Sedes

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Sedes in Iasi.
 
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Sedes
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 38.35 mp in Sedes, Iasi
 
Evo Imobiliare va pre

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Sedes in Iasi.
 
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Sedes
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 38.35 mp in Sedes, Iasi
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Sedes
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52.1 mp in Sedes, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52.6 mp in Sedes, Iasi
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Sedes
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 61.85 mp in Sedes, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 66.65 mp in Sedes, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67.35 mp in Sedes, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67.75 mp in Sedes, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67.95 mp in Sedes, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Ansamblul rezidential „Sedes Apartamente” se afla localizat pe stradela Profesor Ioan Petru Culianu, in zona comunei Valea Lupului, judetul Iasi. In apropierea locuintelor noi se afla Gradinita Vesela, este Seminarul Don Orione, la 800 de metri functioneaza supermarketul Kaufland si sunt 900 de metri pana la clubul de tenis „Coreco”.
 
Pana la statia de autobuz Rond Pacurari de la complexul de locuinte noi se parcurg 600 de metri, sunt 5,6 km pana in centrul Iasului si 4,1 km pana la Gara Mare, iar pana la Aeroportul International din Iasi se parcurg circa 11 km.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta detailarea tehnica a proiectului imobiliar
Complexul imobiliar „Sedes Apartamente Pacurari” este compus din 3 corpuri de imobil, toate fiind realizate cu un egal regim de inaltime, cu cate un Parter plus 4 Etaje. Fiecare bloc de apartamente este impartit in cate 2 scari si pe fiecare scara locativa sunt pozitionate de la 10 pana la 15 unitati locative (doar cate doua apartamente pe etaj), ce semnificativ sporeste gradul de confort, intimitate si liniste a locatarilor. La intrare in fiecare scara este instalat sistem de iluminat. Structura de rezistenta a imobilelor consta din beton armat cu inchideri exterioare din blocuri BCA si cu compartimentari interioare la fel formate din blocuri din beton celular autoclavizat. Acoperisul cladirilor este de tip – terasa circulabila cu straturi fiabile de hidroizolare. Pentru intrarile de la parter si pentru treptele de la casa scarii sunt folosite placile din granit pentru intarire. Tamplaria exterioara instalata la blocurile locative dispune de profil PVC Deceunick Zendow cu 5 camere termice si cu feronerie de tip GU Unijet. La parterul complexului sunt prevazute doua spatii comerciale. Spatiile comune interioare sunt complet finisate si dispun de sisteme de iluminat adaptate tipului de plafon, iar la fiecare din scarile locative sunt instalate ascensoare de marca Kleemann cu dubla iesire, astfel in total in complex sunt 6 lifturi moderne si sigure. Accesul in incinta locuintelor se controleaza prin videointerfoane.
In incinta complexului rezidential sunt 1500 de metri patrati de gradini si 700 de mp plantati cu arbusti, pomi si verdeata, unde sunt dotate banci si sunt organizate alei pietonale si unde se afla organizat si un loc special pentru joaca copiilor, toate spatiile comune exterioare si zona gradinilor dispune de sistem de iluminat nocturn. Ansamblul locativ este prevazut cu garaje si locuri de parcare supraterane cu un total de 102 locuri, dintre care 8 unitati de tip - garaj si 94 locuri pozitionate la limita exterioara a terenului complexului, de asemenea sunt organizate si statii pentru incarcarea autovehiculelor electrice. Caile de acces catre complexul de locuinte sunt asfaltate si iluminate.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Apartamente
Complexul de locuinte „Sedes Apartamente Pacurari” dispune de 66 apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Sunt proiectate 10 locuinte cu o camera si cate 28 de apartamente cu doua si cu trei camere. Apartamentele au scheme ingenios proiectate cu spatii functionale si cu suprafetele de la 38 mp pana la 67 mp. Locuintele dispun de ferestre franceze, sunt foarte luminoase si au terase si balcoane, iar unele dispun de gradini generoase, ce se localizeaza in fata blocurilor si in atrium.
Locuintele sunt finisate la maxim si predate – la cheie cu toate camerele de baie echipate cu accesorii si cu toate obiectele sanitare instalate. In holurile locuintelor, in camerele de zi si in dormitoare pardoselile sunt placate cu parchet laminat de 8 mm grosime si sunt placaje cu placi ceramice pentru bucatarii si bai, plus toate usile sunt dotate. Sistemul de incalzire este instalat prin pardoseala si sunt dotate individuale centrale termice cu alimentare pe gaz pentru fiecare locuinta, iar instalatiile termice sunt de la Rehau sau Tece. Fiecare apartament este separat contorizat si complexul de locuinte este racordat la toate utilitatile din zona.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)
Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar
Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala
Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Sedes le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.
 
Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.
 
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe