Boheme Residence

Boheme Residence

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Boheme Residence, Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Boheme Residence, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 41 mp in Boheme Residence, Iasi

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Boheme Residence, Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 41 mp in Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 42.8 mp in Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 43.8 mp in Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 49.4 mp in Boheme Residence, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 60.2 mp in Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 62.4 mp in Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 65.4 mp in Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 68.3 mp in Boheme Residence, Iasi

 

 

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Boheme Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 81.8 mp in Boheme Residence, Iasi

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential Boheme Residence

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Localizare si descrierea zonei rezidentiale Boheme Residence

In una dintre cele mai frumoase si cele mai linistite zone din orasul Iasi se gaseste localizat ansamblul rezidential „Boheme Residence”, acesta se afla amplasat pe Soseaua Bucium, la numarul 55, in cartierul Bucium. Market-ul LIDL se afla pozitionat la doar 30 de metri de la complex. Gradinita „Excellence” si Scoala „Veronica Micle” sunt localizate la o distanta accesibila.

 

In apropiere de cladirile locative sunt statii cu mijloace de transport public si acestea sunt amplasate la doar 200 de metri de la sosea, de asemenea aici functioneaza magazine alimentare si este un magazin cu marfuri pentru casa si foarte aproape de complexul locativ se afla un teren de tenis. De la complex sunt doar 15 minute de mers cu transport pana la ansamblul urbanistic, de shopping si birouri „Palas Mall” sau pana la centrul comercial „Iulius Mall”. Gara din Iasi se afla la o distanta de 6,3 km, iar Aeroportul International Iasi se afla la 9,9 km de la complexul locativ „Boheme Residence”.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Detalii tehnice si elementele constructive ale complexului Boheme Residence

Proiectul imobiliar „Boheme Residence” este format din trei tronsoane (blocuri) cu un regim egal de inaltime: fiecare cu un Demisol + Parter plus 6 Etaje locative. Caracteristica tehnica a structurii imobilelor este prezentata cu cadre din beton armat si cu zidarie cu catarama Brikston. Plus din exterior toate inchiderile sunt placate cu termo sistem din polistiren expandat.

 

La parterul cladirilor rezidentiale sunt proiectati 1500 de metri patrati de spatii comerciale sau cu menire de oferire a serviciilor, in incita complexului locativ la parterul unui dintre blocuri este prevazut un supermarket. Blocurile imobiliare sunt construite conform celor mai inalte standarde internationale, cu folosirea finisajelor moderne si a materialelor de o durabilitate inalta. Geamurile termopane instalate la locuinte sunt cu profil PVC si cu geamuri termopane cu doua camere termice, care ofera locuintelor o izolare de nivel inalt atat din punct de vedere termic cat si fonic. Cladirile sunt finisate cu bun gust in cele mai calde nuante ale culorii maro plus culoarea alba, acestea au un aspect luminos si atragator. Imediat langa blocurile locative sunt amenajate spatii verzi pe un teren cu suprafata de 510 mp. Locurile de parcare sunt prevazuta supraterane si subterane, atat pentru transportul locatarilor cat si pentru vizitatori, numarul total de locuri de parcare este de peste 190 de locuri, care sunt oferite in vanzare separat de apartamente. Teritoriul ansamblului rezidential „Boheme Residence” este sub supraveghere video 24 de ore din 24.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Detaliile apartamentelor, finisajele si echipajele Boheme Residence

Complexul locativ„Boheme Residence” insumeaza un numar total de aproximativ 155 de unitati locative. La alegerea cumparatorilor sunt oferite in vanzare apartamente decomandate cu scheme cu una, doua sau trei camere. Printre care exista apartamente la parter cu gradini personale special amenajate pentru spatiul Dumneavoastra privat sau pentru libertatea necesara a animalului Dumneavoastra de companie.

 

Garsonierele sunt proiectate in patru scheme si au suprafetele construite de 41 mp, 42,80 mp, 43,80 mp si 49,40 mp plus suprafata balcoanelor care este cuprinsa intre 3,3 mp si 9,9 mp;

Apartamentele cu 2 camere sunt oferite in vanzare cu patru tipuri de planimetrii cu suprafata construita de la 60,20 mp, 62,40 mp, 65,40 mp si 68,30 mp plus suprafata balcoanelor de la 5,3 mp pana la 16,7 mp;

Suprafata construita a apartamentelor cu 3 camere este de 81,80 mp si plus suprafata balcoanelor de 8,2 mp si 10,8 mp.

La finisarea interioara a locuintelor sunt folosite materiale de lux cu gresie pe pardoselile camerelor de baie si bucatarii si cu faianta pe peretii din bai si pe blatul de la bucatarii. Apartamentele beneficiaza de echipaje pentru sistemul Smart. In fiecare locuinta sunt instalate detectoare de fum si sunt dotate centrale termice personale pentru fiecare unitate locativa plus sistem de incalzire prin pardoseala. Sistemul de aer conditionat la fel este instalat in apartamente.

 

Compania „Agim” S.R.L. este Dezvoltatorul complexului rezidential „Boheme Residence”, aceasta dispune de o experienta mare in domeniul constructiilor si dezvoltarilor imobiliare (de peste 15 ani). Dezvoltatorul accepta pentru achizitionarea apartamentelor noi plata cash sau creditare bancara.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie a unui apartament in Boheme Residence, Iasi

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Noua Casa 2021 (Prima casa)

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa 2021". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Credit Ipotecar

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar. Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Boheme Residence, Iasi le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

„Agentia Evo Imobiliare Iasi”

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe