Case Mediteraneene

Case Mediteraneene

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Case Mediteraneene in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 110 mp in Case Mediteraneene, Iasi
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Localizare perfecta

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Case Mediteraneene in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 110 mp in Case Mediteraneene, Iasi

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

Localizare perfecta pentru case excelente

Complexul rezidential „Case Mediraneene Valea Ursului” se gaseste dezvoltat pe strada Vanatorilor, in zona satelor Valea Ursului si Vorovesti a comunei Miroslava din judetul Iasi. Imobilele sunt dezvoltate intr-o zona linistita si inverzita cu acces facil catre punctele de interes din Miroslava si Iasi. De la casele noi este de parcurs o distanta de 5 km pana la Scoala Gimnaziala „Colonel Constantin Langa” si complexul sportiv din Miroslava. Imobilele noi sunt construite la nemijlocita apropiere de soseaua Iasi – Voinesti si la o distanta doar 9 km fata de Podu Rosu si in proximitatea cartierului de case private sunt statii de mijloace de transport in comun.

De la complexul rezidential „Case Mediraneene Valea Ursului” sunt de parcurs doar 12 km pana in centrul orasului Iasi si aproximativ 13 km pana la Gara Mare din Iasi, iar la o distanta de circa 18 km se afla Aeroportul International din Iasi.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Descrierea generala a cartierului locativ

Ansamblul rezidential „Case Mediraneene Valea Ursului” este o comunitate exclusivista de vile individuale construite cu o mare atentie la toate detaliile doar din materiale de calitate superioara si cu folosirea tehnologiilor de ultima generatie. Regimul de inaltime al caselor este egal, cu un Parter plus Pod si fiecare unitate locativa este exceptional proiectata si are aspecte ademenitoare. Structura constructiva a imobilelor consta din cadre din beton armat cu toti peretii exteriori si compartimentarile realizate din caramida termic si fonic eficienta. Pe partea exterioara toti peretii perimetrali sunt izolati termic cu polistiren cu grosimea de 10 cm. La case este instalata tamplarie cu profil PVC Gealan cu 7 camere termice si cu trei randuri de sticla termopan. Casele sunt acoperite cu tabla 0,5 de culoarea neagra – mat si dispun de fatade placate cu piatra naturala in combinatie cu tencuiala decorativa de culoare alba.

Fiecare unitate locativa este ingradita si in curtea personala sunt amenajate locuri proprii de parcare supraterane (deschise).

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Prezentarea caselor cu finisaje si dotari

In incinta cartierului locativ „Case Mediraneene Valea Ursului” sunt concepute peste 60 de case moderne si inteligent compartimentate. Toate imobilele sunt primitoare si luminoase, au scheme functionale si dispun de suprafata de 110 mp, unde se afla proiectate cate doua dormitoare, este spatiu pentru dressing, casele au cate doua camere de baie si dispun de livinguri generoase, unde bucatariile sunt de tip inchis si toate vilele facilita de terase acoperite cu marimea de la 14 mp pana la 20 mp. Plus toate locuintele beneficiaza de gradini proprii cu marimea de circa 400 mp – 410 mp. Se livreaza casele finisate complet cu cele mai bune finisaje si exista posibilitatea de personalizare a interioarelor. Toate tavanele si toti peretii sunt tencuiti si vopsiti cu vopsea, iar in bai sunt placati cu faianta, in dependenta de tipul incaperii pardoselile sunt finisate cu placi de parchet si gresie. Proprietatile locative se incalzesc autonom si au cate o centrala termica proprie, iar sistemul de incalzire este instalat prin pardoseala. Locuintele au complet realizate sistemul termic, sanitar si electric si sunt dotate cu cablu pentru TV si internet. La fiecare casa este bransament la teava de gaz, este alimentare cu apa curenta si cu energie electrica, iar canalizarea este prin fosa septica, care in curand se va putea de conecta si la sistemul de canalizare din aceasta zona.

Casele noi din cartierul rezidential „Case Mediraneene Valea Ursului” sunt disponibile spre achizitionare prin orice tip de creditare bancara sau prin plata cash din surse proprii. Va invitam sa ne contactati direct din site-ul nostru pentru „Case Mediraneene Valea Ursului”, de pe care puteti sa va programati cu o vizionare la minunatele case si personal sa va convingeti de calitatea lucrarilor si de durabilitatea si aspectul finisajelor folosite si unde veti putea aprecia toate facilitatile zonei de amplasare

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara o casa printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara o casa printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Case Mediteraneene le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe