Vreau sa cumpar

Vreau sa cumpar

De ce sa cumperi cu agentie imobiliara garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, spatii comerciale  noi sau la revanzare, spatii de birou noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare?

De ce cu agentia Evo Imobiliare din Iasi ?

  

Iti prezentam doar tipurile de propriatatii potrivite pentru tine!

Daca ai in plan o tranzactie imobiliara - cumparare, vanzare sau inchiriere fie ca este vorba despre garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, case, vile, spatii comerciale sau teren in Iasi, pot trece in sarcina unei agentii imobiliare din Iasi toata procedura, dupa ce solicitarea ta este facuta publica catre agentia Evo Imobiliare, telefoanele, intrebarile, vizitele si toata procedura de intermediere pot fi preluate de agentii profesionistii din agentia imobiliara Evo Imobiliare, in baza contractului de intermediere si a comisionului imobiliar.

Servicii de intermediere imobiliară, cât costă comisionul de intermediere imobiliară, cine plătește comisionul imobiliar si când se plătește comisionul de intermediere a unei tranzactii imobiliare?

Serviciile agentiilor imobiliare, facilitatile pe care agentia imobiliara Evo Imobiliare din Iasi le poate oferi clientilor sunt complete si complexe. Un agent imobiliar profesionist din agentia Evo Imobiliare poate reprezenta interesele clientului sau si poate face tot ceea ce este necesar, in numele acestuia, din momentul in care exista o solicitare in agentia imobiliara Evo Imobiliare din Iasi, pana cand se ajunge la faza legalizarii si semnarii actelor la notarul public. Indiferent ca este vorba despre a cumpara, a vinde sau a inchiria un spatiu ori o locuinta, agentul imobiliar poate sa intermedieze relatia dintre cel care ofera si cel care cauta in deplina transparenta, fara ca nicio parte sa fie defavorizata.

Puteti adauga cererea de colaborare cu agentia noastra direct pe site-ul nostru si in cel mai scurt timp va contacteaza unul dintre colegii nostri.

 link-ul pentru cerere https://www.evo-imobiliare.ro/adauga-cerere.html

Agentia Evo imobiliare din Iasi va pune la dispozitie o gama completa de servicii profesionale, de la consiliere imobiliara, juridica si fiscala, arhitectura, intabulare si cadastru, certificate energetice, administrare a proprietatii, servicii de amenajari interioare, servicii de  mutari/ transport marfa, pana la servcii de curatenie, destinate atat vanzatorilor cat si cumparatorilor.

Consilierii imobiliari din cadrul agentiei Evo Imobiliare Iasi, asista in toate etapele desfasurarii tranzactiei: promovarea si vizionarea proprietatii cu potentiali clienti, ce au un randament de cumparare ridicat, negocierea termenilor contractuali, oficializarea tranzactiei.

Transparenta si reprezentare deplina de la vizionarea propriatatii, pana la intrarea in posesie a acesteea, la EvoImobiliare aveti comision negociabil sau comision 0.

Nu stii ce taxe notariale trebuie platite?  Pe site ul Evo Imobiliare avem integrat un  calculator pentru taxe notariale.

Agentia EvoImobiliare va propune spre cumparare garsoniere noi sau la revanzare, apartamente  noi sau la revanzare, spatii comerciale  noi sau la revanzare, spatii de birou  noi sau la revanzare, case si vile  noi sau la revanzare, cu 0 comision sau comision negociabli in urmatoarele cartiere, Alexandru cel Bun Iasi, Bucium Iasi, Bucsinescu Iasi, Bularga Iasi, C.U.G. Iasi, Canta Iasi, Cantemir Iasi, Centru Iasi, Centrul Civic Iasi, Copou Iasi, Dacia Iasi, Frumoasa Iasi, Galata Iasi, Gara Iasi, Mircea cel Batran Iasi, Moara de Foc Iasi, Moara de Vant, Nicolina Iasi, Pacurari Iasi, Podu Ros Iasi, Sararie Iasi, Socola Iasi, Tatarasi Iasi, Targu Cucu Iasi, Tudor Vladimirescu Iasi, Ticau Iasi, Uzinei Iasi, Zimbru Iasi si toate ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 0 comision, etc.

Esti in cautare unui imobil in vederea cumpararii, apartament, garsoniera, casa, vila, birou, spatiu comercial sau industial in Iasi sau imprejurimi ?

Pentru mai multe detalii nu ezita sa contactezi echipa Evo-Imobiliare, la numarul de telefon 0757858142 sau prin Email office@evo-imobiliare.ro

Cine plateste comisionul imobiliare, ce repezinta comisionul imobiliar ?

Daca planuiti o tranzactie imobiliara, fie ca este vorba de garsoniera, apartament cu 1, 2, 3, 4 camere, casa, vila, casa de vacanta, proprietate comerciala sau teren, fie ca doriti sa cumparati, vindeti sau inchiriati, va puteti increde in agentul imobiliar profesionist din cadrul unei agentii imobiliare din Iasi.

Odata ce solicitarea dumneavoastra este deschisa catre agentia imobiliara, Evo Imobiliare, toate apelurile telefonice, intrebarile, vizitele si intreaga procedura de mediere, inclusiv stabilirea tranzactiei la notarul public vor fi gestionate de agentii profesionisti ai agentiei imobiliare, Evo Imobiliare, pe baza contractului de intermediere si a realitatii.

Servicii de intermediere imobiliara de catre agentia Evo Imobiliare, cat costa comisionul de intermediere imobiliara, cine plateste comisionul imobiliar si cand se plateste comisionul de intermediere?

Serviciile unei agentii imobiliare din Iasi.

O companie imobiliara din Iasi in adevaratul sens al cuvantului, intermediaza o tranzactie imobiliara de la inceput pana la sfarsit.

Facilitatile pe care agentia Evo Imobiliare le poate oferi clientilor sai sunt complete si complexe. Agentia Evo Imobiliare este reprezentata de agenti imobiliari profesionisti care reprezinta interesele clientilor sai si fac tot ce este necesar in numele lor din momentul primirii cererii in agentia imobiliara Evo Imobiliare din Iasi, pana la etapa de legalizare si semnarea contractului de vanzare cumparare in biroul unui notar public, Indiferent daca cumpara, vinde sau inchiriaza un apartament sau o casa, un agent imobiliar experimentat poate intermedia relatia dintre un vanzator si un cumparator pentru incheierea tranzactiei in deplina siguranta si transparenta.

Serviciile unei companii imobiliare au mai multe avantaje. Agentii imobiliari de la Evo Imobiliare cunosc asadar bine piata imobiliara din Iasi, atat in ​​ceea ce priveste preturile exacte, cat si tendintele acestora. Agentii nostri imobiliari stiu exact ce are de oferit fiecare ansamblu rezidential, apartament, casa si cum sa faca publicitate imobiliara corect si eficient, are capacitatea si nevoia de a identifica, selecta si prezenta solutia potrivita pentru un client fie el cumparator, vanzator sau chirias.

Agentii imobiliari ai agentiei Evo Imobiliare din Iasi pot organiza vizite fara a perturba viata de familie sau viata de zi cu zi a clientului. In plus, agentul imobiliar poate asigura intr-un mod profesionist abordarea dorita de client in ceea ce priveste securitatea, respectarea cadrului legal si evitarea activitatilor ilegale intr-o tranzactie imobiliara. Acest lucru se datoreaza faptului ca, pe de o parte, cunosc legea si, pe de alta parte, au capacitatea de a raporta orice situatie ilegala. Tranzactii imobiliare deficite raman inca o problema ascunsa pentru persoanele neinformate. Agentul imobiliar consiliaza si consiliaza in mod constant clientii pe care ii reprezinta, intocmind antecontracte, asistand la negocieri, semnand documente si intermediind procesul de dobandire si autentificarea contractului de vanzare cumparare la notar public.

Mai simplu spus, agentii imobiliari din cadrul companiei Evo Imobiliare, reprezinta doar interesele clientilor lor, cu scopul de a gasi solutia ideala pentru acestia.Este un contract, ai carui termeni sunt prevazuti expres de lege, dar este si un comision imobiliar reprezentand remuneratie pentru serviciile oferite de agentii nostri imobiliari interni. Pe langa aceasta, mai exista si datoria agentului de a mentine o relatie individuala cu fiecare parte care contacteaza agentia noastra imobiliara, Evo Imobiliare din Iasi.

