Sivco Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Sivco Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Sivco Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53.8 mp in Sivco Residence, Iasi
Evo Imobi

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Sivco Residence in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Sivco Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53.8 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 56.9 60.3 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 60.3 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 61.35 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 62.5 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 63.2 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 63.9 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 64.1 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 65.45 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 69.1mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 70.6 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 72.85 mp in Sivco Residence, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Sivco Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 76.1 mp in Sivco Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 83.6 mp in Sivco Residence, Iasi

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential Sivco Residence

Despre zona de amplasare

Ansamblul imobiliar „Sivco Residence” se gaseste localizat in comuna Miroslava, pe Soseaua Voinesti, la numarul 58A, judetul Iasi, la o mica distanta fata de orasul Iasi.

 

Imobilele se afla pozitionate pe strada principala si au in proximitate supermarket-ul Profi. De la blocurile rezidentiale la 2,2 km se afla Scoala Gimnaziala Colonel Constantin Langa si Colegiul Tehnologic Agricol „M. Kogalniceanu”, si sunt 2,1 km pana la Gradinita din strada Valea Adanca din Miroslava.

Statia de autobuz se afla imediat langa complexul de locuinte si pana in centrul orasului Iasi sunt de parcurs circa 7,1 km, in doar 3 minute cu masina se ajunge pana la Belvedere si sunt in jur la 5 km de la complexul locativ „Sivco Residence” pana la centrul comercial „Palas Moll”, Gara din Iasi se afla la o distanta de 6,9 km si Aeroportul International este pozitionat la 11,6 km.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta proiectul locativ

Imobilele complexului locativ „Sivco Residence” sunt dezvoltate pe un teren cu suprafata de 4666 mp si dispune de doua blocuri de apartamente. Cladirile sunt proiectate cu aspecte egale si cu regimuri egale de inaltime medie de: Parter plus 4 Etaje locative.

Blocurile au o structura din beton armat cu realizarea inchiderilor exterioare din caramida eficienta termic si fonic. La fel din astfel de caramida sunt realizati toti peretii perimetrali ai apartamentelor, inclusiv si compartimentarile interioare. Ambele blocuri locative dispun de cate un sistem termic fiabil instalat si au montata tamplarie exterioara cu profil din PVC de la Veka cu 6 camere termice si geam termopan cu 3 foi de sticla de tip „four season”. Cladirile sunt proiectate cu aspecte atractive de catre arhitecti profesionisti si fatadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuiala decorativa in cateva nuante calde cu culori, maro, bej si gri.

In curtea complexului locativ sunt organizate diverse locuri de joaca pentru copii si exista circa 1000 mp amenajati cu spatii verzi. Rezidentii complexului locativ au posibilitatea de a petrece timpul liber impreuna cu familia la foisorul din curtea interioara.

Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane si exista prevazute in total 70 de locuri de parcare. Accesul catre complexul de locuinte „Sivco Residence” se face prin strazi asfaltate si iluminate.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre finisajele si utilitatile apartamentelor

Proiectul rezidential „Sivco Residence” dispune de 69 unitati locative primitoare cu compartimentari decomandate si scheme functionale cu 2 si 3 camere. Apartamentele cu doua camere sunt proiectate cu suprafata de la 53,8 mp si pana la 72,85 mp, iar spatiul locuintelor cu trei camere este cuprins intre 76,1 mp si 83,6 mp. Toate apartamentele sunt aerisite si beneficiaza de balcoane deschise de marimi generoase.

La cheie finisate se predau toate proprietatile locative si la intrare in fiecare apartament este instalata usa din metal, iar toate usile interioare instalate sunt alese de marca Porta Doors. Placile de gresie si faianta, ce sunt aplicate in locuinte sunt alese de calitate Premium si sunt importate din Italia si Spania. Pardoselile dormitoarelor si living-urilor sunt placate cu parchet si toate tavanele si peretii sunt prelucrati, tencuiti si vopsiti cu vopsea lavabila de culoare alba. Toate camerele de baie se predau in folosinta complet echipate si utilate si dispun de vas wc suspendat plus bideu. Instalatiile sanitare sunt puse la pozitii. Sistemul electric este instalat cu toate instalatiile electrice modulare. Instalatiile termice sunt formate din tevi PE-X si sistemul termic este prevazut cu cate o centrala termica de marca Immergas (in condensatii) individuala pentru fiecare apartament. In dependenta de preferintele beneficiarilor fiecare apartamente poate fi personalizat cu alegerea modelelor finisajelor.

Blocurile rezidentiale se predau in folosire complet racordate la utilitati si dispun de sistem de alimentare cu apa, curent electric, gaz si canalizare. Fiecare apartament se contorizeaza separat pentru fiecare utilitate. Locatarii beneficiaza de internet si CATV. Accesul in interiorul apartamentelor este controlat prin videointerfon. Din apartamentele complexului locativ „Sivco Residence” se deschide o panorama perfecta asupra orasului.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Sivco Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTORĀ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe