Select Residence

Select Residence

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Select Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Select Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52 mp in Select Residence, Iasi
Ev

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Select Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Select Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52 mp in Select Residence, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 55 mp in Select Residence, Iasi
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Select Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 65 mp in Select Residence, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Complexul locativ „Select Residence” se afla amplasat in zona Pacurari, pe Soseaua Rediu, la numarul 40, orasul Iasi. Pentru dezvoltarea complexului imobiliar a fost ales un loc intr-o zona nepoluata, linistita, inverzita si fara aglomeratie, fara galagie si agitatie, cu parcuri in proximitate si aproape de scoli si gradinite. Distanta pana la Gradinita Vesela este de doar 290 de metri si sunt de parcurs circa 2 km pana la clubul educational „Kiki”.
Hipermarket-ul Kaufland Pacurari se afla pozitionat la o distanta de 850 de metri fata de locuintele noi, Profy Market se afla la 1,3 km si sunt de parcurs 3,3 km pana la hipermarket-ul Carrefour, magazinele Decathlon, Brico Depot si centrul comercial „Era Shopping Center”.
De la complexul de locuinte „Select Residence” se ajunge pe jos in cel mult 4 minute pana la statiile cu mijloace de transport in comun cu autobuze si tramvaie. De la complexul de locuinte este acces direct catre Soseaua Rediului si pana in centrului orasului Iasi este de parcurs o distanta de 5,6 km, Gara Mare se afla la o distanta de 3,9 km, iar pana la Aeroportul International din Iasi sunt de parcurs 10,7 km.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Caracteristica generala a complexului de locuinte
Ansamblul imobiliar „Select Residence” se compune din 3 blocuri de apartamente, toate fiind proiectate cu profesionalism si cu un regim de inaltime cu Parter plus 2 Etaje si plus o Mansarda.
Structura de rezistenta a imobilelor este compusa din cadre din beton armat si toate inchiderile exterioare a blocurilor sunt formate din caramida termica Brikston, de asemenea si compartimentarile interioare sunt realizate din caramida termo si fono eficienta. Tamplaria exterioara, ce este instalata la blocurile locative are profil PVC REAHU cu 7 camere termice si cu geam termopan tripan de tip „4 anotimpuri”, plus toate glafurile interioare si exterioare sunt instalate. Fatadele imobilelor sunt izolate termic si sunt finisate cu tencuiala decorativa exterioara de culoare bej in combinatie cu culoarea gri. Toate spatiile comune din blocurile rezidentiale sunt complet finisate si au placari cu marmura si granit, iar balustradele instalate la case scarii sunt din inox.
In curtea interioara spatiile comune sunt amenajate, exista multe spatii verzi plantate, sunt organizate alei pietonale si este instalat sistem de iluminare nocturna. Supraterane si gratuite sunt oferite locurile de parcare din complex (cate un loc gratuit pentru fiecare apartament achizitionat).
Complexul locativ este proiectat de tip – inchis si dispune de un nivel sporit de securitate, este complet supravegheat video si are instalata bariera de acces. Asfaltat, amenajat si iluminat este drumul de acces catre complexul de locuinte „Select Residence”.
In cladirile locative ale „Select Residence” sunt prezentate apartamente clasic compartimentate, cu scheme efective cu 2 si 3 camere, cu suprafetele cuprinse intre 52 mp si 65 mp utili. Locuintele sunt pozitionate doar cate 4 unitati pe fiecare nivel si ofera rezidentilor confort si intimitate. Toate apartamentele sunt foarte primitoare si luminoase, au ferestre mari si beneficiaza de balcoane dragute. Camerele de baie sunt proiectate cu ventilare naturala si dispun de geamuri personale.
Apartamentele beneficiaza de sistem Smart Home, sunt complet finisate cu materiale si finisaje de top si cu dotari si instalatii de ultima generatie. La dispozitia cumparatorilor este oferita posibilitatea de personalizare a locuintei si este oferita posibilitatea de alegere a materialelor de finisare interioara si locuinta dvs va corespunde tuturor cerintelor, nevoilor si va fi finisata in conformitate cu gusturile Dvs. (gresia, faianta, parchetul, usile - in limita bugetului prestabilit de catre Dezvoltator). Sunt instalate centrale termice individuale, este sistem de aer conditionat si locuintele sunt bransate in totalitate la utilitati.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)
Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar
Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala
Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Select Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.
 
Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.
 
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe