Oscar Rainbow

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Oscar Rainbow in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Oscar Rainbow, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 45.4 mp in Oscar Rainbow, Iasi
Evo Imobi

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Oscar Rainbow in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Oscar Rainbow, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 45.4 mp in Oscar Rainbow, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 51.3 mp in Oscar Rainbow, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 51.3 mp in Oscar Rainbow, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52.04 mp in Oscar Rainbow, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Oscar Rainbow, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 69.2 in Oscar Rainbow, Iasi

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential Oscar Rainbow, Iasi

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Amplasare confortabila cu vecini buni

In cartierul Pacurari din orasul Iasi se gaseste amplasat noul complex locativ „Oscar Rainbow”, acesta are acces catre Aleea Cimitirului Evreiesc si este localizat imediat in apropiere de intersectia cu Alpha Bank.

 

Locatarii au la dispozitie in apropiere de casa: statii cu mijloace de transport in comun, scoli, gradinite si nu departe sunt supermarket-uri. Sunt aproximativ 12 minute fata de centrul orasului Iasi si de parcurs aproape 4,5 km. Aeroportul din Iasi se afla la o distanta de 9,7 km, unde se ajunge de la complex in maxim 22 de minute. Piata Garii este la 3,1 km si ajungem acolo in nu mai mult de 10 minute.

 

In vecinatatea complexului rezidential functioneaza Piata Agroalimentara Pacurari, este supermarket-ul Profi si hipermarket-ul Kaufland, este un magazin de mobila, sunt farmacii si este Centrul medical „ConsultMed Iasi”. Copiii rezidentilor din ansamblul locativ „Oscar Rainbow” pot frecventa in apropiere de casa urmatoarele institutii educationale si organizatii de invatamant ca: Gradinita cu program normal nr. 15, Gradinita cu program prelungit nr. 14, scoala Paradis, Scoala Gimnaziala „Elena Cuza” si Scoala Gimnaziala „Ion Creanga”.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Concept, structura, caracteristica si amenajarea complexului

Ansamblul rezidential „Oscar Rainbow” este compus din opt blocuri de locuit. Conform noilor normative in vigoare toate blocurile rezidentiale sunt construite cu o rezistenta seismica la cutremure de pana la 8,5 grade. Inaltimea caselor este de un regim cu Demisol, Parter, trei etaje locative si mansarda.

 

Structura constructiva a fiecarui bloc este realizata pe cadre si pe piloti forati. Zidariile exterioare au grosimea de 25 cm, iar zidariile interioare sunt cladite cu grosimea de 12 cm, acestea toate sunt realizate din blocuri de beton celular autoclavizat Ytong (BCA). Peretii interiori sunt tencuiti mecanizat. Toate fatadele imobilelor sunt foarte bine izolate cu un sistem termic din vata bazaltica de grosime de 10 cm. Pardoselile locuintelor la fel dispun de o izolare termica fiabila cu grosimea de 5 cm efectuata din vata bazaltica si plus este turnata sapa de 4 cm. Plafoanele asemenea sunt izolate termic prin sistemul RIGIPS pentru tavane pe o structura de profile zincate. La constructia blocurilor este folosit sistemul fiabil de hidroizolatie. La finisarea exterioara a fatadei caselor locative a fost folosita tencuiala decorativa structurata in culori moderne si luminoase BAUMIT. Acoperisul cladirilor este de tip placa inclinata din beton cu grosimea de 15 cm si acesta este termoizolat cu vata bazaltica de 20 cm, plus scanduri si tabla ondulata. Blocurile de apartamente sunt proiectate cu balcoane de tip – inchise si toate acestea sunt calitativ izolate termic si fonic si dispun de tamplarie Rehau Barrier de 70 +. Glafurile interioare si exterioare sunt instalate si sunt din Marmura din Ruschita. In incinta cladirilor sunt proiectate spatii de depozitare. Spatiile comune dispun de pereti vopsiti cu var decorativ, casa scarii are balustrade din fier forjat si toate coridoarele si spatiile comune dispun de un sistem automat (si manual) pentru evacuarea fumului in caz daca va fi un incendiu.

 

Complexul are amenajate in incinta diverse spatii verzi, foisor, teren de sport si doua locuri interesante de joaca pentru copii, in aceasta curte este o deosebita placeri sa te relaxezi dupa o zi de munca sau sa urmaresti dupa joaca vesela si a copilasilor. Tot teritoriul este ingrijit si este iluminat si are alei pietonale pavate. De asemenea chiar in incinta complexului functioneaza un minimarket. Si este prevazuta protectie ce acopera tot teritoriul complexului, protectie impotriva fulgerului cu paratrasnet. In complexul locativ „Oscar Rainbow” sunt prevazute suficiente locuri de parcare (264 de locuri in total) si acestea sunt organizate supraterane, delimitate si dotate cu blocatoare individuale. Intreg teritoriul ansamblului rezidential este montat cu camere de luat vedere si este sub supraveghere video 24 din 24 de ore. Si functioneaza sistemul de video interfon.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Proprietati locative, dotari, finisaje si suprafete

Complexul rezidential „Oscar Rainbow” cuprinde un numar total de 264 de apartamente. Locuintele au diferite scheme si in dependenta de nevoile si posibilitatile cumparatorilor locuintele pot fi alese cu o camera, cu 2, 3 sau 4 camere.

 

Suprafata apartamentelor cu o camera este cuprinsa intre 39,53 mp si 49,29 mp. Apartamentele cu doua camere sunt prezentate cu suprafata de la 39,53 mp pana la 68,57 mp. Pentru locuintele cu 3 camere suprafata construita este de la 60,19 mp pana la 88,90 mp. Si apartamentele cu 4 camere sunt construite cu marimea de 88,90 mp.

 

Toate locuintele sunt propuse in vanzare cu toate obiectele sanitare dotate si instalate si cu toate incaperile interioare complet finisate, cu peretii vopsiti cu vopsea lavabila alba, este placata gresia si faianta in camerele de baie si bucatarii. Parchet-ul este placat pe pardoselile din camere si dormitoare. Si toate usile atat cele din interior (celulare) cat si usa de acces (usa este cu antiefractie si 2 yale de Elegant Wenge si cu furnir din MDF din partea interioara), toate sunt instalate. Toate dotarile sunt in limita listei si costului stabilit de Dezvoltator. Centrala termica instalata in fiecare apartament este in condensatii cu gaz metan si nu numai asigura locuintele cu caldura in timpul iernii (prin calorifere din otel), dar si aprovizioneaza apartamentele cu apa calda.

 

Apartamentele beneficiaza de toate utilitatile conectate si conduse pana la pozitii, acestea au contoare individuale instalate pentru gaze si curent electric, iar pentru controlul consumului apei sunt instalate apometrele. Instalatiile electrice din apartamente dispun de tablouri cu sigurante diferentiate si sunt dotate cu disjunctor de protectie pentru electrocutare si scurtcircuit. Precum si toate prizele si intrerupatoarele sunt instalate si sunt montate prin circuite separate si prin conductori din cupru prin tevi de protectie COPEX.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie a unui apartament in Oscar Rainbow

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Noua Casa 2021 (Prima casa)

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa 2021". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Credit Ipotecar

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar. Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Oscar Rainbow le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

„Agentia Evo Imobiliare Iasi”

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe