Apartamente cu 3 camere de vanzare in judetul Iasi, Vanzari apartament trei camere iasi

57 rezultate gasite

Apartament de vanzare cu 3 camere, 51 mp, zona Mircea cel Batran
vanzare
73.900 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 51 m2

Apartament de vanzare cu 3 camere, 51mp, zona Alexandru cel Bun
vanzare
82.000 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 51 m2

Apartament de vanzare cu 3 camere, 72,21 mp, zona Mircea cel Batran
vanzare
125.900 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 72 m2

Apartament de vanzare cu 3 camere, bloc nou, 91,48 mp, zona Galata, comision 0
vanzare
Comision 0%
124.541 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 91 m2

Apartament 3 camere, bloc nou, de vanzare in Iasi Visani
vanzare
Comision 0%
67.500 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 55 m2

Apartament cu 3 Camere, Bloc Nou, 65MP, Family Market Bucium 0%Comision
vanzare
Comision 0%
74.750 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 65 m2

Apartament cu 3 camere, etaj 1, loc de parcare, Dancu, COMISION 0
vanzare
Comision 0%
71.500 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 66 m2

Apartament cu 3 camere, etaj 2, loc de parcare, Dancu, COMISION 0
vanzare
Comision 0%
80.000 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 74 m2

Apartament de vanzare cu 3 camere, 55 mp, Zona Alexandru - Zimbru
vanzare
65.000 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  1

 • 56 m2

Apartament 3 camere, 83,19 mp, decomandat, 2 bai, Sos. Voinesti Galata Iasi
vanzare
Comision 0%
116.500 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  2

 • 83.19 m2

Apartament 3 camere, 89,81 mp, decomandat, 2 bai, Sos. Voinesti Galata Iasi
vanzare
Comision 0%
125.500 EUR
 • Camere

  3

 • Baie

  2

 • 89.81 m2Pagina cu oferte de Apartamente cu 3 Camere de Vanzare in Iasi - Evo Imobiliare Iasi

Piata imobiliara din Iasi a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii ani, atragand interesul multor cumparatori si investitori. Printre cele mai cautate proprietati se numara apartamentele cu 3 camere. Evo Imobiliare Iasi, una dintre cele mai de incredere agentii imobiliare din oras, va prezinta in acest articol un ghid complet despre apartamentele cu trei camere de vanzare in Iasi, pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere atunci cand cautati o astfel de locuinta.

Ce trebuie sa stiti despre apartamentele cu 3 camere - Tipuri de apartamente cu 3 camere de vanzare in Iasi

Exista diverse tipuri de apartamente cu 3 camere in Iasi, dintre care cele mai comune sunt urmatoarele:
Apartamente in blocuri vechi: Acestea sunt amplasate in cladiri construite inainte de 1990 si sunt disponibile in diferite stari de conservare. Majoritatea au fost renovate de-a lungul timpului, oferind un nivel de confort acceptabil.

Apartamente in blocuri noi: Acestea sunt situate in cladiri construite dupa 1990 si sunt caracterizate prin compartimentari moderne si facilitati de ultima generatie. In general, aceste apartamente noi 3 camere de vanzare beneficiaza de un nivel de confort superior si sunt construite cu materiale de calitate.

Apartamente in ansambluri rezidentiale: Acestea sunt constructii recente, amplasate in cartiere noi sau in zone in plina dezvoltare. Apartamentele din ansambluri rezidentiale ofera un nivel de confort ridicat, avand acces la diverse facilitati precum parcuri, spatii comerciale sau centre de recreere.

Preturi si costuri asociate apartamentelor cu trei camere de vanzare din Iasi:

Pretul unui apartament cu 3 camere in Iasi variaza in functie de zona, vechime, suprafata si nivelul de confort. In general, apartamentele in blocuri noi si ansambluri rezidentiale sunt mai scumpe decat cele in blocuri vechi. In plus, preturile sunt mai ridicate in zonele centrale sau in cartierele rezidentiale de lux.

Pe langa pretul de achizitie al apartamentului, este important sa luati in considerare si costurile asociate, precum taxele notariale, impozitele si comisioanele agentiei imobiliare.

Cum sa alegi cel mai potrivit apartament cu 3 camere in Iasi- Stabilirea prioritatilor

Inainte de a incepe cautarea unui apartament cu trei camere de vanzare in Iasi, este esential sa va stabiliti prioritatile. Luati in considerare urmatorii factori:

Buget: Stabiliti suma pe care sunteti dispus sa o investiti in achizitia unui apartament si asigurati-va ca aveti in vedere si costurile asociate mentionate anterior.
Zona: Alegeti cartierul sau zona in care doriti sa locuiti, tinand cont de proximitatea fata de locul de munca, scoli, magazine si alte facilitati.
Suprafata: Luati in considerare dimensiunea ideala a apartamentului si numarul de camere de care aveti nevoie.
Starea de conservare: Ganditi-va daca preferati un apartament nou sau unul care necesita renovare.
Facilitati si servicii: Analizati facilitatile si serviciile pe care le doriti in apropierea locuintei, precum parcuri, centre comerciale sau locuri de parcare.

