Conest Evolution

Conest Evolution

La cumparare aveti 0% comision pentru apartamentele noi din Dacia, in blocurile complexului „Conest Evolution" „complex rezidential cu apartamente noi in Iasi din zona Dacia, langa LILD.
 
Agentia Evo Imobiliare va preinta locul perfect in care sa locuiesti in Iasi.
 
Conest Evolution Continuam inovatia
 
Conest S.A cu dezoltator imobiliar cu peste 650 de apartamente vandute in Iasi. Peste 650 de familii fericite. Mentinem standardele de calitate si ne adapt

La cumparare aveti 0% comision pentru apartamentele noi din Dacia, in blocurile complexului „Conest Evolution" „complex rezidential cu apartamente noi in Iasi din zona Dacia, langa LILD.
 
Agentia Evo Imobiliare va preinta locul perfect in care sa locuiesti in Iasi.
 
Conest Evolution Continuam inovatia
 
Conest S.A cu dezoltator imobiliar cu peste 650 de apartamente vandute in Iasi. Peste 650 de familii fericite. Mentinem standardele de calitate si ne adaptam noilor tendinte.
„EvoImobiliare va prezinta CONEST EVOLUTION
by CONEST S.A." Cu o traditie ȋnceputa in 1963, compania CONEST S.A. din Iasi este una dintre cele mai importante companii de constructii din Romania.
 
Mentinem standardele de calitate si ne adaptam noilor tendinte. Tu decizi daca vrei un interior clasic sau modern. Noi te asteptam sa iti prezentam cum poate arata apartamentul pe care ti-l doresti. Conest EVOLUTION este situat in Dacia si cuprinde in total 319 apartamente cu 1, 2 si 3 camere si 368 locuri de parcare supraterane, totul fiind gandit in jurul ideii de confort si siguranta.
 
Va veti bucura de avantajul de a locui intr-o zona urbana, in apropiere de centrul orasului, beneficiind de un acces rapid prin Pacurari - Sos. Moara de Foc si Canta sau Bd. Alexandru cel Bun. Confortul inseamna siguranta unei constructii bine facute si garantia unui constructor cu experienta. Compus din 3 imobile distincte si un regim de inaltime P+7E, CONEST EVOLUTION indeplineste in principal nevoia de siguranta. Ca si solutie tehnica s-a optat pe fundatii continue din beton armat. Structura de rezistenta este duala din diafragme, stalpi, grinzi si planseu din beton armat monolit.
 
Proiectul prevede investitii ce vor duce la reducerea costurilor de intretinere, confort termic pe timpul verii si un aspect urbanistic placut al intregii zone.
 
Proiectul rezidential Conest Evolution isi propune sa creze o comunitate urbana noua si moderna prin transformarea unui fost amplasament industrial abandonat din zona Dacia. Acest model de regenerare urbana este cel mai potrivit pentru a oferi solutii la criza de spatii de locuit in zona urbana, deoarece beneficiaza de o pozitionare ideala si de acces la infrastructura de transport in comun si cea rutiera. Proiectul prevede investitii ce vor duce la reducerea costurilor de intretienere a unui imobil,
 
confort termic pe timpul verii si un aspect urbanistic placut al intregii zone, prin amenajarea spatiilor verzi, a locurilor de parcare, a cailor de acces catre imobil. Vom crea astfel o comunitate dinamica in cadrul unui proiect modern si vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zona. In contextul pietei rezidentiale actuale nevoile oamenilor se schimba, accentul punandu-se pe nevoie de proximitate si confort. Astfel de actiuni de regenerare urbana conduc la cresterea calitatii vietii.
 
APROAPE DE TOT CE CONTEAZA
 
Proiectul rezidential cu apartamente noi in Dacia, Conest Evolution este la o distanta de cca 5 minute fata de Supermarket LIDL, Scoala G. Cosbuc, Gradinita P. P. nr. 27, Scoala G. Calinescu, 
 
Agentia Evo Imobiliare va prezinta locuinte confortabile si perfect compartimentate.
 
Agentia Evo Imobiliare va propune spre cumparare apartamente noi in Dacia, apartamente cu 1, 2 si 3 camere dezvoltate de compania Conest S.A 
 
Agentia imobiliare din Iasi, EvoImobiliare va prezinta „APARTAMENTE NOI in Dacia din complexul rezidential Conest Evolution.
 
Antreprenor general al ansamblului Conest Grand Residence
CONEST S.A. Iasi, in calitate de antreprenor general al ansamblului Conest Grand Residence, si-a propus si a reusit in cadrul acestui proiect sa creeze idei distincte si inovative, precum si sa dezvolte solutii profesioniste de implementare, incepand cu fazele de proiectare sau de pregatire a constructiei si ajungand la etapele finale premergatoare finalizarii acestora. Toate etapele proiectului au fost urmarite indeaproape, cu maxim interes, de catre manageri de proiect care au reusit sa tina sub control planificarea si bugetarea fiecarei etape de lucru.
 
In mai putin de 30 luni de la inceperea lucrarilor, CONEST S.A. a construit toate cele 5 cladiri rezidentiale din cadrul ansamblului Conest Grand Residence, amplasat in Iasi, pe bulevardul Chimiei, nr. 2, respectand toate etapele proiectului si predand la timp toate cele peste 500 de apartamente. Cu acest proiect, CONEST S.A. a dovedit astfel, inca o data, ca este o companie puternica, matura, ce reuseste sa finalizeze orice proiect in care este implicata, cu profesionalism, determinare si respectarea termenelor de predare asumate, fara a face rabat de la calitatea constructiei si a finisajelor. Este clar ca anii de experienta, portofoliul si seriozitatea antreprenorului, precum si pozitionarea, dotarile si finisajele au fost factorii decisivi care i-au convins pe cumparatori sa aleaga ansamblul rezidential.
 
In ansamblul rezidential Conest Grand Residence fiecare apartament a fost proiectat cu scopul de a oferi cat mai mult spatiu, cat mai multa lumina, cat mai multa bucurie pentru fiecare clipa petrecuta acasa. In cadrul ansamblului Conest Grand Residence s-a dorit sa se introduca un standard nou in ansamblurile de locuinte, in care unitatea de masura pentru o locuinta nu ar trebui sa fie reprezentata de metrul patrat, ci de confortul pe care il ofera. Din punct de vedere estetic si arhitectural, la Conest Grand Residence s-a dorit realizarea unui ansamblu coerent, prin evitarea monotoniei si a austeritatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Pe langa apartamentele clasice, cu suprafete generoase, am dezvoltat in cadrul acestui proiect rezidential o serie de small-penthouse-uri si penthouse-uri cu suprafete de pana la 450 mp. Acestea sunt o optiune ideala pentru cei care vor sa-si cumpere un apartament confortabil, cu dotari de lux, finisaje superioare si cu suprafete generoase pentru intreaga familie.
 
 
Dezvoltator al proiectului Conest Vision construit cu dedicare si responsabilitate pentru confortul tau si al familiei tale.
 
La CONEST VISION spatiul interior a fost proiectat cu scopul de a oferi un confort maxim. Livingul este gandit ca o zona de socializare si relaxare, dar poate fi folosit si ca spatiu de servit masa cu prietenii si familia, fiind compartimentat astfel incat sa se adapteze stilului tau de viata. Dormitoarele sunt luminoase si spatioase, fiind simplu de mobilat atat cu paturi matrimoniale confortabile, cat si cu spatii de depozitare incapatoare, fara a face rabat de la confortul tau si zona de tranzit in camera. Bucatariile sunt asa cum iti doresti - inchise si suficient de incapatoare pentru a avea totul la indemana.
 
CONEST VISION cuprinde 117 apartamente cu 1, 2 si 3 camere, 58 locuri de parcare subterane si 63 supraterane. Din punct de vedere estetic si arhitectural, imobilul este coerent si echilibrat, cu zone vitrate concepute pentru a oferi o volumetrie unica. Designul si pozitionarea balcoanelor dinamizeaza compozitia. Totul a fost gandit in jurul ideii de confort si siguranta.
 
CONEST VISION este o constructie durabila, conform celor mai inalte standarde internationale de dezvoltare. Constructiile au fundatii continue din beton armat. Structura de rezistenta este duala din diafragme, stalpi, grinzi si planseu din beton armat monolit. Peretii exteriori au o grosime de 25 cm, pentru a conferi un confort termic si fonic superior, completat prin placarea cu sistem termoizolant de fatada compus din vata minerala bazaltica de 10 cm grosime si tencuiala decorativa. Compartimentarile interioare vor fi din zidarie BCA de 25 cm intre apartamente, respectiv intre apartamente si holul de nivel, compartimentari zidarie BCA 15 cm in interiorul apartamentelor.
 
 
Prin intermediul agentiei Evo Imobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai. Tranzactii imobiliare transparente.
 
Agentia EvoImobiliare din Iasi va propune urmatoarele tipuri de apartamente noi in Dacia, din cadrul complexului rezidential Conest Evolution.
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente-noi-in-Dacia, Apartamente cu 1 camera
APARTAMENT nou cu 1 CAMERA, zona Dacia-TIP B - 16 
APARTAMENT nou cu 1 CAMERA, zona Dacia-TIP A - 16
APARTAMENT nou cu 1 CAMERA, zona Dacia-TIP B - 15
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente-noi-in-Dacia, Apartamente cu 2 camere
APARTAMENT nou cu 2 CAMERE, zona Dacia-TIP A - 13
APARTAMENT nou cu 2 CAMERE, zona Dacia-TIP B - 13
APARTAMENT nou cu 2 CAMERE, zona Dacia-TIP A - 15
APARTAMENT nou cu 2 CAMERE, zona Dacia-TIP B - 14
APARTAMENT nou cu 2 CAMERE, zona Dacia-TIP A - 11
APARTAMENT nou cu 2 CAMERE, zona Dacia-TIP A - 12
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente-noi-in-Dacia, Apartamente cu 3 camere
APARTAMENT nou cu 3 CAMERE, zona Dacia-TIP B - 71
APARTAMENT nou cu 3 CAMERE, zona DaciaTIP A – 74
 
Vezi toate apartamentele cu 1, 2 si 3 camere din cadrul complexului Conest Evolution, contacteaza agentia Evo-Imobiliare pentru a vedea apartamentele disponibile din zona Dacia.
 
 Pentru vizionarea acestui proiect rezidential, cu apartamente-noi-in-Dacia sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Agentia-Evo-Imobiliare-Iasi - 0757858142
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe