Rea Grand Vision Residence

Rea Grand Vision Residence

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Rea Grand Vision Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 115 mp in Rea Grand Vision Residence, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Excelent loc

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Rea Grand Vision Residence in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 115 mp in Rea Grand Vision Residence, Iasi

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

Excelent localizat cu Padurea Marzesti invecinat

Complexul rezidential „Rea Grand Vision Residence” se afla dezvoltat in zona Copou – Breazu, pe strada Zambilelor din satului Breazu in comuna Rediu al judetului Iasi. Ansamblul rezidential este pozitionat intr-o zona linistita si inverzita, de la care este acces facil catre Iasi. In apropiere de casele noi sunt cateva cafenele, pana la supermarket se parcurg circa 1600 de metri, nu departe se afla bazinul „Apollo Summer Lounge” si sunt de parcurs 2,7 km pana la Posta Romaniei din Rediu, sunt 3 km pana la Scoala Gimnaziala Rediu, iar pana la Primaria din Rediu este o distanta de 3,3 km.

De la ansamblul locativ „Rea Grand Vision Residence” sunt de parcurs cu masina 12,8 km pana in Centrul Civic al orasului Iasi, Gara Mare se afla la o distanta de 11,7 km si sunt 17,6 pana la Aeroportul International din Iasi.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Descrierea generala a complexului de locuinte

Ansamblul imobiliar „Rea Grand Vision Residence” este prezentat cu o comunitate de case individuale cu un numar de 7 unitati locative. Casele sunt construite cu cate un Parter plus un Etaj si au aspecte elegante si atractive. Fiecare imobil este construit cu o mare raspundere doar din materiale calitative si durabile la timp de un grad sporit de eficienta termica si imobilele sunt realizate cu o structura constructiva formata din cadre si plansee din beton armat cu zidarie portanta. Pentru umplutura peretilor exteriori si a compartimentarilor interioare este folosita caramida. Sistemul termic aplicat la case are grosimea de 10 cm si este format din vata minerala. Casele au acoperisuri de la Bilka si ferestrele instalate la imobile dispun de profil PVC de marca Gealan si au 5 termo camere si geamurile termopane au grosimea de 44 mm si sunt instalate in trei randuri, iar feroneria tamplariei exterioare este de la firma Maco si glafurile sunt din granit.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane si se afla pozitionate in curtea proprie. Si in curtea caselor sunt zone plantate cu gazon si dispun de aspersoare. De asemenea imprejurul caselor sunt pavate trotuare si sunt montate borduri Symmetrica.

Pentru securitatea locatarilor, in complexul rezidential sunt instalate camere de supraveghere video.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Detalii de amenajare ale caselor

Casele proiectului locativ „Rea Grand Vision Residence” sunt excelent proiectate si dispun de scheme logic gandite cu 4 camere spatioase si fiecare unitate locativa are o suprafata construita de 143 mp dintre care115 mp sunt utili si beneficiaza de terenuri cu suprafetele de 405 - 410 mp si plus cota drum. Proprietatile locative dispun de cate 2 camere de baie, au semineu, terasa si balcon si sunt foarte confortabile si primitoare, la parterul casei se afla proiectat living-ul cu dining-ul, este bucataria, un spatiu de depozitare si holul, iar catre terasa exterioara sunt proiectate doua iesiri din living si direct din bucatarie. La etajul caselor se afla pozitionate trei dormitoare spatioase legate printr-un hol si este iesirea in pod. Fiecare unitate locativa este ingradita si are acces prin poarta automatizata. Dezvoltatorul a prevazut bugete generoase pentru finisajele interioare si fiecare locatar beneficiaza de posibilitatea de personalizare a locuintei sale in conformitate cu ideile si gusturile personale. Sistemul termic al locuintelor este prevazut individul (cu instalatii conduse prin pardoseala) si casele se incalzesc prin centrale termice proprii cu functionare pe gaz. Toate utilitatile generale sunt racordate la proprietatile locative si casele dispun de gaze naturale, sunt alimentate cu apa curenta, asigurate cu curent electric si sistemul de canalizare este realizat cu fosa septica (ecologica).

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Rea Grand Vision Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe