Inchirieri apartamente 3 camere judetul Iasi, Chirii apartamente cu trei camere judetul Iasi

10 rezultate gasite

Apartament de inchiriat cu 3 camere, Stefan cel Mare
inchiriere
600 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  2

 • 80 m2

Apartament cu 3 camere, de inchiriat, in Iasi, zona CUG
inchiriere
Comision 0%
450 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 72 m2

Apartament 3 camere, decomandat, Newton Iasi, de inchiriat
inchiriere
650 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 70 m2

Apartament cu 3 camere de inchiriat in Iasi, cartier Visoianu
inchiriata
399 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 62 m2

Apartament cu 3 camere, decomandat, de inchiriat, Podu Ros, Palas
inchiriata
399 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 65 m2

Apartament cu 3 camere de inchiriat, Alexandru cel Bun, Gradina
inchiriata
369 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 50 m2

Apartament cu 3 camere, renovat, de inchiriat, Alexandru Cel Bun
inchiriata
330 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 64 m2Sunteti in căutarea unui apartament cu 3 camere de închiriat în Iași?
Nu căutați mai departe decât agenția Evo Imobiliare din Iași, care vă poate oferi cele mai bune oferte și cele mai actualizate anunțuri pentru apartamentele cu trei camere din zonă.

Indiferent dacă sunteți un chirias care caută un nou cămin sau un proprietar care dorește să închirieze un apartament cu trei camere, Evo Imobiliare vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Această agenție imobiliară din Iași are o experiență vastă și o echipă de profesioniști care își dedica timpul și resursele pentru a oferi cele mai bune servicii clienților lor.

Apartamentele cu trei camere din Iași sunt ideale pentru familii, colegi de cameră sau persoane care doresc mai mult spațiu. Aceste apartamente pot fi găsite în diferite zone ale orașului, precum și în diferite tipuri de clădiri, cum ar fi blocuri de apartamente sau case.

Chiriile pentru apartamentele cu trei camere din Iași pot varia în funcție de zonă, tipul de clădire și facilități. Cu toate acestea, agenția Evo Imobiliare vă poate oferi cele mai bune prețuri pentru apartamentele cu trei camere, astfel încât să puteți găsi ceva care să se potrivească cu bugetul dvs.

În plus, Evo Imobiliare din Iași poate oferi servicii de închiriere și management al proprietăților pentru proprietarii care doresc să închirieze apartamente cu trei camere în Iași. Aceste servicii includ găsirea chiriașilor potriviți, colectarea chiriei și gestionarea problemelor de întreținere.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament cu trei camere de închiriat în Iași, nu trebuie decât să contactați agenția Evo Imobiliare și să explorați ofertele lor de închirieri de apartamente cu trei camere din Iași. Acești profesioniști vă vor oferi cele mai bune opțiuni pentru bugetul dvs. și vă vor ajuta să găsiți apartamentul potrivit pentru nevoile dvs.

Apartamentele cu 3 camere reprezintă o alegere populară pentru familiile și grupurile de prieteni care caută să își închirieze o locuință în Iași. În cazul în care sunteți în căutarea unui astfel de apartament, trebuie să fiți pregătiți să alocați o sumă semnificativă pentru chiria lunară. Dar nu vă faceți griji, există numeroase oferte de apartamente cu 3 camere de inchiriat in Iasi, potrivite pentru diferite bugete.

Una dintre cele mai importante agenții imobiliare din Iasi este Evo Imobiliare, care deține o vastă gamă de oferte reale pentru inchirierea de apartamente cu 3 camere din Iasi. Această agenție este una dintre cele mai apreciate din Iasi, datorită anunturilor actualizate și a prețurilor competitive pe care le oferă. Aceasta este o alegere populară printre chiriasii care caută apartamente cu 3 camere de inchiriat in Iasi.

Pretul chiriei pentru apartamentele cu 3 camere poate varia semnificativ în funcție de locație și de condiția apartamentului. În general, zona centrală a orașului este mai scumpă decât zonele periferice. De asemenea, există o variație a prețurilor în funcție de facilitățile oferite de apartament. În general, apartamentele cu trei camere de inchiriat in Iasi pot fi găsite la prețuri cuprinse între 1500 și 3000 de lei pe lună.

Pentru a găsi cele mai bune oferte de apartamente cu 3 camere Iasi, puteți utiliza motorul de căutare al agentiilor imobiliare din Iasi sau puteți să verificați anunțurile postate în ziare sau online. În plus, puteți căuta pe site-urile specializate în inchirieri de apartamente cu 3 camere din Iasi. Aceste site-uri sunt utile în căutarea de oferte pentru chirii apartamente 3 camere Iasi.

În ceea ce privește procesul de închiriere, este important să fiți pregătiți să prezentați documente precum actul de identitate, adeverința de salariu și referințe de la locurile de muncă anterioare. În plus, ar trebui să fiți pregătiți să plătiți o garanție, care este în general egală cu o lună de chirie.

Există multe oferte de inchirieri de apartamente cu 3 camere din Iasi, iar agenția Evo Imobiliare din Iasi poate fi o opțiune excelentă pentru a găsi cel mai bun apartament potrivit nevoilor dumneavoastră. Este important să fiți pregătiți financiar și să fiți pregătiți să prezentați documentele necesare pentru procesul de închiriere. În cele din urmă, cu puțină răbdare și cercetare, ve

În concluzie, agenția Evo Imobiliare din Iași este cea mai bună alegere pentru cei care caută oferte reale și anunțuri actualizate pentru apartamente cu trei camere de închiriat în Iași. Cu o experiență vastă și o echipă de profesioniști, Evo Imobiliare poate oferi cele mai bune servicii pentru clienții lor, atât pentru chiriași cât și pentru proprietarii de apartamente. Contactați Evo Imobiliare astăzi și găsiți apartamentul cu trei camere perfect pentru dvs. în Iași. 0757858142 Top zone: Visani, Copou, Tatarasi, Bucium, Pacurari, Galata, Cug, Moara de Vant, Alexandru cel Bun, Nicolina, Dancu, Dacia, Lunca Cetatuii, Popas Pacurari, Frumoasa
Ne puteti contacta pe