele se bucură de un interes deosebit, atrăgând o paletă largă de cumpărători, de la tineri profesioniști la cupluri și investitori. Aceste locuințe reprezintă combinația ideală între confort, eficiență și preț accesibil, oferind soluția perfectă pentru diverse nevoi și preferințe de viață.
Apartament Nou cu 2 Camere - 47.99 mp
Acest apartament vă întâmpină cu o cameră spațioasă de 14,14 m2 și un living împreună cu bucătărie de 20,50 m2, creând spațiul perfect pentru relaxare și petrecerea timpului cu cei dragi. Baia de 5,55 m2, holul de 5,04 m2 și balconul de 2,76 m2 completează armonios acest spațiu, oferind o suprafață utilă de 45.23 m2 și o suprafață totală de 47.99 m2.
Apartament Nou cu 2 Camere - 49.71 mp
Cu o suprafață utilă de 46.95 m2 și o suprafață totală de 49.71 m2, acest apartament este ideal pentru cei care caută echilibrul perfect între confort și eleganță. Camera de 14,14 m2 alături de livingul cu bucătărie de 20,82 m2 oferă spațiul perfect pentru momentele de odihnă, în timp ce baia de 5,51 m2, holul de 6,48 m2 și balconul de 2,76 m2 adaugă o notă de rafinament.
Apartament Nou cu 2 Camere - 52.62 mp
Explorați un spațiu de locuit proiectat cu grijă, unde fiecare detaliu contează. Suprafața utilă de 50.34 m2 și totală de 52.62 m2, împreună cu o cameră de 11,81 m2, living de 16,20 m2, bucătărie de 6,76 m2, baie de 5,60 m2, hol de 9,97 m2 și un balcon de 2,28 m2, fac din acest apartament locul ideal de a vă numi acasă.
Apartament Nou cu 2 Camere - 53.13 mp
Acest apartament excepțional cu o suprafață utilă de 49.67 m2 și o totală de 53.13 m2 promite să fie refugiul perfect. Camera de 12,88 m2 și livingul cu bucătărie de 28,46 m2 sunt deschise și primitoare, în timp ce baia de 4,85 m2, holul de 3,48 m2 și balconul de 3,46 m2 completează frumos acest spațiu vibrant.
Apartament Nou cu 2 Camere - 55.62 mp
Descoperiți spațiul ideal pentru a vă crea amintiri prețioase. Cu o cameră de 12,00 m2 și un living cu bucătărie de 30,28 m2, acest apartament oferă o suprafață utilă de 51.25 m2 și o suprafață totală de 55.62 m2. Baia de 5,24 m2, holul de 3,76 m2 și balconul de 3,46 m2 adaugă un plus de confort și stil vieții dumneavoastră.
Apartament Nou cu 2 Camere - 58.01 mp
Ultimul, dar nu cel din urmă, acest apartament se remarcă prin generozitatea spațiului său, având o suprafață utilă de 54.21 m2 și o totală de 58.01 m2. Camera de 13,96 m2, livingul de 17,64 m2, bucătăria de 10,59 m2, baia de 4,43 m2, holul de 7,59 m2 și balconul de 3,80 m2 sunt concepute pentru a maximiza confortul și funcționalitatea.
Pentru cei în căutarea unui stil de viață modern, într-o locație de vis, apartamentele de vânzare din Visani, Iași, reprezintă alegerea perfectă. Fie că preferați un etaj intermediar sau unul superior, cu acces la lift, fiecare apartament este o promisiune a confortului și eleganței. Contactați-ne astăzi pentru a descoperi mai multe și pentru a vă găsi un apartament potrivit. 0757.858.142
Fara comision pentru cumparator - Cumperi Direct de la Dezvoltator
Apartamente dezvoltate de Nairobi Residence Visani
Un Stil de Viață Modern în Vișani
Fie că vă doriți să locuiți la un etaj intermediar sau să vă bucurați de panorama orașului de la un etaj superior, avem opțiuni care să satisfacă orice preferință. Disponibile pe și etaj intermediar etajele 1, 2, 3, 4 și 5, fiecare apartament este accesibil cu lift, asigurând comoditate și accesibilitate maximă.

Descoperiți Nairobi Residence, emblema inovației imobiliare din Visan, concepută pentru a redefinește standardele de confort și siguranță într-un mediu modern. Această bijuterie arhitecturală promite o experiență de locuire de neegalat, îmbinând tehnologii de ultimă oră cu materiale de calitate superioară, toate în inima vibrantă a zonei Visan.
Tehnologie și Inovație la Baza Confortului Dvs.
Nairobi Residence se distinge printr-o fundație robustă pe piloți forati, ce ating adâncimi de până la 15 metri, garantând stabilitate și durabilitate în fața provocărilor seismice. Cu un diametru impresionant de 95 cm, această tehnologie avansată asigură o ancorare solidă, oferindu-vă liniștea unui cămin sigur.
Izolație Superioră pentru o Viață Linistită
Pereții exteriori, construiți din cărămidă de 25 cm, și cei interiori, din cărămidă de 25 cm, nu doar că asigură rezistența structurii, dar oferă și izolație termică și fonică excepțională. Aceasta înseamnă costuri reduse de întreținere și un spațiu de locuit mai confortabil și mai liniștit.
Flexibilitate și Rezistență prin Construcție pe Cadre
Optând pentru un sistem de construcție pe cadre, Nairobi Residence îmbunătățește semnificativ rezistența la cutremure și permite flexibilitatea în designul interior. Această metodologie modernă garantează durabilitate și se adaptează perfect nevoilor dumneavoastră de spațiu și confort.
Eleganță și Eficiență în Designul de Vârf
Ultimul etaj, proiectat cu plăci și acoperiș de tip șarpantă, nu doar că adaugă un accent estetic deosebit ansamblului, dar asigură și protecție optimă împotriva intemperiilor, oferind o izolare superioară atât termic, cât și fonic.
Sustenabilitate și Economie prin Tehnologii Avansate
Cu un accent pe eficiență energetică, Nairobi Residence integrează soluții tehnologice de avangardă: sistem de încălzire centralizat, iluminat LED și ferestre termopan de înaltă performanță. Aceste caracteristici promovează un consum energetic redus și un impact minim asupra mediului, contribuind semnificativ la reducerea cheltuielilor lunare și la îmbunătățirea calității vieții locatarilor.
Nairobi Residence din Visani se ridică drept un simbol al excelenței în domeniul imobiliar, oferind un refugiu de lux, siguranță și confort. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a vă asigura o viață de calitate superioară, într-un mediu care pune accent pe inovație și sustenabilitate. Pentru cei în căutarea unei locuințe care reflectă cele mai înalte standarde, Nairobi Residence este destinația ideală.

