Mutari & Transport marfa Iasi

Mutari & Transport marfa Iasi

Mutari cu EvoImobiliare!

Agentia imobiliara EvoImobiliare din Iasi iti ofera posibilitatea beneficierii serviciilor de transport marfa si mutari profesionale, planificate si organizate, valorificand timpul si energia ta intr-un mod eficient si placut.

Agentia EvoImobiliare din Iasi pune la dispoziție serviciul de mutarea și relocarea locuințelor de diverse tipuri, mutari garsoniere, mutari  apartamente, mutari case sau vile.

Mutarea într-o nouă locuință este un pas important, de aceea agentia Evo Imobiliare sare in ajutorul tau oferind servicii pentru  manipularea și transportul pieselor de mobilier, dar și a restului de obiecte personale uzuale ce se regăsesc în garsoniera, apartament, casa sau vila din Iasi sau imprejurimi. Echipa de mutari Evo Imobiliare se ocupa în detaliu de fiecare aspect in timpul mutarii , dând o mână de ajutor în împachetarea/despachetarea, organizarea și inventarierea obiectelor personale, pentru a-ți ușura munca întru totul și pentru a a te scuti de activitățile stresante și anevoioase.

Agentia Evo Imobiliare din Iasi asigura si personal specializat pentru demontare-montare-incarcare, descarcare. Evo Imobiliare iti ofera servicii de mutari mobila la standarde inalte si la preturi mici.. Echipa de mutari Evo imobiliare foloseste chingi de imobilizare a marfii. La cerere, folosim folie stretch si folie cu bule de protectie in cazul mobilei pretentioase, celofan, hartie de ambalat , banda scotch si banda izolatoare de protectie pentru lucrurile fragile.

Agentia EvoImobiliare ofera serviciile profesionale de mutari, inclusiv in week end cand tu  probabil si ceva timp liber.
Agentia imobiliara, Evo Imobiliare din Iasi  vă pune la dispoziție expertiza sa în mutarea și relocarea sediului firmei dumneavoastră pentru a finaliza acest proces rapid, fără obstacole și fără a afecta productivitatea firmei.

Echipa Evo Imobiliare înțelege faptul că o organizare eficientă și un plan logistic amânunțit sunt aspecte vitale în relocarea sediului firmei dumneavoastră într-un timp foarte scurt pentru ca productivitatea firmei să nu aibă de suferit. 

Agentia Evo imobiliare în intregul proces de mutare, pune accent pe siguranță și rapiditate, de aceea echipa de mutari Evo Imobiliare poate oferi si servicii de mutari inclusiv pe timpul noptii.

Avantajele apelării la Evo Imobiliare pentru relocarea sediului sunt, realizarea unui plan logistic riguros, posibilitatea efectuării lucrărilor și pe timp de noapte, etichetarea mobilierului și a cutiilor după criterii corespunzătoare, cutii pentru ambalarea documentelor și arhivelor capacitatea de a manipula și transporta eventualele echipamente grele.

Nu ezita sa contactezi Evo Imobiliare pentru mai multe detalii.
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
 

Copyright © 2023 Evo Imobiliare