Quantis

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Quantis in Iasi.
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Quantis
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 35.6 mp in Quantis, Iasi
 
Evo Imobiliare va prezin

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Quantis in Iasi.

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Quantis

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 35.6 mp in Quantis, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Quantis

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 39.5 mp in Quantis, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 42.4 mp in Quantis, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 42.8 mp in Quantis, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 50.2 mp in Quantis, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 55.1 mp in Quantis, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 55.7 mp in Quantis, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Quantis

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 55.7 mp in Quantis, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 60.04 mp in Quantis, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 65.3 mp in Quantis, Iasi

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

Pozitionare centralizata

Ansamblul rezidential „Quantis” este localizat in cartierul Podu Rosu, pe Soseaua Nationala, la numerele 180-182, zona Cantemir din orasul Iasi. In apropiere de ansamblul rezidential se afla complexul comercial „Palas Mall” – la doar 1,4 km pietonal si in proximitatea locuintelor noi sunt obiective istorice si institutii administrative. Imediat langa cladirea rezidentiala functioneaza clubul sportiv „SAN GYM” sunt saloane de infrumusetare, multe cafenele, pizzerii si restaurante. Pana la supermarketurile LIDL, Profi si Penny Market se parcurg pietonal in jur la 800 – 900 de metri si in apropiere de cladirea „Quantis” pentru copii functioneaza Cresa Nr. 10, Gradinita Nr. 18 si Scoala Gimnaziala „Ion Simionescu”, Scoala Gimnaziala „Ion Neculce”, Scoala Gimnaziala „Titu Maiorescu”, Liceul Tehnologic Economic de Turism si Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir.

Catre principalele puncte de interes din orasul Iasi este acces facil atat cu transportul personal cat si cu mijloacele de transport in comun cu rute de autobuz si tramvai, ce circula in apropiere de blocul rezidential. Pana in centrul orasului Iasi sunt 1,8 km, este de parcurs o distanta de 1,5 km pana la Gara Mare si sunt aproximativ 8 km pana la Aeroportul International din Iasi.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta complexul imobiliar

Proiectul rezidential „Quantis” este prezentat cu un bloc de locuinte modern proiectat de un regim de inaltime cu Subsol plus Parter si plus 10 Etaje de apartamente. La constructia blocului sunt folosite elemente structurale calitative, materiale durabile in timp si idei performante de design. Imobilul este bazat pe o fundatie realizata de Terra Test si dispune de pereti mulati si piloni forati executati la fel de compania Terra Test. Structura constructiva este compusa din cadre din beton armat cu inchideri exterioare si peretii ne portanti ziditi din blocuri BCA Ytong. Planseele au grosimea de 15 cm si grosimea peretilor intre apartamente este de 25 cm pentru o eficienta termica sporita si un confort fonic maxim. Cu capacitati fonoabsorbante este aplicat sistemul termic pe partea exterioara a cladirii si este format din vata bazaltica de 10 cm, peste care este aplicat un strat de finis de tencuiala decorativa, iar fatada este de tip perete Cortina SCHUCO si sticla Climaguard de tip „patru anotimpuri”. In incinta imobilului sunt proiectati 4000 de mp de spatii de birouri/spatii comerciale/show room/puncte de retail. Cladirea locativa este echipata cu patru ascensoare de marca Klemann de un grad inalt de siguranta si toate cu functionare silentioasa. Accesul in incinta complexului rezidential este securizat si accesul vizitatorilor poate fi controlat prin intermediul sistemului cu videointerfon.

Locurile de parcare ale complexului rezidential „Quantis” sunt organizate supraterane si subterane (cu acces securizat), iar accesul catre locuinte se face prin strazi amenajate.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Apartamente moderne cu dotari si finisaje de top

In blocul locativ „Quantis” sunt prezentate in total 63 de unitati locative mixte, toate fiind exceptional proiectate cu scheme functionale cu una, doua si trei camere si dispun de suprafetele utile de la 35,60 mp pana la 65 mp. Locuintele sunt asigurate cu multa lumina naturala, au spatii mari vitrate si au plafoane inalte de 335 cm. La dispozitia cumparatorilor sunt prezentate apartamente finisate complet cu finisaje de calitate superioara, cu modele de top de producere italiana, spaniola si franceza. Usile instalate sunt din lemn masiv, parchetul placat este triplu stratificat, iar gresia portelanata are capacitati antiderapante. Instalatiile sistemului termic sunt realizate prin pardoseala si fiecare apartament este echipat cu cate o centrala termica in condensatii. Toate instalatiile sistemului electric si instalatiile sanitare la fel sunt realizate si blocul se preda in folosinta cu toate utilitatile racordate. Din ferestrele complexului rezidential „Quantis” se deschid vederi panoramice asupra orasului Iasi.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Quantis le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe