Vreau sa inchiriez

Vreau sa inchiriez

De ce sa inchiriezi cu agentie imobiliara, cu agentia Evo-Imobiliare din Iasi ?

 

Puteti adauga cererea de colaborare cu agentia noastra direct pe site-ul nostru si in cel mai scurt timp va contacteaza unul dintre colegii nostri.

 link-ul pentru cerere https://www.evo-imobiliare.ro/adauga-cerere.html

Daca vrei sa inchiriezi un apartament, spatiu de birou, spatiu comercial sau industrial, lasa asta in seama expertilor de la agentia EvoImobiliare din Iasi.

Stabileste-ti bugetul si zona in care vrei sa locuiesti

Nu doar pe 2-3 luni, ci pentru o perioada lunga de timp. Apoi, alege zona unde vrei sa locuiesti, gandeste-te atat la linistea din cartier, la aglomeratia din zona chiar daca detii o masina, trebuie sa te gandesti si  la mijloacele de transport in comun.

Alegerea tipul de imobil pe care doresti sa il inchiriezi fiind el, apartament, garsoniera, casa, vila, birou, spatiu comercial sau industial in Iasi sau imprejurimi.

In prezent, cea mai buna sursa de informatii si anunturi se gaseste pe internet. De obicei, agentiile imobiliare acreditate ofera conditii bune pentru inchirierea unui apartament, la care se adauga si personalul bine pregatit si o baza mare de oferte din piata. Un agent care are experienta va sti sa incadreze ofertele pe care ti le va face in zona ta de interes si vei obtine un plus de siguranta pentru tranzactia pe care o vei face, prin respectarea prevederilor legale.

Alege agentia imobiliara EvoImobiliare si vizioneaza cat mai multe imobile.

Daca ai ales agentia imobiliara EvoImobiliare cu care urmeaza sa lucrezi, urmatorul pas este vizionarea apartamentului. Pentru asta, la fata locului ar trebui sa semnezi un contract de vizionare, care sa-ti asigure consultanta si asistenta in totalitate transparenta.

In acest contract trebuie sa fie trecute adresa proprietatii vizionate si valoarea comisionului in cazul in care se incheie tranzactia cu proprietatea propusa de agentul imobiliar de la Evo Imobiliare. Cele mai multe astfel de contracte de vizionare sunt tip, iar agentii imobiliari completeaza la fata locului adresele vizionate si comisionul perceput.

Cosilierii din cadrul agentiei  EvoImobiliare din Iasi, te ajuta sa stabilesti garantia si sa semnezi procesul verbal de predare-primire pentru imobilul ales de tine in Iasi sau imprejurimi.

Daca te-ai hotarat sa inchiriezi un apartament, garsoniera, casa, vila, birou, spatiu comercial sau industial, proprietarul acestui imobil  va cere o garantie la inceperea contractului, iar suma poate varia ca valoare de la o luna pana la trei luni de chirie, in functie de bonitatea chiriasului si de perioada contractuala, aici putand fi adaugata si valoarea proprietatii si a bunurilor cu care este dotata aceasta, toate aceste detalii le vei sti de la agentul EvoImobiliare inainte de stabilirea vizionarii.

Specialistii agentiei EvoImobiliare te vor sustine si se vor asigura  ca valoarea garantiei este  stipulata in contractul de inchiriere,  tot cosilierii nostri se vor asigura ca toate cheltuielile la zi sunt achitate, intretinerea, electricitate si altele, chiar daca acestea nu sunt la zi se vor asigura ca stipuleaza in contract sumele datorate inaintea semnarii. .

Consilierii Evo Imobiliare  iti vor asigura semnearea contractul de inchiriere

Contractul de inchiriere este adus de agentul imobiliar din cadrul agentiei EvoImobiliare  si va fi semnat atat de chirias, cat si de proprietar. Se vor asigura ca ai citit si ai inteles contractul de inchiriere si faptul ca sunt trecute toate clauzele in amabelor parti, cat si forta majora.

Daca totul este in regula si contractul a fost semnat, acesta trebuie depus la Administratia Financiara (ANAF) de catre proprietar.

Agentul Evo Imobiliare are obligatia sa iti prezinte ce contine contractul de inchiriere, pe langa obligatii, si drepturile chiriasului. In primul rand, chiriasul trebuie sa se asigure ca in contract nu este prevazuta cresterea chiriei in functie de numarul locatarilor, iar depozitul de garantie va fi returnat atunci cand se va incheia perioada de inchiriere.

Mai mult, agentii imobiliari din cadrul agentiei EvoImobiliare din Iasi se vor asigura ca in contractul semnat, trebuie sa fie clar trecute chiria si conditiile in care aceasta se va modifica. Chiriasul nu este obligat sa rezolve unele probleme ce pot sa apara in apartament – cum ar fi defectarea instalatiilor sanitare ca urmare a uzurii. Chiria este platita nu doar pentru locuirea in apartamentul respectiv, ci si pentru folosirea instalatiilor sau echipamentelor din dotare.

Esti in cautare unui imobil in vederea inchirierii, apartament, garsoniera, casa, vila, birou, spatiu comercial sau industial in Iasi sau imprejurimi ?

Pentru mai multe detalii nu ezita sa contactezi echipa Evo-Imobiliare, la numarul de telefon 0757858142 sau prin Email office@evo-imobiliare.ro

 

Copyright © 2023 Evo Imobiliare