Vreau sa vand

Vreau sa vand

De ce sa vinzi cu o agentia imobiliara, de ce cu agentia Evo-Imobiliare ?

 

Consilierii agentiei Evo Imobiliare evita vanzarile emotionale.

Vanzarea casei poate fi un factor surprinzator consumator de timp si  provocator emotional, mai ales daca nu ati mai facut-o niciodata sau daca este casa parinteasca in care ati crescut, ori casa bunicilor. Uneori se poate simti ca o invazie a vietii private, deoarece straini vor intra in casa ta, iti vor deschide usile si ferestrele, se vor uita printre obiectele personale, se vor plimba prin proprietate ta pentru a gasi minusuri si plusuri, dar in special minusuri in vederea negocierii unui pret mai mic. Ei vor critica un loc care a devenit, probabil, mai mult de doar patru pereti si un acoperis pentru tine, si, mai presus de toate, ei va ofera mai putini bani decat crezi ca valoreaza imobilul in propritatea ta.

 

In majoritatea cazurilor vanzare este de obicei un proces emotional. Daca aveti un agent imobiliar profesionist, veti elimina aceasta parte emotionala si nu veti impiedica in niciun fel tranzactia cu absolut nicio greseala, cum ar fi pretul excesiv al casei dvs., refuzul de a contracara o oferta scazuta pentru ca sunteti jignit sau renuntati prea usor atunci cand aveti un termen limita pentru vanzare. 

 

Un agent imobiliar de la Evo Imobiliare din Iasi poate urmari ca un profesionist fara a comunica un sentiment de nerabdare, disperare sau alt tip de emotii.

 

In calitate de proprietar, poate fi destul de suparator sa auziti unele dintre comentariile, criticile facute de cumparatori.

Va punem la dispozitie o gama completa de servicii profesionale, de la consiliere imobiliara, juridica si fiscala, servicii personalizate de design interior, arhitectura,intabulare si cadastru, certificate energetice administrare a proprietatii, servicii de amenajari interioare, servicii de  mutari/ transport marfa, pana la servcii de curatenie, destinate atat vanzatorilor cat si cumparatorilor

 

Puntele forte ale agentiei Evo Imobiliare Iasi, determinare, seriozitate, amabilitate, punctualitate si transparenta totala din toate punctele de vedere.

Consultanta de specialitate in domeniul imobiliar in Iasi, si pozitionarea corecta a pretului  in piata ,  va ofera avantajul unei tranzactionari rapide si eficiente;

Sesiunea foto profesionala va sublinia si va pune in valoare atributele forte ale proprietatii .

Sesiunea video profesionala  va pune in valoare  fiecare incapere si unghi din proprietate. .

Promovarea targetata in adancimea mediul online, va asigura vizibilitate si accesibilitate spre o vanzare mai rapida a propriatatii dumneavostra.

Promovarea in mediul offline, va asigura vizibilitatea amanuntita a propriatatii spre vanzare, Agentia Evo Imobiliare colaboreaza cu alte agentii imobiliare din Iasi, agentii imobiliare din Romania, dar si persoane cu interes de cumparare in vederea investitiilor.

Factura, chitanta sau bon fiscal pentru servicile oferite de noi.

 

Evo Imobiliare este o agentie din Iasi, ce este compusa din personal  cu experienta in domeniul imobiliar care ne permite sa oferim clientilor cele mai bune oferte si conditii de pe piata in deplina transparenta.

Pentru mai multe informatii si intrebari, va rugam sa contactati agentia Evo Imobiliare.

 

Esti in cautare unei agentii imobiliare in vederea vanzarii unui imobil, apartament, garsoniera, casa, vila, birou, spatiu comercial sau industial in Iasi sau imprejurimi.  ?

 Puteti adauga oferta direct pe site-ul nostru prin link-ul urmator

 

https://www.evo-imobiliare.ro/adauga-oferta.html 

 

Pentru mai multe detalii nu ezita sa contactezi echipa Evo-Imobiliare, la numarul de telefon 0757858142 sau prin Email office@evo-imobiliare.ro

 

 

Copyright © 2022 Evo Imobiliare