Descoperă Eleganța Urbană: Apartamente cu Lift Ultramodern în Nairobi Residence
Vivează confortul suprem cu lifturile ultramoderne din toate cele șapte clădiri ale Nairobi Residence. Facilitatea de lift este nu doar un lux, ci o necesitate, garantând accesul facil la orice etaj. Perfect pentru zilele încărcate de cumpărături sau când navighezi spațiul urban cu căruciorul copilului, lifturile noastre îți ușurează fiecare moment.
Oază de Verdeață și Joacă: Parcul și Spațiile Verzi de la Nairobi Residence
Îmbogățește-ți viața cu o escapadă zilnică în parc de joacă sigur și prietenos pentru copii, situat chiar în inima Nairobi Residence. Complexul nostru îți oferă nu doar un loc de joacă, ci și spații verzi luxuriante și alei pitorești pentru plimbări revigorante, asigurându-ți astfel o viață armonioasă și conectată cu natura.
Siguranță și Confort: Parcările Securizate și Accesul Controlat la Nairobi Residence
Prioritatea ta este siguranța? La Nairobi Residence, îți garantăm liniștea sufletească cu locuri de parcare securizate și un sistem avansat de acces controlat. Îți vei lăsa mașina în siguranță și vei trăi fără griji, știind că tu și bunurile tale sunteți protejate în orice moment.
Exploră Visan: Refugiul Tău de Pace și Frumusețe în Inima Colinei Bucium, Iași
Descoperă frumusețea unică a Visanului, un colț de paradis situat strategic în colina Bucium din Iași, oferind un echilibru armonios între facilitățile urbane moderne și calmul vieții la țară.
Interfața Ideală între Urban și Natură în Comuna Barnova
Acces Impecabil la Infrastructura de Transport și Facilități Citadine
Oază de Calm și Peisaje Rurale Idilice, la Doar Câteva Minute de Iași
ARMONIA PERFECTĂ ÎNTRE NATURĂ ȘI URBAN: DESCOPERĂ VISAN
Visan se distinge prin echilibrul său remarcabil între peisajele naturale idilice și ritmul vibrant al vieții urbane. Locuitorii se pot delecta cu serenitatea și estetica naturală, având totodată acces rapid la comoditățile urbane ale Iașului. Beneficiile acestei zone includ:
Situat la doar 5 km de inima Iașului, Visan se afirmă ca o zonă de excepție, în plină ascensiune. Evo Imobiliare îți aduce în prim-plan detaliile esențiale despre Visan, inclusiv accesul la facilități și avantajele vieții în această zonă.
Poziționarea Excepțională a Visanului: La sudul Iașului, Visan se bucură de o amplasare privilegiată, oferind acces facil și rapid către oraș. Înconjurat de o natură luxuriantă și spații verzi vaste, cartierul reprezintă un refugiu ideal pentru cei în căutarea liniștii și a frumuseții naturale, păstrând în același timp o legătură strânsă cu dinamica urbană.
Accesul la Transportul Public: Visan se mândrește cu o rețea de transport în comun bine organizată, care conectează cartierul cu centrul Iașului și alte zone relevante, facilitând mobilitatea rezidenților și contribuind la un mediu mai curat.
Vecinătatea cu Puncte de Interes: Proximitatea zonei Visan față de principalele atracții ale orașului, inclusiv instituții de învățământ, centre comerciale, spitale și parcuri, asigură accesul facil la o gamă largă de servicii și activități recreative.
Alegerea de a locui în Visan înseamnă a beneficia de un stil de viață echilibrat, înconjurat de natură, dar fără a compromite accesul la facilitățile urbane. Cu o poziție strategică, conexiuni eficiente de transport și proximitatea față de centrele de interes, Visan se afirmă ca o destinație de top în peisajul imobiliar din Iași.
Descoperă Visani: Centrul de Oportunități Imobiliare Înfloritoare în Inima Urbană
Visani se profilează ca epicentrul dezvoltării imobiliare din zona urbană, atrasă de un interes crescut atât din partea investitorilor cât și a celor în căutarea unui nou cămin. Cu o poziție strategică de invidiat, accesibilitate excelentă la transportul public și o mulțime de facilități la îndemână, Visani reprezintă locul ideal pentru investiții imobiliare cu perspective de creștere pe termen lung.
Inovație și Dezvoltare în Sectorul Imobiliar din Visani
Recenta expansiune a Visaniului a adus o varietate impresionantă de proiecte rezidențiale moderne, răspunzând astfel cererii în creștere pentru locuințe de calitate. Investitorii au la dispoziție o selecție diversă, de la apartamente moderne și confortabile la case generoase, toate concepute pentru a satisface cele mai variate gusturi și nevoi.
Avantajele Infrastructurale și Facilitățile din Visani
Visani se distinge printr-o infrastructură robustă și o gamă largă de servicii, asigurând o conectivitate fără cusur prin rețele de transport public eficiente, cum ar fi metroul și autobuzele. Proximitatea față de centre comerciale majore, instituții medicale de top și zone de divertisment îmbunătățește semnificativ calitatea vieții, plasând Visani în topul preferințelor pentru locuire.
Un Stil de Viață Armonios în Visani
Visani oferă o combinație ideală între dinamica urbană și liniștea unui cămin pașnic. Zonele verzi și spațiile deschise invită la relaxare și recreere în aer liber, în timp ce accesul la facilitățile urbane esențiale garantează confort și comoditate. Această calitate excepțională a vieții, alături de accesibilitatea sa, face din Visani o opțiune atractivă pentru cei care doresc să se stabilească într-o comunitate vibrantă și conectată.
În concluzie, Visani reprezintă un punct focal pentru oportunitățile imobiliare, oferind un mix perfect de locație strategică, inovație în dezvoltare și un stil de viață de invidiat. Aceste caracteristici îl transformă în alegerea preferată pentru investiții durabile și un viitor prosper în inima orașului.
Exploră Oportunitățile de Shopping în Proximitate: Conveniență și Varietate la Fiecare Pas
Descoperă destinațiile de top pentru cumpărături din apropiere, care transformă fiecare sesiune de shopping într-o experiență de neuitat. Cu o gamă largă de produse, de la alimente de bază la articole de lux pentru casă și familie, aceste centre comerciale și supermarketuri sunt gata să îți satisfacă toate dorințele.
Family Market Bucium (2km) - Acest supermarket de cartier îți aduce diversitate și calitate în selecția de produse alimentare și nealimentare, ideal pentru necesitățile zilnice ale familiei. Prioritizând prospețimea și calitatea, Family Market Bucium este destinația ta zilnică pentru cumpărături eficiente și plăcute.
Auchan Bucium (2 km) - La doar câțiva pași, Auchan Bucium te întâmpină cu o varietate impresionantă de produse, satisfăcând nevoile zilnice ale fiecărei familii. Descoperă plăcerea cumpărăturilor sub un singur acoperiș, într-un spațiu care promite calitate și diversitate.
Carrefour Market (1,8km) - Alege Carrefour Market pentru o selecție vastă de produse și oferte tentante, de la alimente proaspete la articole pentru casă și grădină. Aici, cumpărăturile de zi cu zi devin mai ușoare și mai avantajoase, mulțumită promoțiilor constante.
Lidl (2,5km) - Optează pentru Lidl și bucură-te de combinația ideală de calitate superioară și prețuri accesibile. Aici găsești o gamă largă de produse alimentare și nealimentare, perfecte pentru un buget inteligent și un stil de viață echilibrat.
Profi în curând în Visani, la Nairobi Residence - Așteaptă cu nerăbdare deschiderea Profi în zona ta! Aici vei descoperi produse de calitate la prețuri competitive, ideal pentru cumpărături eficiente, fie că sunt alimentare sau nealimentare. Ofertele speciale te așteaptă la fiecare vizită, promițând economii semnificative.
Mega Image în Visani - Lasă-te surprins de noul Mega Image din vecinătate! Aici, calitatea întâlnește varietatea și prețurile competitive, oferindu-ți o experiență de shopping completă și satisfăcătoare, cu produse pentru toate gusturile și necesitățile.
JYSK (1,8km) - Transformă-ți casa într-un cămin de vis cu ajutorul JYSK, locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru amenajarea și decorarea spațiului tău. De la mobilă modernă la accesorii decor, JYSK este partenerul tău în proiectele de home decor.
Pepco (1,8km) - Descoperă Pepco pentru o selecție vastă de articole accesibile pentru casă și familie. De la modă la jucării și produse pentru bebeluși, Pepco îți oferă calitate la prețuri care nu afectează bugetul familiei.
Centrul Comercial Phoenix (1,8km) - Aici, diversitatea întâlnește conveniența într-un spațiu de shopping care aduce împreună o varietate de mărci și produse pentru toate nevoile și gusturile tale.
Palas Mall și Iulius Mall (5km) - Pentru o experiență de shopping de neuitat, nu rata Palas Mall și Iulius Mall, centrele de atracție pentru pasionații de cumpărături. Cu o ofertă largă de magazine de brand, spații de relaxare și divertisment, aceste mall-uri promit satisfacție completă și distracție pentru toată familia.
Aceste destinații de shopping în proximitate sunt gata să îți completeze experiența urbană, oferindu-ți accesul la o lume de conveniență, calitate și diversitate. Indiferent de lista ta de cumpărături, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a transforma fiecare sesiune de shopping într-o aventură plăcută și eficientă.
Accesează Servicii Medicale de Top în Proximitate: Sănătate și Îngrijire la Un Pas de Casa Ta
În ritmul alert al vieții contemporane, sănătatea a devenit o prioritate absolută pentru fiecare dintre noi. Importanța accesului imediat la servicii medicale de înaltă calitate este incontestabilă. În acest ghid, îți prezentăm centrele medicale esențiale situate convenabil în apropiere zonei Bucium, garantând îngrijirea optimă atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.
Centrul Medical Arcadia Bucium (3km)
Descoperă excelența în îngrijirea medicală la doar 3 km distanță, la Centrul Medical Arcadia Bucium. Această clinică multidisciplinară îți stă la dispoziție cu o gamă largă de specialități, de la pediatrie la ortopedie, echipată cu tehnologie de ultimă oră și personal dedicat, pentru a asigura sănătatea integrală a familiei tale.
Clinica Dentară (400m)
Zâmbetul tău merită cea mai bună îngrijire, iar Clinica Dentară, situată la doar 400 de metri, este pregătită să ofere servicii dentare excepționale pentru toate vârstele. Fie că ai nevoie de o simplă verificare sau de proceduri mai complexe, aici primești atenția și profesionalismul pe care le cauți.
Farmacia Viapharm (500m)
Pentru nevoile tale farmaceutice, Farmacia Viapharm, aflată la 500 de metri distanță, îți oferă o selecție completă de medicamente, suplimente și produse de îngrijire personală. Beneficiezi de consiliere profesională pentru a lua întotdeauna deciziile potrivite în materie de sănătate.
ERIS VET Servicii Veterinare (3km)
Prietenii tăi necuvântători merită îngrijire de top, iar clinica veterinară ERIS VET, la 3 km distanță, este locul unde calitatea serviciilor se întâlnește cu pasiunea pentru animale. De la controale de rutină la tratamente specializate, aici găsești tot ce ai nevoie pentru sănătatea companionilor tăi.
Descoperă Oazele de Frumusețe și Relaxare: Q Estetic Care și Bunker Barbershop
Pentru momente de răsfăț și îngrijire personală, Q Estetic Care (3km) îți propune o varietate de tratamente estetice și de relaxare, într-un spațiu dedicat atât femeilor, cât și bărbaților. Dacă ești în căutarea unui look proaspăt și îngrijit, Bunker Barbershop (200m) te așteaptă cu servicii de tuns, barbierit și styling personalizate, într-un ambient masculin și primitor.
Aceste centre medicale și spații de frumusețe din apropiere sunt concepute pentru a-ți oferi acces rapid la servicii de calitate superioară, asigurându-ți astfel un stil de viață sănătos și echilibrat. Fie că este vorba de sănătatea ta, a familiei sau a animalelor de companie, soluțiile ideale se află la doar câțiva pași distanță.
Savurează Experiențe Culinate Unice și Relaxare de Lux în Restaurantele și Hotelurile din Proximitate
Transformă fiecare masă și fiecare ședere într-o aventură memorabilă în selecționatele noastre restaurante și hoteluri din împrejurimi. Fie că ești în căutarea unei escapade romantice, a unei întâlniri de afaceri de neuitat sau pur și simplu dorești o gustare rapidă, zona Visani îți oferă opțiuni elegante și sofisticate pentru toate gusturile.
Pleiada Boutique Hotel (2 km distanță) - Descoperă rafinamentul și luxul la Pleiada Boutique Hotel, o destinație perfectă pentru momente speciale sau întâlniri de afaceri, unde stilul întâlnește confortul suprem.
Bellaria Hotel (2 km distanță) - Bucură-te de servicii de top și o atmosferă caldă la Bellaria Hotel, locul unde fiecare călător găsește o oază de relaxare și ospitalitate de neegalat.
Pensiune Restaurant La Cumatru (2,4 km distanță) - Îmbrățișează tradițiile și savoarea autentică românească într-un cadru rustic, plin de căldură și bunătate, la Pensiune Restaurant La Cumatru.
Restaurant La Palia (2,4 km distanță) - Lasă-te sedus de diversitatea culinară și de preparatele delicioase într-un ambient intim și primitor la Restaurant La Palia.
McDonald's (2 km distanță) - Pentru momentele când timpul este esențial, McDonald's îți stă la dispoziție cu gustări rapide și delicioase, perfecte pentru o masă în mișcare.
În plus, Visani îți simplifică viața cu acces ușor la stații de alimentare:
MOL (2,5 km distanță), OMV (1,8 km distanță), și Rompetrol (2 km distanță) - alege dintre aceste opțiuni convenabile pentru a te asigura că vehiculul tău este întotdeauna pregătit pentru drum.
Zona Visani este sinonimă cu confortul și comoditatea, aducându-ți la îndemână tot ce ai nevoie pentru un stil de viață fără griji. De la cumpărături la servicii medicale, de la relaxare la divertisment, descoperă cum poți avea parte de toate acestea fără a compromite liniștea și confortul căminului tău. Trăiește frumusețea vieții în Visani, unde echilibrul perfect între urban și rezidențial te așteaptă la fiecare pas.
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
EvoImobiliare Imobiliare Iasi

