Sky Land Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Sky Land Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Sky Land Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 51 mp in Sky Land Residence, Iasi
&n

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Sky Land Residence in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Sky Land Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 51 mp in Sky Land Residence, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Sky Land Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67 mp in Sky Land Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 67 mp in Sky Land Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 69 mp in Sky Land Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 77 mp in Sky Land Residence, Iasi

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

La aer curat si la verdeata localizat

Inconjurat de spatii verzi si complet asigurat cu aer curat apare prezentat unicul ansamblu locativ „Sky - Land Residence”. Complexul de locuinte se afla localizat intr-o zona foarte linistita – zona Paun, pe strada Sfintii Apostoli Pavel si Petru, la numarul 28, orasul Iasi.

In vecinatatea complexului locativ functioneaza baruri si sunt cateva minimarket-e, se afla Oficiul Postal „Paun” si este Park-ul „Pok Pok Airsoft/Paintball Cabana Bucium”.

Pana in centrul orasului Iasi este de parcurs o distanta de 12,8 km, Gara din Iasi se afla localizata la 13,9 km, iar distanta de la apartamentele complexului locativ „Sky Land Residence” pana la Aeroportul International din Iasi este de 16,9 km.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Caracteristici de amenajare a complexului.

Ansamblul de imobile „Sky Land Residence” este proiectat cu corespundere catre cele mai inalte standarde de calitate si siguranta si este format din sapte blocuri locative, fiecare cu un regim egal de inaltime cu Parter plus 3 Etaje de apartamente. Structura de rezistenta a blocurilor de apartamente este realizata din cadre din beton armat si inchideri din caramida inclusiv peretii interiori si compartimentare sunt din caramida. Plus sistemul termic de izolare exterioara a blocurilor locative este compus din vata minerala monobloc. Iar tamplaria exterioara ce este instalata la blocuri este din profil PVC de 70 mm TERMOPLAST SOFTLITE cu 6 termo camere si sticla tripan, precum si glafurile sunt realizate din PVC. Blocurile rezidentiale din interior sunt finisate si dispun de scari interioare placate cu gresie portelanata de import din Spania (atat treptele cat si contratreptele) si balustradele scarilor interioare sunt din inox.

In incinta ansamblului de locuinte este proiectata si o gradinita personala si sunt organizate multe diverse spatii de joaca pentru copii la aer liber si in plina siguranta. Este amenajata o piscina, sunt diverse terenuri de sport cu instalatii de nocturna, sunt modern echipate sali de sport, exista piste de alergare si sunt amenajate piste pentru biciclisti. Este o spalatorie self servise si sunt spatii special amenajate pentru relaxare si socializare, spatii pentru gratar si functioneaza in incinta cafenele.

Dezvoltatorul are grija de transportul rezidentilor si in complex exista o statie pentru incarcarea automobilelor electrice si drumul de acces catre case este bine asfaltat. Sunt amenajate in total 90 de locuri de parcare, cate doua locuri de parcare pentru fiecare apartament.

Pentru linistea si siguranta locatarilor intreg teritoriul din incinta ansamblului locativ este complet monitorizat si pazit. Complexul este dotat cu sistem de control a accesului si toate apartamentele sunt echipate cu interfon.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modele de apartamente cu finisaje de import

In blocurile locative „Sky Land Residence” sunt prezentate in total 45 de unitati locative decomandate cu planimetrii functionale cu 2 sau 3 camere cu suprafata care incepe de la 51 mp si ajunge pana la 77 mp si exista posibilitatea de a alege dintre cele 5 tipuri de modele de apartamente. Apartamentele sunt foarte luminoase, au suprafete mari vitrate si spatii eficient compartimentate, toate au terase si beneficiaza de camere de baie complet echipate si utilate cu obiecte sanitare de cea mai inalta calitate si garantie, toate importate din Spania, si unde toate instalatiile termice si sanitare sunt ingropate.

Fiecare locuinta se incalzeste autonom si are instalata cate o centrala termica in condensatii. Apartamentele se vand complet finisate si beneficiaza de pardoseli placate cu gresie de producere din Spania si parchet (Egher cu grosimea de 10 mm), dispun de pereti prelucrati cu tencuiala de interior mecanizata si finisati cu lavabil alb si placati cu faianta in camerele de baie si partial in bucatarii. Usile ce sunt instalate in interiorul apartamentelor sunt din MDF si au toc reglabil, iar la intrare este montata usa din metal.

Imobilele au instalatii electrice dotate, este cablu pentru TV instalat, este fir de telefon si optional puteti opta de instalatii pentru sistemul de aer conditionat. Necesarele utilitati sunt bransate la blocuri, in apartamente este curent electric, gaz, apa si canal, iar toate contoarele si apometrele se afla instalate pe casa scarii.

Veniti cat mai repede cu o vizita la fata locului pentru a va alege unul dintre apartamentele perfecte, care ofera vederi panoramice asupra orasului si padurii. Pentru a cumpara un apartament excelent si pentru a vedea toate schemele si a va informa cu mai multe detalii, sunteti asteptati sa vizitati website-ul evo-imobiliare.ro „Sky Land Residence”.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie a unui apartament in Sky Land Residence

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minima, plata sumei ramase, procentul platilor anuale, data rambursarii sunt determinate de specialistii nostri.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Etape dezvoltare

Bloc 1

dat in exploatare

sunt apartamente in vanzare

finalizat – 4 trimestrul 2019

Blocurile 2-7

Bloc 2

in stadiu de constructie

sunt apartamente in vanzare

finalizare – 4 trimestrul 2021

Blocurile 2-7

Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7

in stadiu de constructie

finalizare – 4 trimestrul 2021

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Sky Land Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare.ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe