Vineyards Residence

Vineyards Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Vineyards Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 100 mp in Vineyards Residence, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential Vineyards Residence
Despre locat

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Vineyards Residence in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 100 mp in Vineyards Residence, Iasi

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential Vineyards Residence

Despre locatie

Complexul de locuinte „Vineyards Residence” este localizat intr-o zona linistita, pe strada Castelul Grecilor, in satul Visan din comuna Barnova, judetul Iasi. Si garantat asigura rezidentii cu mult aer curat si intimitate la maxim.

Dar locuintele sunt amplasate destul de aproape de punctele de interes si ofera acces rapid catre toate facilitatile urbane. La 550 de metri fata de case se afla un minimarket si este o farmacie, Clubul sportiv „ReStart” se afla la 850 de metri fata de complex si la o distanta de doar 150 de metri fata de cartierul locativ se afla o statie pentru mijloace de transport in comun, unde circula rute de autobuz. Si distanta pana in centrul orasului Iasi este de 7,8 km, centrul comercial Palas Mall se afla la 6,8 km, Gara din Iasi se afla la 8,3 km si pana la Aeroportul din Iasi sunt 12,1 km.

Pana la complexul de locuinta „Vineyards Residence” se ajunge foarte usor din Iasi prin Soseaua Bucium si strada Visan apoi mergem pe strada Sfantul Ilie si Valea Viilor astfel destul de repede si usor suntem la сele mai frumoase, armonioase si ademenitoare case.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta informatii constructive cu detalii tehnice

Ansamblul de imobile „Vineyards Residence” reprezinta un cartier locativ deosebit, format din case de tip duplex cu un regim de inaltime cu Parter plus Un Etaj si plus Pod

Casele locative dispun de clasa energetica de tip C1, ce inseamna ca imobilele dispun de un grad superior de rezistenta la foc, in caz de incendiu se aprind la temperatura de peste 450 de grade, nu intretin arderea si au capacitati de autostingere. Imobilele sunt construite cu o calitate ianlta garantata a materialelor si manoperei si au o structura constrictiva realizata pe cadre din beton armat cu inchideri exterioare realizate din caramida Wienerberger Porotherm si compartimentari interioare formate la fel din caramida eficienta fonic. Pe tot perimetrul exterior casele sunt optim izolate termic cu placi de polistiren expandat de dimensiuni 100x500x1000 mm cu densitatea EPS 80 si dispun de un grad sporit fonic. Si la case sunt instalate sisteme pluviale de la Caretta. Ferestrele montate sunt termopane cu profil PVC si cu 5 camere termice de tip Softline cu adancimea de baza de 70 mm si geamuri reflexive de tip „4 season” Planitherm. Aspectul imobilelor este modern realizat cu aplicarea solutiilor de finisare de ultima generatie si fatadele caselor sunt tencuite cu tencuiala decorativa siliconata de calitate inalta in culori luminoase, ideal combinate in alb ca baza si galben cu gri ca accente de design, care bine se potrivesc cu culoarea gri – antracit a profilului tamplariei exterioare.

Pe spatiul comun din incinta ansamblului rezidential este organizat un teren generos cu zona de parc si cu loc de joaca pentru copiii locatarilor. Locurile de parcare sunt organizate supraterane pentru fiecare locuinta separat pozitionate in curtea personala a fiecarei case.

Strazile de acces catre cartierul locativ „Vineyards Residence” sunt asfaltate si iluminate public ca si drumurile private ale complexului.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta detalii de prezentare a caselor

Complexul imobiliar „Vineyards Residence” dispune de un numar de 24 de case ideale. Fiecare locuinta este proiectata cu trei camere si cu suprafata utila de 100 mp si plus fiecare casa dispune de geamuri mari, astfel incaperile sunt bine asigurate cu multa lumina naturala si beneficiaza de terasa si balcon. Casele sunt ingradite cu gard, suprafata terenului este de 205 mp si este amenajata cu gazon sau pot fi organizate cel putin trei locuri de parcare.

In vanzare, casele sunt oferite complet finisate cu design modern, unde peretii interiori sunt ideal nivelati, tencuiti si vopsisi albi, pardoselile sunt placate cu gresie si parchet laminat, iar peretii bailor si blatul de la bucatarii sunt placati cu faianta. Sistemul de incalzire este autonom cu centrala termica proprie de marca Motan instalata la bucatarie. Si toate instalatiile electrice montate in locuinte sunt de firma Schneider. Absolut toate duplex-urile din complex dispun de racordare la sistemul de amenajare cu apa, curent electric si gaz metan, casele sunt bransate la sistemul de canalizare si sunt contorizate separat.

Trebuie neaparat sa veniti cu o vizita la casele noi, pentru a va alege o locuinta ideala de pe terasa careia se deschid privelisti irepetabile catre castelul Grecilor in toata splendoarea lui. Casele impecabile sunt posibile pentru achizitionare prin creditare ipotecar, programul noua casa 2021 si exista oferita posibiliattea de plata prin rate de la Dezvoltator.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Vineyards Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe