Concept Park

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Concept Park in Iasi.
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Concept Park
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 38.35 mp in Concept Park, Iasi
 
Ev

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Concept Park in Iasi.

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Concept Park

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 38.35 mp in Concept Park, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Concept Park

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52.1 mp in Concept Park, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52.6 mp in Concept Park, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Concept Park

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 61.85 mp in Concept Park, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 66.65 mp in Concept Park, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67.35 mp in Concept Park, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67.75 mp in Concept Park, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67.95 mp in Concept Park, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta  Informatii despre Ansamblul rezidential

Pozitionare ideala

Ansamblul rezidential „Concept Park” este localizat intr-o zona verde si se gaseste pe Strada Ciurchi, la numarul 132, in cartierul Tatarasi - zona Tatarasi Sud din orasul Iasi. Locuintele noi beneficiaza de acces imediat catre piata, scoli, gradinite, centre medicale, farmacii, sala de sport si pana la cel mai pare parc din aceasta zona – Parcul Ciurchi este de parcurs o distanta de doar 30 de metri de la blocul locativ, unde copiii au posibilitatea de a se distra la aer curat.

Foarte aproape de blocul rezidential „Concept Park” se afla statii de mijloace de transport in comun cu rute de autobuz si pana in centrul Iasului se parcurg circa 5 km, pana la Piata Garii este o distanta de 5,7 km si pana la Aeroportul International din Iasi sunt 4,6 km.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta complexul rezidential Concept Park

Ansamblul de locuinte „Concept Park” este conceput cu un bloc de locuinte, ce este proiectat cu un regim de inaltime cu un Subsol plus Parter si plus 10 Etaje de apartamente. Cladirea rezidentiala are o arhitectura moderna si este realizata cu raspundere de catre o echipa de profesionisti de ingineri, constructori si arhitecti cu respectarea tuturor normelor si cerintelor in vigoare. Structura blocului locativ este formata din cadre din beton armat si casa de apartamente are toti peretii (exteriori, interiori, compartimentari) ziditi din caramida si pe partea exterioara toate inchiderile sunt placate cu un sistem termic calitativ. La blocul locativ este instalata tamplarie exterioara din profil PVC de la firma Veka Softline de 70 mm cu 7 camere termice si geam termopan cu toate glafurile instalate din granit. Scara interioara a imobilului este finisata si are treptele si contratreptele placate cu granit si balustradele instalate sunt din inox. Blocul de apartamente este echipat cu doua ascensoare de ultima generatie, ce functioneaza rapid si silentios si sunt foarte sigure.

In incinta complexului rezidential „Concept Park” sunt prevazute cateva spatii comerciale, in curte este amenajata o zona verde. Locurile de parcare sunt organizate supraterane si subterane si este instalat sistem de control de acces in incinta, iar in apartamente accesul este controlat prin interfon.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta apartamentele de un standard de locuire ridicat

In complexul rezidential „Concept Park” sunt oferite locuinte confortabile cu 2 si 3 camere. Suprafata apartamentelor cu 2 camere incepe de la 38,61 mp, iar locuintele cu 3 camere au suprafetele de la 64,49 mp si pana la 67 mp. Unitatile locative dispun de balcoane, ce au instalate balustrade din sticla securizata.

Proprietatile locative se vand finisate complet. Camerele de baie sunt mobilate dispun de obiecte sanitare instalate, cu cada sau cu cabina de dus si au vasul wc suspendat, optional poate fi dotat si jacuzzi. Bucatariile sunt mobilate si toate finisajele interioare aplicate in apartamente sunt oferite la alegerea cumparatorilor si viitorii locatari au posibilitatea de personalizare a locuintei si pot alege dintre diferite modele moderne de parchet, placi de gresie si faianta. Peretii interiori sunt tencuiti mecanizat si usile interioare instalate sunt din MDF, sunt de import din Cehia si dispun de toc reglabila (optional pot fi instalate si usi din lemn masiv). Toate instalatiile sanitare si termice conduse sunt ingropate si sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare proprietate locativa individual. Blocul locativ se ofera in folosire cu toate utilitatile racordate si pe casa scarii sunt instalate contoarele de gaz si curent electric plus apometrele. In apartamente este realizat complet sistemul electric, este dotat fir de telefonie si cablaj pentru TV. Sistemul de aer conditionat poate fi instalat, la cererea beneficiarilor, (optional).

Compania „MCM Construct” este un Dezvoltator responsabil cu o experienta de peste 14 pe piata de constructii imobiliare si aceasta accepta ca metoda de plata orice tip de credit bancar.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Concept Park le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe