ARB Residence Visani - Case plan parter de vanzare in Visan

ARB Residence - Case de Vanzare Visani - ARB Constructii & Evo Imobiliare

Descopera ARB Residence: Inovatie si Confort in Case Noi, Dezvoltate de ARB Constructii si Reprezentate de Evo Imobiliare in Visan - O Alegere de Top pentru o Viata Moderna si Durabila
ARB Residence, un proiect rezidential inovator de case noi, dezvoltat si construit de ARB Constructii si reprezentat spre vanzare de catre agentia Evo Imobiliare prin echipa de agenti profesionisti. Situat in Visan, ARB Residence va ofera case de vanzare pe plan parter construite solid in Visan, cu un design mode

Descopera ARB Residence: Inovatie si Confort in Case Noi, Dezvoltate de ARB Constructii si Reprezentate de Evo Imobiliare in Visan - O Alegere de Top pentru o Viata Moderna si Durabila

ARB Residence, un proiect rezidential inovator de case noi, dezvoltat si construit de ARB Constructii si reprezentat spre vanzare de catre agentia Evo Imobiliare prin echipa de agenti profesionisti. Situat in Visan, ARB Residence va ofera case de vanzare pe plan parter construite solid in Visan, cu un design modern si facilitati de ultima ora.

Caracteristici principale ale proiectului ARB Residence:
ARB Residence se mandreste cu case moderne de vanzare in zona Visani, construite pe plan parter, avand 4 camere si o suprafata utila de 95 mp, 20 mp terasa si un teren generos de 500 mp.
Aceste case de vanzare in Visani beneficiaza de o serie de caracteristici remarcabile, precum:
  • Acoperis cu tigla ceramica LEIER, asigurand durabilitate si rezistenta in timp.
  • Pod izolat cu vata minerala bazaltica de 15 cm, oferind o izolatie termica si fonica excelenta.
  • Izolatie exterioara cu 10 cm polistiren EPS 80 plus, pentru un consum redus de energie.
  • Incalzire in pardoseala Smart Start-Stop si programare din aplicatia de pe telefon, pentru confort si eficienta energetica.
  • Tamplarie cu geamuri tripan, culoare gri antracit exterior si alb interior, tripan 4 anotimpuri, Gealan S8000 6 camere.
  • Instalatie electrica Schneider, garantand siguranta si functionalitate.
  • Zidarie din caramida BKS 25 Brikston, asigurand o structura solida si durabila.
  • Toate utilitatile – gaz, curent, canalizare, pentru un trai confortabil si modern.
  • Optiuni suplimentare si personalizari:
  • La cerere, pentru casele de vanzare in Visani, putem implementa si sistemul Smart Home Loxone, care va permite sa controlati si sa programati dispozitivele si instalatiile din casa dumneavoastra direct de pe telefon.
Descriere transparenta a caselor de vanzare din Visani:
Casa noua pe plan parter de vanzare in Visani dispune de 4 camere, dintre care 3 dormitoare, un living spatios, o bucatarie moderna si 2 bai. Aceasta casa de vanzare in Visani este ideala pentru familiile care isi doresc un camin confortabil, modern si eficient energetic, intr-o zona linistita si pitoreasca.
 
Evo Imobiliare - Partenerul dumneavoastra in cautarea casei ideale:
Echipa profesionista de agenti de la Evo Imobiliare este pregatita sa va ofere cele mai bune solutii si sa va ghideze in procesul de achizitie a unei case de vanzare in Visani. Cu experienta si cunostinte aprofundate in domeniul imobiliar, agentii Evo Imobiliare va pot ajuta sa gasiti casa ideala, adaptata nevoilor si preferintelor dumneavoastra.
 
ARB Residence este un proiect rezidential de ultima generatie, amplasat in Visan si propus spre vanzare de agentia Evo Imobiliare. Dezvoltat si edificat de catre ARB Constructii, proiectul pune la dispozitie case noi in Visani, realizate cu atentie la calitatea materialelor si structura solida. Fiecare casa are 4 camere spatioase, dispuse pe un singur nivel, cu o suprafata utila de 95 mp, o terasa generoasa de 20 mp si o curte de 500 mp. Casele de vanzare in Visani beneficiaza de facilitati moderne si o calitate superioara a constructiei, fiind potrivite pentru persoanele care isi doresc un camin confortabil si actual intr-un cadru linistit si placut.
 
Descoperiti casa visurilor dvs. in Visani la ARB Residence! Contactati echipa Evo Imobiliare la 0757858142 pentru detalii si programarea unei vizionari.
Nu pierdeti sansa de a va muta intr-un camin de vis.

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe