Evo Cleaner ofera servicii de curatenie profesionale in Iasi. Echipa noastra de specialisti in curatenie

Evo-Cleaner by Evo imobiliare, firma cu servicii de curatenie Iasi

 

 

Evo-Imobiliare este o companie imobiliara din Iasi, ce a dezvoltat si propulsat brandul  Evo-Cleaner catre succes prin servicii de curatenie profesionala in Iasi si imprejurimi, servicii personalizate de cea mai inalta calitate pentru curatenia generala si de intretinere pentru apartamente, birouri, spatii comerciale si industriale si ansambluri rezidentiale.
 Acceseaza link-ul catre site-ul firmei noastre de curatenie, alege de mai jos domeniul de curatenie potrivit cerintelor tale. 

https://evocleaner.ro/curatenie-dupa-constructor-iasi/

https://evocleaner.ro/birouri/

https://evocleaner.ro/apartamente-si-case/

https://evocleaner.ro/pentru-inchiriere/

https://evocleaner.ro/pentru-vanzare/

https://evocleaner.ro/abonament-curatenie/

Echipa de profesionisti Evo-Cleaner , lucreaza individual cu fiecare dintre clienti pentru a crea planul personalizat de curatenie, optim pentru fiecare tip de companie sau persoana fizica. Garantia calitatii Evo-Cleaner  o constituie personalul calificat si procedurile eficiente.


Evo-Cleaner  foloseste echipamente profesionale de curatenie destinate igienizarii oricarui tip de imobil.

Echipa de curatenie Evo-Cleaner are doar personal calificat de incredere, cu un cazier fiscal si juridic curat, persoane integre si cu bune maniere.

 

Echipa noastra va ajuta sa economisiti timp si efor si stres.

Misiunea echipei de curatenie Evo-Cleaner din cadrul agentiei Evo-Imobiliare, este sa ofere servicii de curatenie de cea mai inalta calitate, prin oferte personalizate, bazata pe orientarea catre clienti si asigurarea nevoilor de curatenie ale acestora.

Evo-Cleaner , servicii de curatenie in apartamente si vile

Savurati placerea timpului liber si lasati serviciile de curatenie in mana profesionistilor!

Profesionisti care iti garanteaza o curatenie imaculata in fiecare tip de imobil, garsoniere, apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale si industriale.

Evo-Cleaner  este o ramura a companiei EvoImobiliare  ce ofera servicii de  curatenie asa cum va doriti de fiecare data.

Curatenia generala penru apartamente si vile include: aspirarea si curatarea mochetelor covoarelor, canapelelor si fotoliilor, stergerea prafului de sub acestea; stergerea de praf cu solutii protectoare si antistatice a mobilierului,  aparaturii de birou, corpurilor de iluminat, caloriferelor, spalarea pardoselilor, stergerea prafului de pe decoratiuni, golirea si curatarea scrumierelor, spalarea usilor, tocurilor, plintelor, spalarea geamurilor si a pervazurilor, curatarea prizelor si întrerupatoarelor, curatarea petelor de pe peretii lavabili, stergerea prafului din biblioteci prin scoaterea fiecarei carti, curatarea de praf, curatarea rosturilor de la gresie, curatarea, spalarea si dezinfectarea obiectelor sanitare, spalarea scarilor, teraselor, curatarea aragazului (exterior), a hotei, cuptorului cu microunde si a întregului mobilier de bucatarie, strângerea si depozitarea gunoiului, aerisirea si odorizarea incaperilor.

Evo-Cleaner , servicii de curatenie pentru firme

Evo-Cleaner  ofera servicii de curatenie si intretinere  pe baza de abonament

Curatenia de intretinere se poate efectua pe baza de abonament, saptamanal, bisaptamanal, lunar, sau in functie de necesitatile clientului.

Curatenia de intretinere include, sters praful de pe mobilier si tehnica de calcul,aspirat lustruit pardoseala,maturat cai de acces,igienizat grupuri sanitare, sters oglinzi, eliminat amprente, spalat vesela, strans – degajat gunoiul, odorizat incaperi.

Evo-Cleaner , servicii de curatenie dupa constructor

Curatenie dupa Constructor

Imediat dupa terminarea lucrarilor de constructii curatenia este inevitabila.

Echipa Evo-Cleaner  a agentiei Evo Imobiliare va vine in ajutor cu servicii de curatenie profesionale.

Firma noastra din Iasi  Evo-Cleaner  va pune la dispozitie servicul de curatenie dupa constructor. De cele mai multe ori o sarcina detestata de toti. Serviciile de curatenie dupa constructor este o activitate pe care noi o realizam rapid cu organizare profesionala.
 

Petele de vopsea, reziduri, ambalaje, resturi de la materialele folosite in constructii vor disparea in cel mai scurt timp si va ofera  placerea de a va bucura din plin de aspectul nou al locuintei sau spatiului dumneavoastra.

Scapati de stresul, efortul inutil si timpul pierdut pentru a curata in urma constructorului lasand asta in seama  echipei noastre de curatenie Evo-Cleaner .

