Casa Blanca Residence

Casa Blanca Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Casa Blanca Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 144 mp in Casa Blanca Residence, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
La liniste localizat si de aer cura

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Casa Blanca Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 144 mp in Casa Blanca Residence, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
La liniste localizat si de aer curat inconjurat
Ansamblul locativ „Casa Blanca Residence” este dezvoltat intr-o zona linistita si ecologic curata, unde rezidentii sunt asigurati cu mult aer curat si sunt feriti de galagie si aglomeratie. Casele noi se afla pozitionate in partea de Vest de la comuna Miroslava si se gasesc in zona satului Vorovesti din judetul Iasi. In proximitatea caselor noi circula microbuze si punctele de interes din orasul Iasi sunt usor accesibile de la complexul rezidential „Casa Blanca Residence”, care se afla la o distanta de doar 2 km fata de Rondul Valea Ursului.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Descrierea complexului de locuinte
Proiectul Imobiliar „Casa Blanca Residence” este prezentat cu un cartier de vile individuale, ce au un regim mic de inaltime, fiecare cu cate un Parter si plus un Etaj. Imobilele sunt responsabil realizate, cu folosirea materialelor durabile si cu respectarea tuturor normelor si cerintelor in vigoare. Structura caselor consta din zidarie portanta cu stalpi din beton armat. Toti peretii perimetrali si compartimentarile sunt zidite din caramida Porotherm, ce se caracterizeaza ca un material cu capacitati inalte de eficienta termica si fonica. Pentru fiecare imobil este instalata tamplarie exterioara din PVC QFORT la care este instalat geam termopan in 3 randuri. Toate fatadele vilelor sunt finisate intr-un stil arhitectural de eleganta si clasica moderna cu folosirea tencuielilor decorative pentru exterior.
Ce tine de locurile de parcare din complexul locativ, toate acestea sunt organizate supraterane si se afla pozitionate in curtea fiecarei case. Carterul de locuinte este o comunitate de tip inchis si fiecare casa din complexul rezidential „Casa Blanca Residence” are o curte ingradita.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case la cheie finisate si la utilitati racordate
In incinta complexului rezidential „Casa Blanca Residence” sunt concepute in total 20 de case private, ce ofera un nivel inalt de confort si intimitate. Fiecare casa este functional proiectate si imobilele au scheme ergonomice cu 4 camere fiecare. Vilele beneficiaza de cate un living generos, dispun de trei dormitoare spatioase plus au cate doua blocuri sanitare. Pentru a ridica nivelul de confort al rezidentilor pentru fiecare casa sunt proiectate si cate doua terase, acestea sunt acoperite si dispun de suprafetele de 17 mp si 6 mp. Suprafata construita a fiecarui imobil este de 144 mp, unde sunt prevazuti aproape 100 mp utili. Iar suprafata terenului pe care se afla localizate imobilele este cuprinsa intre 570 mp si 590 mp. Se livreaza locuintele finisate complet si fiecare cumparator profita de posibilitatea de personalizare a casei si poate amenaja interiorul in conformitate cu cererile si dorintele personale. Pentru placarea pardoselilor din hol, living si dormitoare este oferit de calitate superioara - parchetul laminat si toate usile interioare din case sunt din MDF. Pentru finisarea pardoselilor si a peretilor din camerele de baie si din bucatarii sunt oferite la alegere placi de gresie ceramica cu capacitati antiderapante si sunt modele moderne de faianta. Obiectele sanitare necesare sunt instalate in camerele de baie si sunt conectate la instalatiile sanitare. Sistemul de incalzire este montat prin pardoseala cu instalatii alese de la firma Tece (intreg sistemul poate fi controlat prin telefon). De asemenea si restul instalatiilor ingineresti sunt realizate si toate casele sunt racordate la sistemul de asigurare cu curent electric, sunt alimentate cu gaz metan, au apa curenta si sistem de canalizare de tip fosa septica. In fiecare locuinta este cablaj TV si internet.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)
Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara o casa printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar
Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara o casat printr-un credit ipotecar.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala
Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Casa Blanca Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.
 
Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.
 
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe