Descopera avantajele vanzarii cu agentii imobiliare din Iasi, si motivele pentru a alege agentia Evo Imobiliare.
EvoImobiliare
De ce sa vinzi cu o agentie imobiliara din Iasi si de ce cu agentia Evo-Imobiliare?

Vreau sa vand

Consultantii agentiei Evo Imobiliare evita vanzarile emotionale. Fie ca vindem apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere Iasi, case, vile, spatii comerciale sau teren.

Vanzarea unui apartament, a unei case sau orice tip de imobil poate fi un factor surprinzator de consumator de timp si provocator emotional. Mai ales daca nu ai vandut niciodata pana acum, sau daca este apartamentul parintilor tai, locuinta in care ai crescut sau casa bunicilor tai.

Poate fi o invazie a vietii private atunci cand un strain intra in apartament, casa, vor deschide usi si ferestre, se vor uita prin bunurile personale sau se plimba prin proprietate pentru a gasi minusurile si plusurile, dar, cel mai important, este vorba despre gasirea unui aspect negativ ce poate declansa o negociere si evident scaderea pretului prezentului apartament, casa, vila, etc. Probabil ca vor critica un loc care a devenit mai mult de patru pereti si un acoperis si, cel mai important, vor oferi mai putin decat valoreaza proprietatea pe care o detii.

Vanzarea unei proprietati, apartament, casa, casa de vacanta, vila sau spatiu comercial este, in cea mai mare parte un proces emotional. A avea un agent imobiliar profesionist de la agentia Evo Imobiliare inseamna un pas bine facut spre vanzare, deoarece agentii nostri elimina aceasta parte emotionala si nu impiedica tranzactia in absenta absoluta a unor erori precum...

 • Refuzul de a respinge o oferta scazuta prin contra oferta deoarece puteti fi usor jignit sau dezamagit de oferta primita.
 • Este prea usor sa renunti cand ai un termen limita pentru vanzare a unui apartamente sau casa, ei bine agentii imobiliare de la Evo Imobiliare se vor lupta pentru obtinerea pretului corect.
  • Agentii imobiliari de la Evo Imobiliare din Iasi va pot urmari ca un profesionist fara a manifesta nerabdare, disperare sau alte emotii, indiferent de ce tip de proprietate avem spre vanzare, apartament cu 1, 2, 3 sau 4 camere Iasi, case, vile, spatii comercial sau teren.
  • Fie ca ai garsoniera, apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere, casa, vila, un spatii comercial sau teren de vanzare in Iasi, in calitate de proprietar este foarte enervant sa auzi comentarii si critici de la cumparatori la adresa prezentului imobil spre vanzare.
  • Agentie imobiliara in Iasi, pe langa vanzari transparente si cooperare sincera, Evo Imobiliare ofera consultanta imobiliara, juridica si fiscala, amenajari interioare personalizate, arhitectura, intabulare si cadastru, certificate energetice, administrare proprietati, De la amenajari interioare, mutari/ servicii de transport de marfa la servicii de curatenie atat pentru vanzatori, cat si pentru cumparatori.
  • Compania Evo Imobiliare este o agentie imobiliara in Iasi, care se evidentiaza lucrand cu determinare, seriozitate, amabilitate, punctualitate si transparenta totala pentru obtinerea unei tranzactii de succes.
  • Sfatul unu agent imobiliar expert din cadrul companiei Evo Imobiliare si pozitionarea corecta a pretului in piata imobiliara din Iasi va ofera avantajul tranzactiilor rapide si eficiente pentru garsoniere, apartamente 1, 2, 3 sau 4 camere, case, vile, spatii comerciale etc. Promovarea corecta si pretul este primordiala pe piata imobiliara din Iasi, si nu numai.
  • Fie ca este vorba de garsoniera, apartament cu 1, 2, 3 sau 4 dormitoare, casa, vila, spatiu comercial sau teren, o sedinta foto profesionala va evidentia si accentua atributele puternice ale proprietatii tale.
  • Sesiunile video profesionale lumineaza fiecare spatiu si colt al proprietatii tale, fie ca este vorba de garsoniera, apartament cu 1 camera, apartament cu 2 camere, 3 sau 4 camere, casa, vila, imobil comercial sau teren.
  • Publicitate directionata in mediul online pentru vanzari mai rapide a proprietatii dumneavoastra, fie ca este vorba de garsoniera, apartament cu 1, 2, 3 sau 4 camere, casa individuala, vila, proprietate comerciala sau teren, vizibilitatea si accesibilitatea sunt asigurate.
  • Publicitatea intr-un mediu offline asigura vizibilitatea deplina a proprietatilor de vanzare. Agentia Evo Imobiliare coopereaza cu celelalte agentii imobiliare din Iasi, agentii imobiliare romanesti precum si cu persoane interesate sa cumpere in scop investitional.
  • Agentia imobiliara din Iasi, Evo Imobiliare este o agentie imobiliara in care poti avea cu adevarat incredere. In calitate de contribuabil, oferim facturi, chitante sau bon fiscal pentru serviciile pe care le prestam in domeniul imobiliar
  • Evo Imobiliare este o agentie imobiliara din Iasi, formata din agenti imobiliari cu experienta in sectorul imobiliar, capabili sa ofere clientilor lor cele mai bune oferte si conditii de pe piata imobiliara din Iasi prin deplina transparenta
  • Pentru mai multe informatii si intrebari, vanzari, achizitii si inchirieri va rugam sa contactati reprezentantul agentiei Evo Imobiliare din Iasi.

Esti in cautarea unei agentii imobiliare cu agenti imobiliari profesionisti pentru a vinde cladiri, apartamente, garsoniere, case, vile, birouri, spatii comerciale sau industriale in Iasi sau in imprejurimi?

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati echipa Evo-Imobiliare la 0757858142 sau email office@evo-imobiliare.ro

Puteti adauga oferta dvs. direct pe site-ul nostru folosind link-ul acesta https://www.evo-imobiliare.ro/adauga-oferta.html

EvoImobiliare
De ce vanzare prin Reprezentarea Exclusiva ca si mod de lucru cu agentia Evo Imobiliare?

Cel mai bun mod de lucru pentru vanzare

Care sunt motivele pentru care agentia imobiliara, Evo Imobiliare va sugereaza vanzarea prin reprezentare exclusiva?

Ce inseamna reprezentare exclusiva si cum ma poate ajuta sa vand o garsoniera, apartament cu 1, 2, 3 sau 4 camere, casa, vila, spatiu comercial sau teren in Iasi?

Reprezinta dreptul exclusiv acordat de clientul vanzator societatii imobiliare, Evo Imobiliare de a-i reprezenta interesele in Iasi si nu numai. Indiferent de tipul proprietatii imobiliare, daca clientul este vanzatorul unei garsoniere, apartament cu 1, 2, 3 sau 4 camere, casa, vila, spatiu comercial sau teren, acesta plateste un comision catre societatea Imobiliara Evo Imobiliare doar la vanzare si nu inainte. Indiferent prin ce modalitate este identificat cumparatorul imobilului, fie informatii direct din eforturile directe ale companiei imobiliare Evo Imobiliare care reprezinta vanzatorul, eforturile companiilor imobiliare cooperante, fie din sfera de influenta a vanzatorului.

EvoImobiliare agentie imobiliara

De ce consumatorii nu ar alege acest mod de lucru pentru a vinde un imobil?

Desigur, un client vanzator va crede ca o vanzare este mai probabila daca proprietatea sa se afla in portofoliul mai multor companii imobiliare, fie ei agenti imobiliari independenti sau agentie imobiliara.

In acelasi timp, atat unul cat si celalalt ar trebui sa discute in detaliu, agentul imobiliar dedicat din cadrul agentiei Evo Imobiliare din Iasi, intr-o astfel de cooperare, este suficient de motivat pentru a-i oferi prezenta dorita si un pachet complet de servicii imobiliare, si este ferm angajat sa reprezinte interesele vanzatorului, acesta va reusi sa-si atinga obiectivele daca exista relatia colaborarii se bazeaza pe incredere, transparenta si profesionalism.

EvoImobiliare
EvoImobiliare agentie imobiliara

Beneficiile prin reprezentare exclusiva de catre agentia Evo Imobiliare.

 • Intr-o relatie de reprezentare exclusiva, clientul de vanzator are asigurate serviciil prestate de agentul imobiliar din cadrul agentiei
 • Evo Imobiliare, care il reprezinta si isi foloseste toate cunostintele, experienta, aptitudinile si interesele pentru a servi clientul vanzator.
 • Reprezinta interesul vanzatorului pentru o tranzactie de succes. Mai mult, in acest tip de cooperare, agentul imobiliar pune interesele clientului pe care il reprezinta deasupra propriilor sale interese.
 • Agentia Evo Imobiliare este compusa din agenti profesionisti si orice agent imobiliar care il reprezinta pe vanzator va face tot posibilul pentru a furniza vanzatorului cat mai multe informatii relevante inainte ca proprietatea sa fie introdusa pe piata. Aceasta include furnizarea de informatii relevante despre valoarea reala de piata a proprietatii imobiliare, realizarea promovarii acesteia este cat mai complexa posibil. In mod tacit agentul imobiliar va pune interesele clientului sau inaintea intereselor sale si va negocia cu buna-credinta cele mai favorabile conditii de vanzare in favoarea clientului sau.
EvoImobiliare agentie imobiliara

Ca in orice profesie, oamenii au o gama larga de abilitati si profesionalism.

Odata ce agentul imobiliar este potrivit pentru a reprezenta interesele clientului sau, ambele parti recunosc ca loialitatea reciproca este in interesul lor, iar relatia creata permite atat agentului imobiliar, cat si clientului sa aiba incredere pentru a incheia tranzactia imobiliara cu succes.

EvoImobiliare agentie imobiliara

Evo-Imobiliare este una dintre companiile imobiliare din Iasi care ofera tranzactii imobiliare sigure si transparente.

Fiecare membru al agentiei imobiliare din Iasi, Evo Imobiliare va ofera un real sprijin prin profesionalism si hotarare pentru a face tranzactia imobiliara un adevarat succes.

Consultantii imobiliari ai agentiei Evo Imobiliare din Iasi, isi sprijina clientii in toate etapele tranzactiei imobiliare, inclusiv promovarea si prezentarea proprietatii doar cu calificarea clientilor in prealabil, negocierea termenilor contractuali, negocierea pretului, gestionarea tranzactiei de la vizionare si semnarea actului de vanzare-cumparare, pana la predarea proprietatii imobiliare.

In cadrul agentiei imobiliare, Evo Imobiliare din Iasi, toti agenti imobiliari sunt fluenti in scris, cat si comunicare orala in limba romana, dar si agenti imobiliari fluenti in comunicarea verbala cat si scris in limba engleza, spaniola, olandeza, finlandeza, precum si germana, acest lucru face posibila comunicarea excelenta si incheierea tranzactiilor imobiliare cu persoane de alte nationalitati care doresc sa investeasca in domeniul imobiliare din tara noastra, mai exact in judetul Iasi, in care agentia nostra isi desfasoara activitatea.

EvoImobiliare agentie imobiliara

Cand se platesc taxele, comisionul imobiliar catre agentia imobiliara?

Indiferent de tipul de tranzactie imobiliara prestate de agentia imobiliara Evo Imobiliare, clientul plateste comisionul la finalizarea tranzactiei imobiliare dorite sau 50% din valoarea comisionului la ante-contract, acest aspect trebuie discutat si negociat la inceputul discutiilor.

Agentia Evo Imobiliare este o societate imobiliara de incredere cu sute de tranzactii incheiate, suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii imobiliare in Iasi, servicii imobiliare cu tranzactii de vanzare cumparare si inchiriere.

Ne puteti contacta la numarul 0757 858 142

EvoImobiliare
EvoImobiliare agentie imobiliara

Nu platiti comision imobiliar la negru, alege sa lucrezi cu experti in domeniul imobiliar!

Ca regula si in general, taxele si comisionul imobiliar pentru vanzarea unei proprietati sunt platite de proprietarii interesati sa vanda sau sa inchirieze. Este la fel ca si cum un potential cumparator ar apela la serviciile agentiei si ar plati acest comision imobiliar pentru intermediere.

Nu exista sa sa platiti comisioane imobiliare ilegal, atunci cand ambele parti la o tranzactie imobiliara, este intermediat fie acelasi agent imobiliar sau alt agent imobiliar din cadrul agentiei Evo Imobiliare. Un singur comision imobiliar poate fi platit ilegal si acela, cand apelati la persoane care intermediaza o tranzactie la negru, persoana cu care nu semnati un contract de vizionare sau o fisa de vizionare, o persoana caruia ii platiti comisionul la negru si nu pe baza unei facturi.

Ne puteti contacta pe