Inchirieri apartamente iasi-chirii apartamente iasi Evo Imobiliare-Agentie Imobiliara Iasi

72 rezultate gasite

GARSONIERA ,CONFORT 2 , PACURARI , IASI
inchiriere
270 EUR
 • Camere

  1

 • Baie

  1

 • 24 m2

APARTAMENT 2 CAMERE , NEMOBILAT, GARA, CENTRAL, IASI
inchiriere
330 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 55 m2

APARTAMENT CU 3 CAMERE , 2 BAI, ETAJ 1, PODU ROS, IASI
inchiriere
550 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  2

 • 70 m2

Apartament 2 camere, decomandat, 2 balcoane, pe Independentei, la 500 m de UMF,
inchiriere
Exclusivitate
450 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 58 m2

APARTAMENT CU 2 CAMERE , IN  COMPLEXUL RIVERS TOWER, LANGA IULIUS MALL
inchiriere
650 EUR
 • Camere

  2

 • Baie

  1

 • 50 m2

APARTAMENT CU O CAMERA , TUDOR VLADIMIRESCU, 2 MINUTE DE IULIUS MALL, IASI
inchiriere
300 EUR
 • Camere

  1

 • Baie

  1

 • 24 m2Evo Imobiliare - Valoarea pe care o oferim clienților în căutarea apartamentelor de închiriat in Iasi.

Evo Imobiliare Iași este o agenție imobiliară de încredere, specializată în oferirea de soluții complete pentru cei care caută apartamente de închiriat în Iași. Cu o echipă de profesioniști cu experiență, Evo Imobiliare asigură autoritate, valoare și satisfacție pentru clienții săi. În acest articol, vom explora valoarea pe care Evo Imobiliare o aduce clienților săi în căutarea apartamentelor de închiriat în Iași și cum această agenție se diferențiază de alte agenții imobiliare.

Evo Imobiliare - Găsiți apartamentele perfecte de închiriat în Iași: de la garsoniere, apartamente cu 1 camera până la 4 camere
Cunoașterea pieței imobiliare locale
Unul dintre factorii cheie care contribuie la succesul Evo Imobiliare Iași este cunoașterea aprofundată a pieței imobiliare locale. Agenții noștri au o experiență vastă și sunt mereu la curent cu evoluțiile din piață. Această expertiză ne permite să oferim clienților cele mai bune opțiuni de apartamente de închiriat în Iași, adaptate nevoilor și bugetului fiecăruia.

Asistență personalizată
Evo Imobiliare Iași înțelege că fiecare client are nevoi și preferințe diferite. Prin urmare, ne asigurăm că oferim asistență personalizată pentru a satisface cerințele individuale ale clienților noștri. De la identificarea nevoilor clientului, până la vizionarea apartamentelor și semnarea contractului de închiriere, agenții noștri sunt alături de clienți în fiecare etapă a procesului.

Expertiza juridică și financiară
Evo Imobiliare Iași pune la dispoziție experți în domeniul juridic și financiar pentru a asigura că tranzacțiile de închiriere sunt realizate în mod corect și legal. Acest aspect reprezintă o valoare adăugată pentru clienții noștri, care pot închiria apartamente fără a se îngrijora de eventuale probleme juridice sau financiare.

Inovație și tehnologie
Pentru a satisface cerințele din ce în ce mai complexe ale pieței, Evo Imobiliare Iași utilizează tehnologii de ultimă oră pentru a optimiza procesul de căutare a apartamentelor de închiriat. Platforma noastră online oferă utilizatorilor posibilitatea de a filtra și compara apartamentele disponibile, economisind astfel timp și efort.

Transparență și onestitate
Evo Imobiliare Iași se mândrește cu reputația sa de agenție imobiliară transparentă și onestă

Descoperiți cele mai bune apartamente de închiriat în Iași oferite de Evo Imobiliare, pentru toate nevoile și bugetele: garsoniere, apartamente cu 1 camera, apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Evo Imobiliare, printre lideri în domeniul imobiliar din Iași, vă prezintă o selecție de apartamente de închiriat de cea mai bună calitate, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui client. Aflați cum să găsiți apartamentul potrivit, indiferent dacă sunteți în căutarea unei garsoniere, a unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere.

Garsoniere, apartamente cu 1 camera de închiriat în Iași - Soluția ideală pentru tineri și studenți
În special pentru studenți sau tineri profesioniști, garsonierele reprezintă o opțiune accesibilă și confortabilă. Evo Imobiliare vă oferă o gamă variată de garsoniere de închiriat, aflate în zonele cele mai căutate ale orașului, aproape de universități, centre comerciale și mijloace de transport în comun.

Apartamente cu 2 camere de închiriat în Iași - Spațiu și confort pentru cupluri sau familii mici
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu mai mare și mai confortabil, apartamentele cu 2 camere sunt soluția ideală. Evo Imobiliare vă pune la dispoziție o selecție bogată de apartamente cu 2 camere, situate în diferite zone ale orașului, cu facilități și prețuri variate, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit pentru nevoile și bugetul dvs.

Apartamente cu 3 camere de închiriat în Iași - Locuințe ideale pentru familii
Când vine vorba de familii, un apartament cu 3 camere este adesea alegerea cea mai potrivită. Evo Imobiliare vă oferă o gamă largă de astfel de apartamente, amplasate în zone liniștite, aproape de școli, parcuri și alte facilități necesare pentru o viață confortabilă și sigură.

Apartamente cu 4 camere de închiriat în Iași - Spațiul de care aveți nevoie pentru o viață de lux
Pentru cei care caută o locuință cu adevărat spațioasă și luxoasă, apartamentele cu 4 camere sunt soluția perfectă. Evo Imobiliare vă prezintă o varietate de astfel de apartamente, situate în cele mai exclusiviste zone ale orașului, cu finisaje de înaltă calitate, facilități moderne și panorame deosebite.

De ce să alegeți orașul Iași: apartamente de închiriat în Iași

Descoperiți motivele pentru care Iași este o alegere excelentă pentru a vă stabili și a închiria un apartament. Aflați despre avantajele pe care acest oraș le oferă locuitorilor săi.

Iași, unul dintre cele mai importante centre culturale și istorice ale României, devine rapid o destinație de top pentru cei care doresc să se stabilească într-un oraș vibrant și în plină dezvoltare. Acest articol va explora motivele pentru care alegerea orașului Iași și a unui apartament de închiriat în această zonă vă poate oferi o calitate superioară a vieții, beneficii economice și oportunități culturale.

Istorie și cultură
Iași este cunoscut drept "capitala culturală" a României, având o bogată tradiție istorică și culturală care datează încă din Evul Mediu. Orașul găzduiește o mulțime de muzee, teatre și monumente istorice, precum Palatul Culturii, Teatrul Național "Vasile Alecsandri" și Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Această moștenire culturală îmbogățește viața cotidiană a locuitorilor și atrage numeroși turiști.

Educație și cercetare
Iași este un important centru universitar în România, cu instituții de învățământ de prestigiu, precum Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" și Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa". Aceste instituții oferă un mediu stimulativ pentru studenți și cercetători, contribuind la atragerea de talente și crearea de oportunități de carieră.

Oportunități de carieră
Iași este un oraș în plină dezvoltare economică, cu o creștere semnificativă în domeniile IT, inginerie și servicii. Multe companii multinaționale și-au deschis birouri în oraș, oferind locuri de muncă competitive și posibilități de avansare profesională. Prin închirierea unui apartament în Iași, vă puteți bucura de aceste oportunități de carieră într-un mediu urban dinamic.

Infrastructură și transport
În ultimii ani, Iași s-a bucurat de investiții semnificative în infrastructura sa, inclusiv în transportul public, drumuri și facilități recreative. Aeroportul Internațional Iași oferă legături rapide cu principalele destinații europene, facilitând călătoriile de afaceri si dezvoltarea urbana.

Evo Imobiliare - Valoarea pe care o oferim clientilor in cautarea apartamentelor de inchiriat in Iasi.

Evo Imobiliare Iasi este o agentie imobiliara de incredere, specializata in oferirea de solutii complete pentru cei care cauta apartamente de inchiriat in Iasi. Cu o echipa de profesionisti cu experienta, Evo Imobiliare asigura autoritate, valoare si satisfactie pentru clientii sai. In acest articol, vom explora valoarea pe care Evo Imobiliare o aduce clientilor sai in cautarea apartamentelor de inchiriat in Iasi si cum aceasta agentie se diferentiaza de alte agentii imobiliare.

Evo Imobiliare - Gasiti apartamentele perfecte de inchiriat in Iasi: de la garsoniere, apartamente cu 1 camera pana la 4 camere
Cunoasterea pietei imobiliare locale
Unul dintre factorii cheie care contribuie la succesul Evo Imobiliare Iasi este cunoasterea aprofundata a pietei imobiliare locale. Agentii nostri au o experienta vasta si sunt mereu la curent cu evolutiile din piata. Aceasta expertiza ne permite sa oferim clientilor cele mai bune optiuni de apartamente de inchiriat in Iasi, adaptate nevoilor si bugetului fiecaruia.

Asistenta personalizata
Evo Imobiliare Iasi intelege ca fiecare client are nevoi si preferinte diferite. Prin urmare, ne asiguram ca oferim asistenta personalizata pentru a satisface cerintele individuale ale clientilor nostri. De la identificarea nevoilor clientului, pana la vizionarea apartamentelor si semnarea contractului de inchiriere, agentii nostri sunt alaturi de clienti in fiecare etapa a procesului.

Expertiza juridica si financiara
Evo Imobiliare Iasi pune la dispozitie experti in domeniul juridic si financiar pentru a asigura ca tranzactiile de inchiriere sunt realizate in mod corect si legal. Acest aspect reprezinta o valoare adaugata pentru clientii nostri, care pot inchiria apartamente fara a se ingrijora de eventuale probleme juridice sau financiare.

Inovatie si tehnologie
Pentru a satisface cerintele din ce in ce mai complexe ale pietei, Evo Imobiliare Iasi utilizeaza tehnologii de ultima ora pentru a optimiza procesul de cautare a apartamentelor de inchiriat. Platforma noastra online ofera utilizatorilor posibilitatea de a filtra si compara apartamentele disponibile, economisind astfel timp si efort.

Transparenta si onestitate
Evo Imobiliare Iasi se mandreste cu reputatia sa de agentie imobiliara transparenta si onesta

Descoperiti cele mai bune apartamente de inchiriat in Iasi oferite de Evo Imobiliare, pentru toate nevoile si bugetele: garsoniere, apartamente cu 1 camera, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Evo Imobiliare, printre lideri in domeniul imobiliar din Iasi, va prezinta o selectie de apartamente de inchiriat de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor si dorintelor fiecarui client. Aflati cum sa gasiti apartamentul potrivit, indiferent daca sunteti in cautarea unei garsoniere, a unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere.

Garsoniere, apartamente cu 1 camera de inchiriat in Iasi - Solutia ideala pentru tineri si studenti
In special pentru studenti sau tineri profesionisti, garsonierele reprezinta o optiune accesibila si confortabila. Evo Imobiliare va ofera o gama variata de garsoniere de inchiriat, aflate in zonele cele mai cautate ale orasului, aproape de universitati, centre comerciale si mijloace de transport in comun.

Apartamente cu 2 camere de inchiriat in Iasi - Spatiu si confort pentru cupluri sau familii mici
Daca sunteti in cautarea unui spatiu mai mare si mai confortabil, apartamentele cu 2 camere sunt solutia ideala. Evo Imobiliare va pune la dispozitie o selectie bogata de apartamente cu 2 camere, situate in diferite zone ale orasului, cu facilitati si preturi variate, astfel incat sa puteti alege cel mai potrivit pentru nevoile si bugetul dvs.

Apartamente cu 3 camere de inchiriat in Iasi - Locuinte ideale pentru familii
Cand vine vorba de familii, un apartament cu 3 camere este adesea alegerea cea mai potrivita. Evo Imobiliare va ofera o gama larga de astfel de apartamente, amplasate in zone linistite, aproape de scoli, parcuri si alte facilitati necesare pentru o viata confortabila si sigura.

Apartamente cu 4 camere de inchiriat in Iasi - Spatiul de care aveti nevoie pentru o viata de lux
Pentru cei care cauta o locuinta cu adevarat spatioasa si luxoasa, apartamentele cu 4 camere sunt solutia perfecta. Evo Imobiliare va prezinta o varietate de astfel de apartamente, situate in cele mai exclusiviste zone ale orasului, cu finisaje de inalta calitate, facilitati moderne si panorame deosebite.

De ce sa alegeti orasul Iasi-apartamente de inchiriat in Iasi?

Descoperiti motivele pentru care Iasi este o alegere excelenta pentru a va stabili si a inchiria un apartament. Aflati despre avantajele pe care acest oras le ofera locuitorilor sai.

Iasi, unul dintre cele mai importante centre culturale si istorice ale Romaniei, devine rapid o destinatie de top pentru cei care doresc sa se stabileasca intr-un oras vibrant si in plina dezvoltare. Acest articol va explora motivele pentru care alegerea orasului Iasi si a unui apartament de inchiriat in aceasta zona va poate oferi o calitate superioara a vietii, beneficii economice si oportunitati culturale.

Istorie si cultura
Iasi este cunoscut drept "capitala culturala" a Romaniei, avand o bogata traditie istorica si culturala care dateaza inca din Evul Mediu. Orasul gazduieste o multime de muzee, teatre si monumente istorice, precum Palatul Culturii, Teatrul National "Vasile Alecsandri" si Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Aceasta mostenire culturala imbogateste viata cotidiana a locuitorilor si atrage numerosi turisti.

Educatie si cercetare
Iasi este un important centru universitar in Romania, cu institutii de invatamant de prestigiu, precum Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" si Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa". Aceste institutii ofera un mediu stimulativ pentru studenti si cercetatori, contribuind la atragerea de talente si crearea de oportunitati de cariera.

Oportunitati de cariera
Iasi este un oras in plina dezvoltare economica, cu o crestere semnificativa in domeniile IT, inginerie si servicii. Multe companii multinationale si-au deschis birouri in oras, oferind locuri de munca competitive si posibilitati de avansare profesionala. Prin inchirierea unui apartament in Iasi, va puteti bucura de aceste oportunitati de cariera intr-un mediu urban dinamic.

Infrastructura si transport
In ultimii ani, Iasi s-a bucurat de investitii semnificative in infrastructura sa, inclusiv in transportul public, drumuri si facilitati recreative. Aeroportul International Iasi ofera legaturi rapide cu principalele destinatii europene, facilitand calatoriile de afaceri si dezvoltarea urbana.

Piata imobiliara din Iasi este intr-o continua expansiune:
Evo Imobiliare este aici pentru a va ajuta sa gasiti apartamente de inchiriat in cartierele consacrate ale orasului, precum si in blocurile noi din zonele in curs de dezvoltare din Iasi. Cu o echipa profesionista si servicii de inalta calitate, Evo Imobiliare va ofera o experienta de inchiriere cu autoritate si valoare pentru utilizator.

Cartiere consacrate in Iasi:
Evo Imobiliare va prezinta apartamente de inchiriat in cele mai importante cartiere ale orasului Iasi, cum ar fi:
Alexandru cel Bun Iasi - Un cartier istoric si linistit, cu numeroase parcuri si zone verzi.
Bucium Iasi - O zona rezidentiala in plina dezvoltare, perfecta pentru familii si tineri profesionisti.
Bucsinescu Iasi - Situat in partea de sud a orasului, acest cartier dispune de o gama variata de apartamente moderne.
Bularga Iasi - Acest cartier ofera un amestec interesant de locuinte vechi si noi, fiind ideal pentru cei care cauta o locuinta cu personalitate.
C.U.G. Iasi - Un cartier in apropiere de zonele industriale si comerciale ale orasului, fiind potrivit pentru cei care lucreaza in apropiere.
Canta Iasi - O zona rezidentiala cu acces rapid la mijloacele de transport in comun si facilitati publice.
Cantemir Iasi - Un cartier cu o atmosfera relaxata si o gama larga de apartamente de inchiriat.
Centru Iasi - Inima orasului, cu acces la numeroase magazine, restaurante si atractii turistice.
Centrul Civic Iasi - Situat in apropiere de Palatul Culturii si alte institutii importante, acest cartier este ideal pentru cei care doresc sa fie in centrul atentiei.
Copou Iasi - Un cartier traditional si incantator, cu strazi pitoresti si numeroase parcuri.
Dacia Iasi - O zona rezidentiala cu apartamente moderne, fiind in apropiere de magazine si scoli.
Frumoasa Iasi - Acest cartier dispune de o gama variata de apartamente in blocuri noi si vechi, oferind o atmosfera placuta.
Galata Iasi - Un cartier popular pentru tinerii profesionisti, avand acces la spatii de coworking si facilitati publice.
Gara Iasi - Situat in apropiere de gara centrala a orasului, acest cartier ofera acces rapid la transportul public si la principalele artere de circulatie.
Mircea cel Batran Iasi - Un cartier linistit si prietenos, potrivit pentru familiile cu copii si persoanele in cautarea unui mediu relaxant.
Moara de Foc Iasi - O zona in continua dezvoltare, cu apartamente moderne si acces la facilitati educationale si recreative.
Moara de Vant Iasi - Un cartier rezidential in plina expansiune, ideal pentru cei care doresc sa se bucure de o viata linistita in afara agitatiei orasului.
Nicolina Iasi - O zona aflata in plina dezvoltare, oferind o gama larga de apartamente moderne si acces la facilitati publice.
Pacurari Iasi - Un cartier linistit si verde, perfect pentru cei care cauta un mediu relaxant in apropiere de oras.
Podu Ros Iasi - Situat in apropiere de raul Bahlui, acest cartier ofera o gama variata de locuinte si acces facil la mijloacele de transport in comun.
Sararie Iasi - Un cartier cu o atmosfera prietenoasa si acces rapid la principalele puncte de interes ale orasului.
Socola Iasi - Un cartier in plina dezvoltare, oferind o gama variata de apartamente si acces la facilitati educationale si de sanatate.
Tatarasi Iasi - Un cartier traditional cu numeroase locuinte si o comunitate prietenoasa.
Targu Cucu Iasi - Un cartier in plina expansiune, cu acces la facilitati publice si zone comerciale.
Tudor Vladimirescu Iasi - Un cartier popular pentru studenti si tineri profesionisti, datorita proximitatii fata de universitati si zone de interes.
Ticau Iasi - Un cartier cu un amestec de locuinte vechi si noi, oferind o atmosfera placuta si prietenoasa.
Zimbru Iasi - Un cartier rezidential in plina dezvoltare, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun si facilitati publice.

Cu Evo Imobiliare, gasiti apartamente de inchiriat in toate cartierele importante ale Iasiului, precum si in blocurile noi din zonele in curs de dezvoltare. Beneficiati de experienta unei echipe profesioniste si de servicii de inalta calitate, pentru a va asigura ca gasiti locuinta perfecta in Iasi. Contactati Evo Imobiliare astazi si hai sa ne cunoastem pentru a va intelege cat mai bine necesitatile imobliare. 0757 858 142

Evo Imobiliare intelege importanta de a gasi o locuinta potrivita, intr-un cartier care se potriveste stilului de viata si nevoilor personale. De aceea, echipa noastra dedicata va va oferi sprijin si informatii relevante, pentru a face procesul de inchiriere cat mai simplu si eficient posibil.

Nu ezitati sa explorati oferta variata de apartamente de inchiriat in cartierele si blocurile noi din Iasi, prezentata de Evo Imobiliare. Cu siguranta veti gasi locuinta perfecta, intr-un cartier care va va permite sa va bucurati de tot ce are de oferit orasul Iasi.

Ne puteti contacta pe