Evo Imobiliare Iasi - Agentie de top | Servicii premium Profesionale in Vanzari, Cumparari & Inchirieri | Echipa Dedicata si Tranzactii imobiliare Transparente
Evo-Imobiliare
Cine suntem?

Agentia imobiliara Evo-lmobiliare

Agentii imobiliare in Iasi, Evo Imobiliare tranzactii imobiliare sigure si transparente. Fiecare membru al agentiei Evo Imobiliare din Iasi este un sprijin pentru nu gasi un loc pe care sa-l numesti ACASA. Prin intermediul agentiei imobiliare, Evo Imobiliare din Iasi aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, gasoniere, apartamente, case,vile, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale din Iasi sau imprejurimi. Vinzi, cumperi, inchiriezi cu agentia imobiliara Evo-Imobiliare din Iasi.

Consilierii agentiei imobiliare Evo-Imobiliare evita vanzarile emotionale

De ce sa vinzi cu noi ?

Vanzarea casei poate fi un factor surprinzator consumator de timp si provocator emotional, mai ales daca nu ati mai facut-o niciodata sau daca este casa parinteasca in care ati crescut, ori casa bunicilor. . Uneori se poate simti ca o invazie a vietii private, deoarece straini vor intra in casa ta, iti vor deschide usile si ferestrele, se vor uita printre obiectele personale, se vor plimba prin proprietate ta pentru a gasi minusuri si plusuri, dar in special minusuri in vederea negocierii unui pret mai mic. Ei vor critica un loc care a devenit , probabil , mai mult de doar patru pereti si un acoperis pentru tine, si, mai presus de toate, ei va va oferi mai putini bani decat crezi ca valoreaza imobilul in propritatea ta.

In majoritatea cazurilor vanzare este de obicei un proces emotional. Daca aveti un agent imobiliar profesionist, veti elimina aceasta parte emotionala si nu veti impiedica in niciun fel tranzactia cu absolut nicio greseala, cum ar fi pretul excesiv al casei dvs., refuzul de a contracara o oferta scazuta pentru ca sunteti jignit sau renuntati prea usor atunci cand aveti un termen limita pentru vanzare.

Un agent imobiliar de la EvoImobiliare poate urmari ca un profesionist fara a comunica un sentiment de nerabdare, disperare sau alt tip de emotii.

In calitate de proprietar al unul apartament, casa, spatiu.., poate fi destul de suparator sa auziti unele dintre comentariile, criticile facute de cumparatori.

Va punem la dispozitie o gama completa de servicii profesionale, de la consiliere imobiliara, juridica si fiscala, servicii personalizate de design interior, arhitectura,intabulare si cadastru, certificate energetice administrare a proprietatii, servicii de amenajari interioare, servicii de mutari, transport marfa, pana la servcii de curatenie, destinate atat vanzatorilor cat si cumparatorilor de proprietati imobiliare.

Puntele forte ale agentiei Evo Imobiliare din Iasi, se remarca prin determinare, seriozitate, amabilitate, punctualitate si transparenta totala din toate punctele de vedere. Consultanta de specialitate in domeniul imobiliar in Iasi, si pozitionarea corecta a pretului in piata, va ofera avantajul unei tranzactionari rapide si eficiente. Sesiunea foto profesionala va sublinia si va pune in valoare atributele forte ale proprietatii imobiliare.

Sesiunea video profesionala va pune in valoare fiecare incapere si unghi din proprietate imobiliara. Promovarea targetata in adancimea mediul online, va asigura vizibilitate si accesibilitate spre o vanzare mai rapida a propriatatii dumneavostra. Promovarea in mediul offline, va asigura vizibilitatea amanuntita a propriatatii spre vanzare, Agentia EvoImobiliare colaboreaza cu alte agentii imobiliare din Iasi, agentii imobiliare din Romania, dar si persoane cu interes de cumparare in vederea investitiilor. Factura, chitanta sau bon fiscal pentru servciile oferite de noi in domeniul imobiliar.

Agentie imobiliara Evo-Imobiliare

De ce sa cumperi cu noi Evo Imobiliare ?

Va punem la dispozitie o gama completa de servicii profesionale, de la consiliere imobiliara, juridica si fiscala, servicii personalizate de design interior, arhitectura,intabulare si cadastru, certificate energetice administrare a proprietatii, servicii de amenajari interioare, servicii de mutari/ transport marfa, pana la servcii de curatenie, destinate atat vanzatorilor cat si cumparatorilor.

Consilierii imobiliari din cadrul agentiei Evo Imobiliare din Iasi, asista in toate etapele desfasurarii tranzactiei: promovarea si vizionarea proprietatii cu potentiali clienti, ce au un randament de cumparare ridicat , negocierea termenilor contractuali, oficializarea tranzactiei.

Iti prezentam doar tipurile de propriatatii imobiliare potrivite pentru tine. Transparenta si reprezentare deplina de la vizionarea propriatatii imobiliare, pana la intrarea in posesie a acesteia. Nu stii ce taxe notariale trebuie platite pentru o tranzactie imobiliara? Pe site-ul EvoImobiliare gasiti calculator de taxe notariale.

Agentia imobiliara, Evo-Imobiliare din Iasi, va propune spre cumparare sau inchiriere, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, spatii comerciale noi sau la revanzare, spatii de birou noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, cu 0 comision sau comision negociabli in urmatoarele cartiere, Alexandru cel Bun Iasi, Bucium Iasi, Bucsinescu Iasi, Bularga Iasi, C.U.G. Iasi, Canta Iasi, Cantemir Iasi, Centru Iasi, Centrul Civic Iasi, Copou Iasi, Dacia Iasi, Frumoasa Iasi, Galata Iasi, Gara Iasi, Mircea cel Batran Iasi, Moara de Foc Iasi, Moara de Vant, Nicolina Iasi, Pacurari Iasi, Podu Ros Iasi, Sararie Iasi, Socola Iasi, Tatarasi Iasi, Targu Cucu Iasi, Tudor Vladimirescu Iasi, Ticau Iasi, Uzinei Iasi, Zimbru Iasi si toate ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 0 comision, etc.

Agentia imobiliar din Iasi, Evolmobiliare va propune case de vanzare iasi, vile de vanzare iasi, case moderne de vanzare iasi, vile moderne de vanzare iasi, vanzari case noi Iasi, vanzari case Iasi, vanzari vile noi Iasi,case plan parter iasi, case vile de vanzare in Iasi, vanzari case vile in iasi, vanzari case vile din iasi , case vile iasi.

Agentia imobiliara din Iasi, Evo-lmobiliare va propune vanzare apartamente noi iasi, apartamente noi de vanzare iasi, apartamente Iasi, de vanzare, vanzari apartamente, vanzare apartamente, apartamente de vanzare, apartament 1 camera Iasi, apartament 2 camere Iasi, apartament 3 camere Iasi, apartament 4 camere Iasi, vanzari iasi, vanzari, vanzari apartamente in iasi, apartamente de vanzare in Iasi, apartamente de vanzare in iasi, vanzari apartament in iasi , apartament iasi, locuinte de vanzare, vand apartament iasi, cumpar apartament iasi, apartamente mobilat, anunturi apartamente, garsoniere de vanzare, vanzari garsoniere.

Evo-lmobiliare, agentie imobiliara din Iasi, va propune apartamente de inchiriat, inchirieri apartamente iasi, chirii iasi, aparatmente de inchiriat iasi, apartament 1 camera de inchiriat Iasi, apartament 2 camere de inchiriat Iasi, apartament 3 camere de inchiriat Iasi, apartament 4 camere de inchiriat Iasi, chirii apartamente iasi, inchirieri, rent apartment iasi, garsoniera de inchiriat, garsoniere de inchiriat.

Agentia imobiliara, Evo-lmobiliare din Iasi, va propune teren de vanzare iasi, terenuri de vanzare iasi, vanzare teren iasi, vanzari teren iasi, teren, terenuri iasi. Evo-lmobiliare, agentie imobiliara din Iasi ce va propune spatii comerciale vanzare iasi, spatii comerciale de vanzare in iasi, spatii comerciale Iasi, vanzari spatii comerciale, vanzare spatii comerciale, spatii comerciale de vanzare. Agentia imobiliara, Evo-lmobiliare din Iasi, va propune inchirieri spatii comerciale iasi, spatii comerciale de inchiriat in iasi, inchiriere spatii comerciale Iasi, inchirieri spatii comerciale, inchirieri spatii comerciale din, spatii comerciale inchiriat.

 

Completed projects

under construction

Projects underway

Joint ventures completed

Awards & recognition

The Merits we have earned

2007

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

ET Now Real Estate Awards
Most Promising Delivery

2010

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

Design & Development Awards
Ideal Project Design

2011

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

National Real Estate Awards
Best Luxury Company

2014

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

Golden Globe Tiger Awards
Property of the Year

2019

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

BAM Awards Real Best
Creative builder

2020

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores

Design & Development Awards
Ideal Project Design
EvoImobiliare

Echipa

Petronel Solca

Petronel Solca

Director Agentie - REALTORĀ®
Cristina Leahu

Cristina Leahu

CONSULTANT IMOBILIAR
Tudor Ghergut

Tudor Ghergut

CONSULTANT IMOBILIAR
Luiza Tapoi

Luiza Tapoi

Consultant Imobiliar
Ne puteti contacta pe