Care este valoarea comisionului imobiliar la agentia Evo Imobiliare din Iasi?

Comisionul de intermediere imobiliara este plata pentru serviciile prestate de societatea imobiliara Evo Imobiliare prin agentii imobiliari exclusivi. Cuantumul comisionului provine din contractul de intermediere imobiliara sau visa de vizionare intocmit intre agentia Evo Imobiliare si client, ale carui prevederi sunt reglementate prin urmare, Codul civil defineste clar conceptul de intermediere, iar statutul independent al agentiilor imobiliare sau agentilor imobiliari pot oferi consumatorilor servicii imobiliare prin diferse servicii precum publicitate si consiliere cu privire la vanzarea, cumpararea sau inchirierea, garsonierelor, apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, locuinte, vile, spatii comerciale sau terenuri cu scopul specific de intermediere a tranzactiilor. Legea prevede, de asemenea, ca agentii imobiliari si agentiile imobiliare au dreptul la o remuneratie reprezentata de comisionul imobiliar al clientului numai daca tranzactia se incheie ca urmare a interventiei si intermedierea de catre acestia.

Agentii imobiliari ai agentiei Evo Imobiliare din Iasi sunt obligati sa isi informeze clientii cu privire la cuantumul comisionului imobiliar datorat, conditiile legale, inclusiv drepturile si obligatiile acestora. Agentii imobiliari ai agentiei Evo Imobiliare din Iasi sunt obligati sa ii explice clientului daca comisionul imobiliar este preceput ca o suma fixa ​​si are o valoare prestabilita sau daca este calculata ca si procent din valoarea contractului de vanzare cumparare autentificat de notarul public.

Agentul imobiliar care a intermediat o tranzactie are obligatia de a informa clientul si daca comisionul imobiliar se plateste integral sau in transe si cum se vor aplica acestea.

De regula, detaliile despre comision sunt furnizate de catre agentul imobiliar din cadrul agentiei Evo Imobiliare la inceputul conversatiei, clientul este informat despre cuantumul comisionului imobiliar si se stabileste modalitatea de plata. In cele mai multe cazuri agentiile imobiliare, inclusiv agentia Evo Imobiliare, aleg sa calculeze comisioane imobiliare pe baza de procent din valoarea imobilului inscrisa in contractul de vanzare cumparare autentificat la notarul public. La inchirierea unei proprietati, companiile imobiliare, inclusiv agentia Evo Imobiliare, stabilesc pe chirie o suma fixa, in general proportionala cu valoarea chiriei lunare.

In cele mai multe cazuri, valoarea comisionului imobiliar fluctueaza intre 1% si 4%, adica 4% din pretul tranzactiei. Pentru tranzactiile imobiliare de valoare mica, comisioanele fixe sunt preferate de brokeri imobiliari pentru comisioane ce pot varia de la 1.000 la 5.000 de lei. Pentru tranzactiile de inchiriere, cuantumul comisionului se stabileste la valoarea chiriei lunare perceputa de proprietar, indiferent daca este platita de proprietar sau de chirias. Odata incheiat contractul de intermediere, ambele parti pot negocia cuantumul comisionului de intermediere, iar valoarea comisionului de intermediere imobiliara poate fluctua in functie de tendintele pietei imobiliare.

Cine plateste taxele / comisionul imobiliar de intermediere imobiliara?

Acest aspect este reglementat de lege pe baza unui contract de intermediere sau fisa de vizionare, comisionul imobiliar sunt reglementate prin dispozitii ale Codului Civil, in articolele 2.096-2.102, prin Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor si prin Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din angajamentele incheiate intre profesionisti si consumatori.

Pe de alta parte, legea ofera agentilor imobiliare libertate asupra stabilirii cine le plateste taxele imobiliare si care sunt aceste comisioane imobiliare, si este perfect normal sa facem acest lucru pentru a promova concurenta si o piata libera in domeniul imobiliar. Statul taxeaza comisioanele agentilor imobiliare si, in anumite conditii, afacerile imobiliare intermediate de agentii imobiliari inscrisi la instituiile pentru taxe si impozite.

