Vreau sa cumpar

Vreau sa cumpar

De ce sa cumperi cu agentie imobiliara garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, spatii comerciale  noi sau la revanzare, spatii de birou noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare,

de ce cu agentia Evo Imobiliare din Iasi ?

  

Iti prezentam doar tipurile de propriatatii potrivite pentru tine!

 

Puteti adauga cererea de colaborare cu agentia noastra direct pe site-ul nostru si in cel mai scurt timp va contacteaza unul dintre colegii nostri.

 

 link-ul pentru cerere https://www.evo-imobiliare.ro/adauga-cerere.html

Agentia Evo imobiliare din Iasi va pune la dispozitie o gama completa de servicii profesionale, de la consiliere imobiliara, juridica si fiscala, arhitectura, intabulare si cadastru, certificate energetice, administrare a proprietatii, servicii de amenajari interioare, servicii de  mutari/ transport marfa, pana la servcii de curatenie, destinate atat vanzatorilor cat si cumparatorilor.

Consilierii imobiliari din cadrul agentiei Evo Imobiliare Iasi, asista in toate etapele desfasurarii tranzactiei: promovarea si vizionarea proprietatii cu potentiali clienti, ce au un randament de cumparare ridicat, negocierea termenilor contractuali, oficializarea tranzactiei.

Transparenta si reprezentare deplina de la vizionarea propriatatii, pana la intrarea in posesie a acesteea, la EvoImobiliare aveti comision negociabil sau comision 0.

Nu stii ce taxe notariale trebuie platite?  Pe site ul Evo Imobiliare avem integrat un  calculator pentru taxe notariale.

Agentia EvoImobiliare va propune spre cumparare garsoniere noi sau la revanzare, apartamente  noi sau la revanzare, spatii comerciale  noi sau la revanzare, spatii de birou  noi sau la revanzare, case si vile  noi sau la revanzare, cu 0 comision sau comision negociabli in urmatoarele cartiere, Alexandru cel Bun Iasi, Bucium Iasi, Bucsinescu Iasi, Bularga Iasi, C.U.G. Iasi, Canta Iasi, Cantemir Iasi, Centru Iasi, Centrul Civic Iasi, Copou Iasi, Dacia Iasi, Frumoasa Iasi, Galata Iasi, Gara Iasi, Mircea cel Batran Iasi, Moara de Foc Iasi, Moara de Vant, Nicolina Iasi, Pacurari Iasi, Podu Ros Iasi, Sararie Iasi, Socola Iasi, Tatarasi Iasi, Targu Cucu Iasi, Tudor Vladimirescu Iasi, Ticau Iasi, Uzinei Iasi, Zimbru Iasi si toate ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 0 comision, etc.

Esti in cautare unui imobil in vederea cumpararii, apartament, garsoniera, casa, vila, birou, spatiu comercial sau industial in Iasi sau imprejurimi ?

Pentru mai multe detalii nu ezita sa contactezi echipa Evo-Imobiliare, la numarul de telefon 0757858142 sau prin Email office@evo-imobiliare.ro

Copyright © 2022 Evo Imobiliare