Titan Residence

Titan Residence

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Titan Residence Gug in Iasi.
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexuluit Titan Residence Gug
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53.7 mp in Titan Residence

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea de apartamente noi din cadrul complexului Titan Residence Gug in Iasi.
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexuluit Titan Residence Gug
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53.7 mp in Titan Residence Gug, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 55.8 mp in Titan Residence Gug, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 56.9 mp in Titan Residence Gug, Iasi
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Titan Residence Gug
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 73.65 mp in Titan Residence Gug, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 76.55 mp in Titan Residence Gug, Iasi
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Linistit localizat
Ansamblul locativ „Titan Residence” se afla dezvoltat pe soseaua Nicolina in zona cartierului Capat Cug din orasul Iasi. In proximitatea locuintelor noi functioneaza supermarketul Profi si este magazinul Selgros, iar nu departe este piata Talcioc. La o mica distanta de complexul locativ se afla sectia de Politie Nr. 6, sunt sucursale bancare, functioneaza un cabinet medical, este o stomatologie, sunt farmacii, saloane de infrumusetare si sunt de parcurs nu mai mult de 2 km pana la sala de fitness „Jade Gym”. Pentru copii in aceasta zona se afla Scoala Nr. 42 „Nicolae Iorga”, este Gradinita „Kids Garden” si organizatia prescolara si After School „ZKids”. Pentru relaxare si divertisment in apropiere de casele noi este o cofetarie, pizzerie, sunt cateva cafenele si se afla centrul de evenimente Agora. Pentru plimbari nu departe este padure si se afla Lacul Cug 2, iar la numai 3,4 - 3,7 km se afla Manastirea Cetatuia. Pe langa casele noi circula mijloace de transport in comun cu rute de autobuze si microbuze si de la complexul de locuinte „Titan Residence” sunt de parcurs circa 5-6 km pana in centrul orasului Iasi, iar Gara Mare se afla la o distanta de circa 5,4 km – 6,2 km si pana la Aeroportul International din Iasi se ajunge parcurgand aproape 10 km.
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta complexul de locuinte cu detalii constructive
Complexul locativ „Titan Residence” este format din 4 blocuri rezidentiale, ce au aspecte moderne si sunt proiectate intr-un stil arhitectural elegant si atractiv. Regimul de inaltime al imobilelor este egal si fiecare casa are un Parter plus 3 Etaje. Structura de rezistenta a cladirilor locative este compusa din cadre din beton armat si toti peretii exteriori si interiori sunt ziditi din caramida termo si fono eficienta. Plus grosimea sistemului de izolare termica exterioara a imobilelor este de 10 cm si acesta este format din polistiren grafitat. Instalata este la blocurile locative tamplarie exterioara din profil PVC la care sunt trei foi de sticla termopan. Cladirile de apartamente au fatadele finisate calitativ cu tencuiala decorativa, ce este aplicata intr-o combinatie perfecta a culorii albe cu culoarea grafitului. Aspectele moderne ale imobilelor sunt realizate prin linii simple ce sunt perfect evidentiate datorita contrastul culorilor. La parterul caselor de apartamente sunt prevazute diverse spatii comerciale, ce asigura locatarii cu servicii si marfuri chiar la pragul casei.
In preajma imobilelor terenurile adiacente caselor sunt plantate cu zone verzi, sunt alei pietonale si trotuare pavate. Disponibile in vanzare exista oferite si locuri de parcare, acestea sunt organizate supraterane si caile de acces catre locuintele noi sunt asfaltate.
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Apartamente
In ansamblul rezidential „Titan Residence” disponibile sunt apartamente confortabile cu 2 sau 3 camere decomandat compartimentate, ce au suprafetele cuprinse intre 53 mp si 76 mp. Fiecare cumparator beneficiaza de posibilitatea de personalizare a locuintei cu alegerea finisajelor, ce sunt prezentate de calitate superioara. Placile de gresie si faianta sunt oferite la alegere intr-o gama larga de culori si modele moderne, usile interioare sunt din MDF cu toc reglabil culoarea carora poate fi aleasa si combinata cu culoarea parchetului oferit. Camerele de baie sunt complet finisate si echipate cu toate obiectele sanitare, unde sunt instalate cabine de dus sau cazi. La bucatariile locuintelor sunt instalate centrale termice cu functionare in condensatii si sistemul termic este realizat prin pardoseala. Sistemul de electricitate in locuinte este complet realizat cu instalatii electrice din cupru. Sistemul de gaze si sistemul sanitar la fel sunt montate si conduse pana la pozitii plus conectate. La cerere, beneficiarii pot opta si pentru instalarea sistemului de aer conditionat (contra cost). Toate utilitatile generale sunt racordate si separat contorizate.
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)
Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar
Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala
Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
 
Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Titan Residence Gug le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.
 
Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.
 
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe