Cartierul Visoianu

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Cartierul Visoianu, Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Cartierul Visoianu, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 37 mp in Cartierul Visoianu, Ias

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Cartierul Visoianu, Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Cartierul Visoianu, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 37 mp in Cartierul Visoianu, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Cartierul Visoianu, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, decomandat 62 mp in Cartierul Visoianu, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, open space 62 mp in Cartierul Visoianu, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Cartierul Visoianu, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 71 mp in Cartierul Visoianu, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 76 mp in Cartierul Visoianu, Iasi

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Localizarea

Ansamblul Rezidential „Cartierul Visoianu” se afla localizat la intrare in Lunca Cetatuii, pe strada Dreptatii, in imediata apropiere de soseaua Nicolina, municipiul Iasi. Complexul dispune de acces imediat la statiile de transport in comun si este asezat la o distanta de doar 1,7 km de capat Cug.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Structura si caracteristica generala a Complexului Rezidential

Ansamblul Rezidential „Cartierul Visoianu” este mai mult decat o rezidenta este un orasel format din 8 blocuri – turn, fiecare din acestea este construit cu cate 12 etaje locative si este dotat cu cate doua ascensoare ultra moderne si silentioase cu capacitatea de ridicare a 13 persoane. Imobilele sunt inaltate conform tuturor standardelor si dispun de un grad inalt de rezistenta seismica. Umplutura peretilor este din caramida BKS de 25 cm. In incinta Complexului Rezidential functioneaza o brutarie, o florarie si un hipermarket de 2000 mp. Precum si este o sala de sport cu bazin si SPA, salon de infrumusetare, o farmacie si o spalatorie chimica. Gradinita de copii si scoala primara (private) functioneaza pentru comoditatea familiilor cu copii din acest cartier. Exista un spatiu de parc cu suprafata de 2100 mp special amenajat pentru joaca copiilor. Accesul in interiorul imobilelor este dotat cu piste pentru persoanele cu dizabilitati. Parcare subterana, locuri de parcare special amenajate pentru biciclete, piste de alergare si piste pentru biciclisti, spatii de recreere si o zona aparte amenajata pentru plimbarea animalelor – acestea sunt facilitatile Cartierului Visoianu. Complexul locativ este dotat cu un sistem de supraveghere video 24 din 24 si are angajati agenti de paza la intrare.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Descrierea unitatilor locative

Apartamentele Cartierului Visoianu sunt construite cu una, doua si trei camere, toate cu terase generoase. Suprafata apartamentelor incepe de la 30 mp si ajunge pana la 105 mp utili. Locuintele sunt finisate cu gresie faianta de import din Italia si au instalate centrale termice individuale in condensatii. Unitatile locative sunt racordate la toate utilitatile si au: energie electrica, gaze naturale, apa si canalizare si toate sunt contorizate separat si individual pentru fiecare apartament. Locuintele sunt conectate la reteaua de telefonie fixa, sunt dotate cu cablu TV si au internet.

 

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie a unui apartament in Cartierul Visoianu, Iasi

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Noua Casa 2021 (Prima casa)

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa 2021". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Credit Ipotecar

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar. Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Cartierul Visoianu, Iasi le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

„Agentia Evo Imobiliare Iasi”

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe