Apartamente Noi de Vanzare in Cug - Pepiniera Tudor Neculai: 2 si 3 Camere Disponibile Acum

Green Residence Iasi

Apartamente Excepționale cu 2 și 3 Camere în Green Residence Iași, Cug - Pepiniera Tudor Neculai: Locuința Modernă te Așteaptă!

Green Residence Iași, un ansamblu rezidențial de top ce redefinește traiul urban în Cug - Pepiniera Tudor Neculai. Această oază de liniște și confort oferă apartamente noi cu 2 și 3 camere, gata să îți împlinească visul unei locuințe moderne sau

Apartamente Excepționale cu 2 și 3 Camere în Green Residence Iași, Cug - Pepiniera Tudor Neculai: Locuința Modernă te Așteaptă!


Green Residence Iași, un ansamblu rezidențial de top ce redefinește traiul urban în Cug - Pepiniera Tudor Neculai. Această oază de liniște și confort oferă apartamente noi cu 2 și 3 camere, gata să îți împlinească visul unei locuințe moderne sau al unei investiții imobiliare de neegalat într-o zonă aflată într-o expansiune remarcabilă.


Green Residence Iași se mândrește cu o poziție strategică, la doar 1,4 km de șoseaua Nicolina și 1,2 km de șoseaua Voinesti, evidențiindu-se prin accesibilitate și proximitate față de punctele cheie ale orașului. Cu un total de 6 blocuri, dintre care 5 sunt deja finalizate și ocupate, EvoImobiliare Iași te invită să devii parte din comunitatea noastră vibrantă, cu predare a blocului numărul 6 prevăzută între iulie și aprilie 2024.


Caracteristici apartamente:

  • Amenajare la Cheie: Usă metalică la intrare, centrală termică proprie, tâmplărie PVC tripan, uși MDF interioare, plăci ceramice de import, parchet, încălzire în pardoseală, aer condiționat, balcon închis, obiecte sanitare premium, glafuri din granit și multe alte finisaje de înaltă calitate.

  • Conectivitate și Confort: Racordat la toate utilitățile, cu contorizare individuală și opțiunea de a achiziționa locuri de parcare (4.000 euro / loc, proprietate privată).


Fără Comision pentru Cumpărători!


EVO IMOBILIARE IASI este mândru să fie partener agreat al Green Residence Iași, oferind 0% comision pentru clienții cumpărători. Pentru mai multe informații despre aceste locuințe excepționale și pentru a programa o vizitare, contactează reprezentantul nostru de vânzări apartamente noi: dragos.tudose@evo-imobiliare.ro | 0771013424.


Descoperă acum locuința modernă și confortabilă pe care o meriți în Green Residence Iași, Cug - Pepiniera Tudor Neculai. Alege calitatea, confortul și un stil de viață superior.

Citeste mai mult
Citeste mai mult
CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® - oferte

Dragos Tudose

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Dragos Tudose
Ne puteti contacta pe