Oferte in ansamblu

Apartamente de vanzare, bloc nou cu lift, zona Visani, Iasi, 0 Comision
vanzare
Comision 0%
60.000 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 58 m2

De vanzare apartamente noi cu 2 camere in Visani, Iasi, 0 Comision
vanzare
Comision 0%
62.500 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 50 m2

Apartament nou, 2 camere, 50 mp, 62500, 0 comision
vanzare
Comision 0%
62.500 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 50 m2

De vanzare apartament nou cu 2 camere, in Visani, Iasi, Comision 0
vanzare
Comision 0%
65.775 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 52.62 m2

Apartamente de Noi cu 2 Camere in Visan - Evo Imobiliare Iasi, Fara Comision
vanzare
Comision 0%
66.250 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 53 m2

De vanzare apartamente de noi cu 2 camere in Visani, 0 comision
vanzare
Comision 0%
66.250 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 53 m2

De vanzare apartamene noi cu 2 camere, decomandat, in Visani, Iasi, Comision 0
vanzare
Comision 0%
66.250 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 52.62 m2

Apartament nou, 2 camere, 53 mp, 0 comision, 66250 euro
vanzare
Comision 0%
66.250 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 53 m2

Apartament nou, 2 camere, 53.mp, 66250 euro, 0 comision
vanzare
Comision 0%
66.250 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 52.62 m2

De vanzare apartament nou cu 2 camere, 0 comision, in Iasi, Visani
vanzare
Comision 0%
66.412 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 53 m2

Apartamente cu 2 Camere. 55 mp, 68750 euro, comision 0
vanzare
Comision 0%
68.750 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 54.71 m2

De vanzare apartament nou cu 2 camere, in Visani, Iasi, Comision 0
vanzare
Comision 0%
68.900 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 52.62 m2

De vanzare apartament nou cu 2 camere, 0 comision, in Iasi, Visani
vanzare
Comision 0%
68.900 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 53 m2

De vanzare apartament nou cu 2 camere, in Visani, Iasi, Comision 0
vanzare
Comision 0%
68.900 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 52.62 m2

De vanzare apartament Nou cu 2 Camere in Visan, Iasi | 0 Comision
vanzare
Comision 0%
72.500 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 58 m2

Apartament nou, 2 camere, 58 mp, comision 0, 72500 euro
vanzare
Comision 0%
72.500 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 58 m2

Ne puteti contacta pe