Don Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Don Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 120 mp in Don Residence, Iasi
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Localizare perfecta langa lac si nu

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Don Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 120 mp in Don Residence, Iasi
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Localizare perfecta langa lac si nu departe de padure
Ansamblul locativ „Don Residence” se afla pozitionat pe strada Neamtului, in comuna Rediu, zona Pacurari, judetul Iasi. De la complexul locativ pana la Rondul Pacurari se ajunge in doar 2 minute cu masina.
 
In apropiere de complex se afla bazinul „Apollo Summer Lounge” si nu departe de locuinte se afla Lacul Rediu, sunt amenajate zone de agrement, pe drum spre casa functioneaza un restaurant si o pizzerie.
 
De la complexul de locuinte „Don Residence” este usor si rapid accesul catre punctele de interes, circula autobuze si cu masina pana in orasul Iasi sunt de parcurs aproximativ 8 km, Gara Mare se afla la aproape 9 km si pana la Aeroportul International din Iasi sunt de parcurs 13,6 km.
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Despre cartierul rezidential cu case desavarsite
Proiectul imobiliar „Don Residence” este o comunitate ideala cu locuinte de lux si o ambianta primitoare. Complexul de locuinte este prezentat cu un colier de perle – de case de tip Duplex construite cu un Parter plus un Etaj, care intr-adevar din departare foarte mult seamana cu un sirag de margele.
Structura caselor este din beton armat cu peretii exteriori din zidarie din caramida si cu toate compartimentarile interioare la fel din caramida. Tamplaria exterioara instalata este cu geam tripan si profil PVC Salamander de culoare gri cu 5 camere termice. Culorile dominante ale complexului de locuinte sunt prezentate pe fatadele caselor finisate cu tencuiala de culoarea alba, gri si placaje maro pe fonul carora ideal se va evidentiata culoarea verde a gazonului.
Fiecare locuinta beneficiaza de cate un spatiu special dedicat pentru parcarea a doua autoturisme.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Vile ultra moderne
Complexul locativ „Don Residence” dispune de vile de 4 camere perfect proiectate si modern stilate cu suprafata de la 120 mp utili.
La parterul imobilelor sunt proiectate urmatoarele spatii: hol, living spatios si foarte luminos, bucatarie, bloc sanitar si doua iesiri separate catre terasa acoperita. Iar la etaj se afla prevazute trei dormitoare (dintre care dormitorul matrimonial beneficiaza de un spatiu suplimentar pentru dressing), este o camera de baie, un hol si un balcon, care este complet finisat si cu gresie placat plus are balustrade din inox si sticla securizata. Iar in pod se afla organizat un spatiu de depozitare cu marimea de circa 50 de metri patrati.
Pentru fiecare vila din Duplex este prevazut un lot de teren personal cu suprafata de la 150 mp, unde se va amplasa gratarul Dvs, unde se va amenaja cu atentie un loc de joaca pentru copiii Dvs si unde in libertate se va plimba catelul Dvs, iar pentru siguranta toate vilele sunt ingradite cu gard.
Toate finisajele interioare pot fi alese in conformitate cu gustul si cerintele beneficiarilor. Peretii sunt finisati, prelucrati, nivelati, tencuiti si vopsiti, in bai si bucatarii sunt placari cu faianta, iar pardoselile sunt placate cu gresie si parchet, toate usile interioare sunt instalate, usa de acces catre terasa este din profil PVC si usile de acces instalate sunt la fel alese da catre cumparatori si viitorii locatari. Obiectele sanitare instalate in camerele de baie sunt alese de calitate superioara cu aspecte moderne, cu vase wc suspendate si cu toate instalatiile sanitare conectate. Sistemul termic este instalat prin pardoseala sau cu calorifere si centralele termice individuale, ce sunt dotate si conectate in fiecare unitate locativa. Toate instalatiile electrice sunt montate si toate utilitatile sunt racordate.
 
De la casele deosebite se deschid privelisti uluitoare asupra Lacului Rediu si asupra padurii, nu ratati sansa de a fi printre persoanele fericite, care vor savura placerea unui trai fericit in una din casele „Don Residence”
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)
Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar
Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala
Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Don Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro
 
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.
 
Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.
 
 
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe