Terenuri de vanzare in Iasi, teren intravilan sau extravilan de vanzare in Iasi

16 rezultate gasite

Oportunitate centrala, 0 Comision, Vanzare Teren si casa, strada Smardan
vanzare
Comision 0%
Exclusivitate
318.000 EUR
 • 396 m2

Oportunitate centrala, 0 Comision, Vanzare Teren si casa, strada Smardan
vanzare
Comision 0%
Exclusivitate
318.000 EUR
 • 396 m2

Ultima parcela! 425mp Teren intravilan in Dancu
vanzare
22.000 EUR
 • 425 m2

Teren de vanzare in Iasi, Frumoasa, oportunitate de investitie
vanzare
Comision 0%
35.000 EUR
 • 206 m2

Teren 300mp, langa Bojdeuca lui Ion Creanga, Sararie
vanzare
52.000 EUR
 • 300 m2

20000mp teren in capat Pacurari
vanzare
1.600.000 EUR
 • 20000 m2

Teren 15000mp, deschidere la DN24, 18km de Iasi
vanzare
105.000 EUR
 • 15000 m2

900mp teren in Barnova, COMISION 0, toate utilitatle, Pietrarie
vanzare
Comision 0%
26.000 EUR
 • 900 m2

Teren intravilan 890mp, vedere Lac Aroneanu, zona Moara de Vant
vanzare
160.000 EUR
 • 890 m2

Vanzare 7500mp teren intravilan, Ses Bahlui, vis a vis de Popas Pacurari
vanzare
Exclusivitate
165.000 EUR
 • 7500 m2

Teren Copou 900 mp, POT 30 %, Regim inaltime P+2
vanduta
238.500 EUR
 • 900 m2Agentia imobiliara Evo Imobiliare este lider pe piata imobiliara din Iasi, oferind servicii de calitate si transparenta in ceea ce priveste tranzactiile imobiliare cu terenuri in regim agricol sau intravilan . Agenti specializati in vanzarea de terenuri, Evo Imobiliare este alegerea perfecta pentru cei care cauta terenuri de vanzare in Iasi.

Iasi este un oras in plina dezvoltare, cu o economie puternica si un potential imens pentru investitii imobiliare. Agentiile imobiliare din Iasi sunt la mare cautare, dar Evo Imobiliare se remarca prin oferta sa de terenuri de vanzare la preturi avantajoase.

Daca sunteti in cautarea unui teren in Iasi, Evo Imobiliare este partenerul de incredere care va poate ajuta sa gasiti terenul perfect pentru nevoile dumneavoastra. Agentia are o gama larga de terenuri de vanzare in Iasi, de la terenuri pentru constructii rezidentiale sau comerciale, la terenuri agricole sau pentru dezvoltare.

Printre ofertele de terenuri de vanzare din Iasi se numara si terenuri situate in zone privilegiate ale orasului, cu acces facil la servicii si utilitati. Cu ajutorul Agentiei Evo Imobiliare, puteti gasi rapid si usor vanzari terenuri, indiferent de zona sau dimensiunea dorita.

Agentia Evo Imobiliare isi pune la dispozitie experienta si cunostintele in domeniul imobiliar pentru a va ajuta sa gasiti terenul perfect pentru nevoile dumneavoastra. Echipa de specialisti in imobiliare va poate oferi sfaturi si recomandari pentru a va asigura ca luati cea mai buna decizie.

Terenurile de vanzare in Iasi sunt o investitie excelenta pentru cei care isi doresc sa isi construiasca o casa sau o afacere in acest oras in continua dezvoltare. Cu ajutorul Agentiei Imobiliare Evo Imobiliare, puteti beneficia de cele mai bune oferte la preturi reale pentru terenuri de vanzare in Iasi.

Agentia Evo Imobiliare este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Iasi, fiind recunoscuta pentru profesionalismul si dedicarea sa in a-si ajuta clientii sa-si gaseasca terenul dorit. In plus, Agentia Evo Imobiliare este specializata in terenuri de vanzare, ceea ce o face o alegere ideala pentru oricine cauta terenuri in Iasi.

Terenurile de vanzare in Iasi sunt foarte solicitate, asadar este important sa aveti alaturi o agentie imobiliara de incredere care sa va ajute in procesul de cautare si achizitie. Agentia Evo Imobiliare va ofera cele mai noi oferte de terenuri de vanzare in Iasi, astfel incat sa puteti fi sigur ca veti beneficia de cele mai bune oportunitati de investitie.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui teren in Iasi, Evo Imobiliare este partenerul de incredere care va poate ajuta sa gasiti terenul perfect pentru nevoile dumneavoastra. Cu o experienta vasta in piata imobiliara din Iasi si cu o echipa de specialisti dedicati, Agentia Evo Imobiliare este alegerea ideala pentru cei care cauta terenuri de vanzare in Iasi.

Indiferent de zona sau dimensiunea dorita, puteti gasi rapid si usor vanzari terenuri prin intermediul Agentiei Evo Imobiliare. Aceasta va ofera o gama larga de terenuri de vanzare in Iasi, inclusiv terenuri situate in zone privilegiate ale orasului, cu acces facil la servicii si utilitati.

De asemenea, Agentia Evo Imobiliare va poate oferi sfaturi si recomandari utile pentru a va asigura ca luati cea mai buna decizie in achizitionarea unui teren. Aceasta este specializata in terenuri de vanzare si cunoaste foarte bine piata imobiliara din Iasi, astfel incat va poate ajuta sa identificati cele mai bune oportunitati de investitie.

Daca sunteti interesat de achizitionarea unui teren in Iasi, este important sa colaborati cu o agentie imobiliara de incredere, cum ar fi Agentia Evo Imobiliare. Aceasta va poate ajuta sa gasiti terenul perfect pentru nevoile dumneavoastra, dar va poate oferi si servicii profesionale in toate etapele tranzactiei.

De la identificarea terenului potrivit, la negocierea pretului si pana la finalizarea tranzactiei, Agentia Evo Imobiliare va poate oferi asistenta de specialitate. In plus, aceasta va poate oferi si informatii despre regulile si procedurile legale implicate in achizitionarea unui teren in Iasi.

Terenurile de vanzare in Iasi reprezinta o investitie excelenta pentru cei care isi doresc sa construiasca o casa sau o afacere in acest oras in continua dezvoltare. Cu ajutorul Agentiei Evo Imobiliare, puteti beneficia de cele mai bune oferte la preturi reale pentru terenuri de vanzare in Iasi.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui teren in Iasi, Agentia Evo Imobiliare este partenerul de incredere care va poate ajuta sa gasiti terenul perfect pentru nevoile dumneavoastra. Cu o experienta vasta in piata imobiliara din Iasi si cu o echipa de specialisti dedicati, Aceasta va poate oferi cele mai bune oportunitati de investitie in terenuri de vanzare in Iasi.

Pentru discutii eficiente ne puteti contacta telefonic sau whatsapp la numarul de telefon 0757.858.142 Top zone: Nicolina, Podu Ros, Bucium, Visani, Tatarasi, Dacia, Lunca Cetatuii, Pacurari, Moara de Vant, Copou, Cug, Dancu, Popas Pacurari, Sud, Alexandru cel Bun
Ne puteti contacta pe