De vanzare teren intravilan, centru, Iasi, pe strada Smardan, Iasi, oportunitate centrala cu 0 Comision - ID 2895

De vanzare teren intravilan, centru, Iasi, pe strada Smardan, Iasi, oportunitate centrala cu 0 Comision

Central, Iasi ID Oferta: 2895 Comision 0
300,000 EUR

Agentia Evo Imobiliare va propune spre vanzare in zona centrala Iasi, teren si casa batraneasca, situata pe strada Smardan. Aceasta proprietate este compusa din 3 camere + dependinte, avand o suprafata construita de 111 mp si o suprafata utila de 87,58 mp. Terenul aferent casei are o suprafata de 396 mp. Aceasta casa reprez

Agentia Evo Imobiliare va propune spre vanzare in zona centrala Iasi, teren si casa batraneasca, situata pe strada Smardan. Aceasta proprietate este compusa din 3 camere + dependinte, avand o suprafata construita de 111 mp si o suprafata utila de 87,58 mp. Terenul aferent casei are o suprafata de 396 mp. Aceasta casa reprezinta o oportunitate de investitie, putand fi reabilitata si transformata in spatiu de locuit sau comercial, datorita amplasarii sale centrale.
Fara comision:
Proprietate disponibila in reprezentare exclusiva prin intermediul agentiei Evo Imobiliare.  Beneficiezi de o oportunitate extraordinara, deoarece achizitionarea acestei proprietati se realizeaza fara niciun comision - 0%
Amplasare:
Proprietatea se afla la aproximativ 50 de metri distanta de Politia Municipala, la aproximativ 300 de metri distanta de Palas Mall, la aproximativ 500 de metri distanta de Tribunal si la 600 de metri distanta de Hala Centrala. De asemenea, aceasta se afla in apropierea altor multiple magazine, universitati si clinici, beneficiind astfel de acces facil catre diverse facilitati si servicii.
Caracteristici si potential:
Terenul are deschidere la doua strazi, Strada Smardan si Strada Fierbinti, oferind astfel multiple posibilitati de acces si utilizare. Proprietatea se poate transforma intr-o locuinta ideala sau intr-un spatiu comercial, avand suficiente locuri de parcare ce pot fi amenajate in curtea interioara cu intrare de pe strada Smardan. Aceasta este potrivita pentru diverse activitati, cum ar fi birouri notariale, avocatura, IT si alte tipuri de birouri, cabinete medicale de diferite specializari sau chiar o gradinita privata.
Pret si modalitati de contact:
Aceasta casa cu teren situata pe strada Smardan se poate achizitiona FARA COMISION, iar pretul de listare este de 318.000 euro, negociabil.
Pentru vizionarea proprietatii sau pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic, prin Whatsapp sau Viber la numarul 0757858142.
Apeleaza doar la profesionisti si profita de aceasta oportunitate unica de a investi intr-o proprietate cu potential maxim intr-o locatie strategica din Iasi.
ID intern agentie imobiliara Iasi, Evo-Imobiliare: 2895
0757.858.142
Daca aceasta proprietate nu se potriveste nevoilor dvs., va invitam sa explorati o varietate larga de alte terenuri de vanzare sau de inchiriat in Iasi.
Contactati echipa Evo Imobiliare pentru detalii suplimentare si pentru a programa o vizionare a acestei proprietati. Ne puteti contacta telefonic, cat si whatsapp la numarul afisat. 
Citeste mai mult
Citeste mai mult
 • Zona: Central

 • Suprafata utila: mp

 • Suprafata totala: mp

 • Reper

  Reper: 50 de metri distanta de Politia Municipala

 • Numar Bucatarii

  Bucatarii: 1

 • Suprafata Teren: 396 mp

 • Front: 22 ml / nr fronturi 2

 • Fronturi: 2

 • Reper

  Localizare: Intravilan

 • Deschidere: 22 ml

 • Pretabil: Birouri, Bloc, Case / vile, Comercial

 • Teren Pretabil: Case / vile Birouri Bloc Comercial
 • Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Sistem irigatii CATV Telefon Internet
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Teren de vanzare Central Iasi

Oferte similare

Teren 300mp, langa Bojdeuca lui Ion Creanga, Sararie
vanzare
52.000 EUR
 • 300 m2

Teren de vanzare in Iasi, Frumoasa, oportunitate de investitie
vanzare
Comision 0%
35.000 EUR
 • 206 m2

20000mp teren in capat Pacurari
vanzare
1.600.000 EUR
 • 20000 m2

Ne puteti contacta pe
Tel: 0757858142 whatsapp0757858142