Green Garden Residence 2

Green Garden Residence 2

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Green Garden Residence 2 in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 100 mp in Green Garden Residence 2, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezintaInformatii despre Ansamblul rezidential
Complexul reziden

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Green Garden Residence 2 in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 100 mp in Green Garden Residence 2, Iasi

„Evo Imobiliare Iasi” va prezintaInformatii despre Ansamblul rezidential

Complexul rezidential „Green Garden Residence 2” este localizat pe strada Ezareni in zona satului Valea Adanca din comuna Miroslava a judetului Iasi. Locuintele noi se afla construite intr-o zona linistita si favorabila pentru o viata confortabila. Nu departe de complexul locativ sunt statii ale mijloacelor de transport in comun cu rute de autobuze si este o distanta de 8 km de parcurs de la cartierul locativ „Green Garden Residence 2” pana in centrul orasului Iasi, pana la Gara Mare sunt de parcurs aproximativ 8,4 – 9,1 km, iar Aeroportul International din Iasi se afla la 13,2 km.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta generalitati ale complexului locativ

Ansamblul rezidential „Green Garden Residence 2” reprezinta un proiect amplu de case individuale dezvoltate pe un teren cu suprafata de 17 500 mp. Vilele complexului imobiliar au egale regimuri de inaltime, fiecare cu Parter plus un Etaj si Pod. Casele sunt responsabil construite si dispun de structuri constructive bazate pe cadre din beton armat si au umplutura tuturor peretilor (exteriori, interiori, compartimentari) zidita din caramida eficienta termic si fonic. Toate imobilele sunt fiabil hidroizolate pe partea interioara si exterioara plus fiecare casa dispune de un sistem termic aplicat peste tot perimetrul peretilor exteriori. Fatadele imobilelor sunt elegant finisate cu tencuiala decorativa de culoarea alba in combinatie cu culoarea maro si au aplicate elemente de decor exterior, sunt placari cu piatra naturala ideal potrivite culorilor tencuielilor si a usilor exterioare. Casele facilita de un confort termic sporit si au instalata tamplaria exterioara din profil PVC cu trei foi de geam termopan.

In incinta complexului rezidential „Green Garden Residence 2” aleile pietonale si caile de acces sunt asfaltate, iar locurile de parcare sunt proprii organizate supraterane in curtea personala a fiecarei unitati locative.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Schitele imobilelor si finisajele interioare

Toate casele complexului rezidential „Green Garden Residence 2” facilita de gradina proprie cu cota de teren de 365 mp si fiecare proprietate locativa este ingradita cu gard modern din lemn. Imobilele noi construite au scheme ergonomic proiectate, dispun de 3 sau 4 camere decomandat compartimentate si au suprafata total construita de 100 mp dintre care 86 mp sunt utili. La parterul caselor sunt proiectate urmatoarele incaperi: holul de acces, livingul (cu iesire directa catre terasa exterioara), bucataria, un bloc sanitar si casa scarii catre etaj, iar la etaj sunt pozitionate doua sau trei dormitoare (in dependenta de preferintele beneficiarilor) si la etaj se afla a doua camera de baie si este un balcon complet finisat, ce are balustrade cu zidarie din caramida si tencuiala. Iar spatiul din pod poate fi folosit excluziv pentru depozitarea obiectelor de folosire rara. „La cheie” finisate se predau casele in folosinta si dispun de placaje cu parchet laminat, gresie si faianta de calitate inalta. Peretii interiori sunt tencuiti mecanizat si sunt finisati cu vopseli lavabile. La intrare in case sunt instalate usi din metal, iar usile interioare instalate sunt furniruite. Sistemul termic este prevazut cate o centrala termica proprie de imobil, sunt complet instalate sistemele sanitare, electrice si de gaze, toate vilele au pregatiri pentru TV, telefonie si acces la internet. Racordate la case sunt utilitatile generale si acestea sunt asigurate cu gaz metan cu contor, au apa curenta cu apometre, curent electric cu contor, iar sistemul de canalizare al caselor este realizat cu fosa septica. Locuintele noi ofera multa liniste, confort din plin si de la balcoanele caselor se deschid privelisti deosebite asupra imprejurimilor, nu ratati sansa sa vizitati vilele exceptionale din cadrul complexului locativ „Green Garden Residence 2”.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Green Garden Residence 2 le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe