Mon Jardin Copou

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Mon Jardin Copou in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Mon Jardin Copou, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 37mp in Mon Jardin Copou, Iasi
 
Evo

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Mon Jardin Copou in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Mon Jardin Copou, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 37mp in Mon Jardin Copou, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Mon Jardin Copou, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 54 mp in Mon Jardin Copou, Iasi

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta informatii despre Ansamblul rezidential Mon Jardin Copou, Iasi

Pe cea mai frumoasa colina a orasului Iasi, intr-o zona exclusivista, pe strada Viticultori din zona Copou se gaseste situat ansamblul rezidential „Mon Jardin Copou”.

 

Locuintele complexului se pozitioneaza vis-a-vis de Liceul Pedagogic si se afla situate intr-o zona in continua dezvoltare, de unde este acces facil catre punctele de interes din Iasi, catre centrul orasului si catre cladirile de birouri, nu departe de universitati, spitale, centre comerciale si localuri de divertisment. In vecinatatea complexului locativ se afla: Grupul Scolar Agricol Vasile Adamachi, Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, Seminarul Teological Liceum Saint Basil the Great si Montessori School of Iasi, de asemenea este Muzeul Mihail Sadoveanu si functioneaza clubul „Tenis Club Smart”. La 1,6 km se afla Universitatea de Medicina Veterinara si la 1,7 km se afla Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”.

 

Langa complex este statie de autobuz si pana in centru Iasului sunt de parcurs 5,8 km, distanta pana la Gara din Iasi este de 5,4 km si distanta pana la Aeroportul International din Iasi este de 10,8 km.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta un Complex exceptional proiectat cu facilitati de lux prezentat

Complexul rezidential „Mon Jardin Copou” este desfasurat pe un teren cu suprafata totala de 8000 mp si este compus din 6 tronsoane de blocuri de apartamente contemporane cu doua tipuri de regimuri de inaltime: cu Parter si 3 Etaje si cu Parter si 4 Etaje locative.

 

Imobilele sunt proiectate cu o arhitectura de top moderna si beneficiaza de o structura durabila realizata din beton armat si caramida atat pentru inchiderile exterioare cat si pentru compartimentarile interioare. Tamplaria instalata la blocurile locative dispune de profil din PVC si are instalat geam termopan tripan. Ascensoarele instalate la imobile sunt calitative si sigure, moderne si silentioase. In incinta ansamblului rezidential sunt prevazute diverse spatii comerciale, functioneaza un salon SPA cu sauna, este o sala de sport, o piscina indoor si sunt prevazute alte localuri de relaxare. Iar in curtea ansamblului de locuinte sunt plantate diverse spatii verzi (cu arbusti decorativi si zone cu gazon) si exista amenajate locuri de joaca pentru copii.

 

Blocurile rezidentiale beneficiaza de servicii de administrare si in complex este montat sistem de supraveghere video. Accesul in locuinte este controlat si se face prin intermediul interfoanelor. La dispozitia cumparatorilor in vanzare in complex sunt oferite locuri de parcare supraterane si subterane. Strazile de acces catre complexul locativ si strazile din incinta ansamblului de locuinte sunt asfaltate si dispun de sisteme de iluminat stradal.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii utile despre cele mai atractive apartamente

Ansamblul imobiliar „Mon Jardin Copou” este prevazut cu un total de 250 de apartamente spatioase cu scheme variate si perfect compartimentate cu 1, 2 si 3 camere luminoase si cu suprafata utila de la 38 mp si pana la 80 mp. Locuintele sunt confortabile si beneficiaza de terase si balcoane finisate si dotate cu balustrade din sticla securizata.

 

Doar finisaje de lux sunt alese pentru implementarea design-urilor moderne si toate unitatile rezidentiale se prezinta pentru cumparatori completate la cele mai inalte standarde de calitate si finisate - la cheie. In apartamente sunt turnate toate pardoselile si sunt nivelati si tencuiti toti peretii. Pentru finisarea pardoselilor sunt alese placi de gresie si parchet laminat, iar peretii sunt placati cu faianta in camerele de baie si partial in bucatarii si restul peretilor si tavanelor sunt vopsiti cu valabil alb. Usile de la intrare sunt din metal si locuintele sunt echipate cu instalatii sanitare, electrice si termice si dispun de centrale termice personale cu sistem de incalzite montat prin pardoseala. Apartamentele au dotat fir de telefon, cablu TV, au apa, canal, gaz si curent electric plus sunt instalate apometre, contoare de gaz si electricitate.

 

Fiind situate pe Dealul Copou locuintele ansamblului rezidential „Mon Jardin Copou” ofera locatarilor privelisti fascinante asupra intregului oras.

 

Dezvoltatorul ansamblului rezidential „Mon Jardin Copou” este compania – „L.C.A. Construct Imobiliare” SRL, care s-a recomandat ca o companie de constructii ce functioneaza cu seriozitate pe piata de constructii a imobiliarelor noi din Iasi si realizeaza obiecte rezidentiale calitative si atractive.

 

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie a unui apartament in Mon Jardin Copou

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Noua Casa 2021 (Prima casa)

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa 2021". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Credit Ipotecar

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar. Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Mon Jardin Copou le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

„Agentia Evo Imobiliare Iasi”

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Adresa

str. Viticultori, zona Copou, Iasi

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe