Case noi de vanzare in judetul Iasi cu Evo Imobiliare

7 rezultate gasite

De Vanzare Casa plan parter in Iasi, Ciurbesti
vanzare
Comision 0%
93.500 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 64 m2

Casa plan parter de vanzare, vedere spre lac, in Ciurbesti, Iasi
vanzare
Comision 0%
99.000 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 82.1 m2

Casa plan parter de vanzare in Iasi, Ciurbesti
vanzare
Comision 0%
82.000 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 59 m2

Casa 3 dormitoare,vanzare Mobilat+Utilat,Zona Palas
vanzare
295.000 EUR
 • Camere

  4

 • Baie

  2

 • 112 m2Bine ați venit la Evo Imobiliare – Destinația Dvs. pentru Case Noi de Vânzare în Iași și Împrejurimi

La Evo Imobiliare, vă ajutăm să descoperiți locul pe care îl veți numi „acasă”. Specializați în case noi de vânzare, cu un accent deosebit și pe proprietăți fără comision, suntem aici pentru a vă ghida spre noua Dvs. casă de vis în Iași și zonele adiacente. Cu o prezență puternică în locații cheie precum Centrul Iași, Galata, și Valea Adâncă Miroslava, până la comunități pitorești ca Ciurea și Barnova, portofoliul nostru divers este pregătit cu anunțuri imobiliare reale.

Case Noi de Vânzare Fără Comision: Calitate și Confort

Înțelegem că achiziționarea unei case noi este o decizie importantă. De aceea, oferim o gamă variată de case noi de vânzare cu 0 comision în Iași și împrejurimi, eliminând orice stres suplimentar asociat cu costurile de intermediere. Fie că vă doriți o casă modernă nouă de vânzare, o rezidență de lux, sau o casă pasivă eco-friendly, portofoliul nostru este proiectat să satisfacă multe standarde de calitate și confort.

Descoperiți Variația Noastră de Case Noi

Case Moderne Noi de Vânzare: Arhitectura modernă, finisaje de înaltă calitate și tehnologie avansată caracterizează selecția noastră de case moderne. Situate în zone precum Bucium, Visan, aceste proprietăți sunt perfecte pentru cei care caută un stil de viață contemporan.

Case Noi de Lux de Vânzare: Pentru cei care aspiră la un nivel suprem de rafinament, casele noastre de lux oferă spații generoase, design interior exclusivist și locații privilegiate, inclusiv în Copou și Botanica, Popas Pacurari și Valea Lupului, Moara de Vânt și Aroneanu.

Case Noi cu 4 Camere de Vânzare: Ideal pentru familii, aceste case oferă spațiu amplu, confort și intimitate, fiind situate în comunități prietenoase și sigure.

Case Pasive Noi de Vânzare: Angajamentul nostru către sustenabilitate este reflectat în oferta de case pasive, care garantează eficiență energetică și un impact minim asupra mediului, disponibile în diverse locați din Județul Iași.

Case Noi cu Garaj de Vânzare: Confortul Dvs. este esențial, iar casele noastre cu garaj asigură nu doar siguranța vehiculului Dvs., ci și un plus de spațiu de stocare.

Locații Diverse, Oportunități Nelimitate

Explorând portofoliul nostru, veți descoperi case în locații variate, de la centrul Iașiului la liniștea și frumusețea zonelor rurale precum Vorovesti și Dancu, Tomesti, Lunca Cetățuii și Ciurea, Fiecare locație a fost atent selectată pentru a oferi acces la facilități, peisaje naturale și comunități primitoare.

Evo Imobiliare: Experiența și Profesionalismul la Dispoziția Dvs.

Evo Imobiliare se distinge prin seriozitate, transparență și rapiditate. Abordarea noastră personalizată și cunoștințele aprofundate ale pieței imobiliare din Iași ne permit să oferim soluții imobiliare care nu doar că îndeplinesc, dar și depășesc așteptările Dvs.

Vizitați-ne și Descoperiți casa mult dorită.

Vă invităm să analizați website-ul nostru pentru a descoperi mai multe oferte imobiliare cu casele noi de vânzare din portofoliul nostru.
Echipa agenției Evo Imobiliare este aici pentru a vă asigura că fiecare pas al călătoriei Dvs. imobiliare este simplu, plăcut și fără costuri ascunse.
Contactați-ne astăzi pentru a vă găsi casa potrivită.
Top zone: Visani, Copou, Tatarasi, Bucium, Pacurari, Galata, Cug, Moara de Vant, Alexandru cel Bun, Nicolina, Dancu, Dacia, Lunca Cetatuii, Popas Pacurari, Frumoasa
Ne puteti contacta pe