Serviciile de curatenie  Evo-Cleaner cuprind curatarea urmelor de var, vopsea, aspirarea si lustruirea suprafetelor, curatarea tocurilor si a geamurilor, degajarea gunoiului, curatarea si dezinfectarea suprafetelor din baie si bucatarie, aerisirea si odorizarea incaperilor.

Specializarea noastra sunt serviciile de curatenie dupa constructor in Iasi si imprejurimi.

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR, post-construcție

Fie sunteți dezvoltator imobiliar sau tocmai ați renovat...

Chiar dacă tocmai ți-ai renovat casa, apartamentul, spațiul sau biroul - totul este aproape cum ți-ai imaginat, cu excepția că mai este un obstacol de traversat.

Peste tot este murdărie, praf și resturi. Semnele lucrării constructorului sunt lăsate pe toată podeaua.

Fie că este vorba de un proiect mare sau mic prin care tocmai a trecut imobilul dvs, va fi necesară o curățare profundă post-renovare pentru a vă bucura de spațiul dvs într-un mediu plăcut.

DE CE AR TREBUI SĂ ANGAJEZI O COMPANIE PROFESIONISTA PENTRU NEVOILE TALE DE CURĂȚENIE DUPA RENOVATOARE

Luați în considerare angajarea unei firme de curățenie pentru a face corect acest lucru! Cel mai mare motiv de care ați putea beneficia pentru alegerea unui serviciu profesional de curățenie, este că avem echipamentele necesare și timpul disponibil pentru a vă curăța bine imobilul dvs..

De multe ori, resturile care rămân dintr-un proiect de construcție sau renovare nu sunt luate în considerare de către aspiratoarele de uz casnic.

Dacă faceți poze în domiciliu după renovare / construcție sau intenționați să vă organizați imobilul pentru a fi introdus pe piața imobiliară din Iasi sau Romania, pentru a posta imobilul spre închiriere sau spre vânzare, este o idee bună să vă curățați imobilul profesional.

Evo Cleaner este pe deplin pregătit să facă față oricărei lucrări - avem experiență, protocoale, echipamente, timp și încredere pentru a face curățenie până la ultimul detaliu.

În funcție de dimensiunea spațiului, se poate face o curățenie amănunțită în timpul zilei sau noapte. Lucrăm rapid pentru a îndepărta toată murdăria care stă așezată pe suprafața noului imobil, astfel încât să te poți îndrepta spre țelul propus.

Evo Cleaner în calitate de firmă de curățenie premium din Iași, oferă servicii complete de curățenie premium și o experiență superioară de servicii de curățenie pentru clienți.

Curățenia zonelor comune ale clădirii dvs. este o reflectare directă a standardelor înalte și a excelenței condominiului dvs. și a rezidenților care locuiesc acolo.

De la garajul subteran de parcare până la terasa de pe acoperiș, echipele noastre de curățenie asigurate și instruite profesional,se asigură că întreaga clădire primește cel mai bun nivel de curățenie.

Echipa Evo Cleaner, agentii noștri profesioniști, prietenoși și politicoși sunt profund dedicați calității muncii lor, utilizând în același timp produse și tehnici pentru a promova un imobil mai curat. Vă garantăm că echipele noastre de curățenie vor acorda atenție fiecărui detaliu, chiar și celor pe care nu le-ați observat încă.

Înțelegem că nu există două clădiri care să aibă aceleași nevoi de curățare, motiv pentru care creăm planuri de curățenie personalizate pentru a ne asigura că primiți doar serviciile de curatenie de care aveți nevoie. Toate sarcinile sunt organizate și supravegheate cu o listă de verificare zilnică, săptămânală și lunară.

Cu mai mult dedicare Evo Cleaner a dezvoltat o excelență comercială în furnizarea de rezultate remarcabile atunci când vine vorba de servicii de curățenie rezidențiale sau de case. Diferențialul care ne ajută să ieșim în evidență este că modul în care ne facem profesia, a fost dezvoltat după standarde pe care vrem să le trăim. Ceea ce vrem să spunem prin aceasta este aceasta: când am terminat cu treaba noastră, putem să ne așezăm și să ne bucurăm fericiți de spațiu așa cum am face, ca și cum ar fi propria noastră casă!

Există o mulțime de firme cu servicii de curățenie din care să alegeți - ceea ce este important atunci când alegeți serviciul de curățare potrivit pentru dvs. este găsirea celor care vor acorda atenție detaliilor pe care nu credeți că le vor observa alții. Sigur, majoritatea companiilor vor face lucrurile majore: șterge podeaua, curăță toaleta, șterge vanitatea băii. Ce zici de locul de după colț din sufrageria ta ascuns în spatele raftului unde îți ascunzi cablurile electrice? Acolo este garantat că există praf. Ce zici de ștergerea fiecărei bucăți individuale de jaluzele de la fereastra ta? Poate că se formează o mică pânză de păianjen în colțul tavanului din dormitor. Aceste mici detalii care, dacă sunt trecute cu vederea, se vor adăuga și vă vor lăsa să vă întrebați: mi-a curățat bine casa firma de curățenie ?

Nu ezita sa contactezi firma de curatenie Iasi Evo-Cleaner.

office@EvoCleaner.ro

 

Ne puteti contacta pe