Consultarea paginii noastre cu oferte imobiliare de apartamente spre vanzare cu trei camere:
Unul dintre cele mai eficiente moduri de a gasi apartamente 3 camere Iasi este sa consultati pagina cu oferte de apartamente spre vanzare cu trei camere a agentiei Evo Imobiliare Iasi. Aici veti gasi o selectie variata de apartamente, cu descrieri detaliate si fotografii de inalta calitate. De asemenea, puteti filtra rezultatele in functie de criteriile dvs., cum ar fi pretul, suprafata sau zona.

Colaborarea cu un agent imobiliar
Agentia Evo Imobiliare Iasi va pune la dispozitie agenti imobiliari profesionisti care va pot ghida in procesul de cautare si achizitie a unui apartament cu 3 camere. Acesta va poate ajuta sa gasiti apartamentul potrivit, sa negociati pretul si sa va asistati in demersurile legale necesare.

Procesul de achizitie a unui apartament cu 3 camere in Iasi:
Vizionarea apartamentelor
Dupa ce ati identificat cateva apartamente 3 camere de vanzare in Iasi care corespund criteriilor dvs., urmatorul pas este sa programati vizionari. Agentia Evo Imobiliare Iasi va poate ajuta sa stabiliti intalniri cu proprietarii si sa va insoteasca in timpul vizitelor.

Verificarea documentatiei
Inainte de a achizitiona un apartament, este important sa verificati documentatia acestuia, cum ar fi actele de proprietate, certificatul energetic si autorizatia de constructie. Agentii imobiliari de la Evo Imobiliare Iasi va pot ajuta sa obtineti si sa analizati toate documentele necesare.

Negocierea pretului
Daca ati gasit apartamentul potrivit si sunteti multumit de documentatie, urmatorul pas este negocierea pretului. Agentii imobiliari de la Evo Imobiliare din Iasi au experienta in acest domeniu si va pot ajuta sa obtineti cel mai bun pret posibil.

Semnarea contractului de vanzare-cumparare
Dupa ce ati ajuns la un acord cu privire la pret, urmeaza semnarea contractului de vanzare-cumparare. Acesta este un document legal care stipuleaza termenii tranzactiei si care trebuie incheiat in fata unui notar public. Agentii de la Evo Imobiliare Iasi va pot asista in pregatirea si semnarea contractului.

Inregistrarea tranzactiei la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara
Ultimul pas in procesul de achizitie a unui apartament cu 3 camere in Iasi este inregistrarea tranzactiei la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI). Acesta este un pas obligatoriu pentru a transfera dreptul de proprietate asupra apartamentului in numele dvs. Agentii imobiliari de la Evo Imobiliare din Iasi va pot ajuta sa parcurgeti aceasta etapa fara probleme.

Achizitionarea unui apartament cu 3 camere in Iasi poate fi o experienta placuta si eficienta daca stiti ce sa cautati si cum sa navigati pe piata imobiliara. Agentia Evo Imobiliare din Iasi este aici pentru a va oferi sprijinul si expertiza necesara pentru a gasi locuinta perfecta. Cu o gama variata de oferte si servicii profesionale, suntem pregatiti sa va ajutam sa va indepliniti visul de a detine un apartament cu 3 camere in orasul Iasi.

Urmariti pagina noastra cu oferte reale si actualizate de apartamente spre vanzare cu trei camere si contactati-ne pentru a va incepe cautarea. Suntem increzatori ca veti gasi apartamentul perfect care sa se potriveasca nevoilor si bugetului dvs. si va asteptam sa deveniti parte din comunitatea clientilor nostri multumiti.

Nu ezitati sa contactati agentia Evo Imobiliare din Iasi pentru a beneficia de asistenta noastra in procesul de achizitie a unui apartament cu 3 camere. Suntem aici pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere si sa va bucurati de noua dvs. locuinta in cel mai scurt timp posibil. 0757 858 142 Top zone: Visani, Copou, Tatarasi, Bucium, Pacurari, Galata, Cug, Moara de Vant, Alexandru cel Bun, Nicolina, Dancu, Dacia, Lunca Cetatuii, Popas Pacurari, Frumoasa
Ne puteti contacta pe