Aici ramane la alegerea clientilor daca doresc sa colaboreze cu o companie imobiliara care este platitoare de taxe si impozite sau cu persoane care nu pot oferi factura, dar cer un comision mai mic, aici stim cu totii la ce riscuri ne supunem cand alegem sa lucram cu persoane la negru.

Un comision de intermediere imobiliara este platit de o persoana care apeleaza la serviciile unui broker imobiliar sau agentie imobiliara. Cuantumul si modalitatea de plata a comisionului de intermediere imobiliara vor fi stabilite in momentul incheierii contractului cu societatea imobiliara.

Fiecare companie imobiliara are propriul sistem de plata in materie de comision imobiliar pentru serviciile oferite. Comisioanele pot fi o suma fixa ​​(pana la o anumita suma in tranzactie), un procent (din suma tranzactiei imobiliare sau o anumita suma) sau negociabile. Comisioanele pot fi calculate si in functie de serviciile pe care agentia imobiliara le ofera clientilor individuali (acesta poate solicita reprezentare exclusiva).

Daca ambele parti la o tranzactie imobiliara sunt intermediate prin acelasi agent imobiliar sau alt agent imobiliar din cadrul agentiei Evo Imobiliare, nu exista nicio modalitate de a plati ilegal comisionul imobiliar. Singurele taxe imobiliare care pot fi platite ilegal sunt daca apelati la un intermediar cu care nu ati semnat un contract de vizionare, care incaseaza comisionul fara a va oferi factura, chitanta sau bon fiscal, acest lucru denota faptul ca aceasta persoana nu detine o companie platitoare de taxe si impozite, asadar este un bisnitar. Apeland la astfel de persoane va puteti supune la riscuri majore.

Cand se plateste comisionul imobiliar?

Practic, indiferent de tipul de serviciu prestat de intermediar, agentie imobiliara sau agent imobiliar independent, indiferent de cat timp a trecut de la incheierea contractului de intermediar, clientul plateste comisionul la finalizarea tranzactiei dorite sau jumatate la ante contract, dupa caz si intelegerea partilor.

Agentia imobiliara este protejata de lege pentru neplata comisionului, ce patesc daca nu platesc comisonul imobiliar?

Prevederile legale aplicabile protejeaza agentii imobiliari si agentiile imobiliare, in calitate de client trebuie sa anuntati si sa platiti comisionul datorat catre agentia imobiliara daca incheiati un contract de vanzare sau inchiriere pe cont propriu dupa ce ati incheiat un acord cu un agent imobiliar sau agentie imobiliara. Daca acest lucru nu se face, agentul imobiliar sau agentia imobiliara are dreptul de a cere dublul comisionului stabilit initial sau poate cere compensatii ca procent din valoarea proprietatii cumparate sau vandute. Acest aspect este perfect legal, poate ajunge in instanta judecatoreasca si intra in vigoare in momentul semnarii contractului de intermediere imobiliara sau fisei de vizionare cu agentului imobiliar sau agentia imobiliara.

Totodata, incheiat contractul de brokeraj / intermediere imobiliara sau fisa de vizionare, valoarea comisionului nu poate fi modificata, iar agentia nu va percepe clientului niciun comision sau taxe suplimentare, indiferent de timpul trecut pana la finalizarea tranzactiei.

Este de retinut ca intermediere si comisionul imobiliar perceput de agentia noastra imobiliara, Evo Imobiliare este o garantie a unei tranzactii legale si de succes pentru clientii nostri si reprezinta obligatia agentiei si agentului de a intreprinde toate actiunile legale prevazute de lege si de eventualele intelegeri intre parti pentru a incheia o tranzactie imobiliara sigura.

O companie de incredere cu sute de tranzactii de succes, Agentia imbiliare, Evo Imobiliare ofera servicii imobiliare in Iasi, servicii imobiliare cu tranzactii rapide prin determinare si transparenta.

Vă rugăm să ne contactați la 0757 858 142.

 

Alege un profesionist!

Copyright © 2023 Evo Imobiliare