Vision Residence

Vision Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Vision Residence - Holboca in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 130 mp in Vision Residence - Holboca, Iasi
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezintaInformatii despre Ansamblul rezidential
Perfect loc

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Vision Residence - Holboca in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 130 mp in Vision Residence - Holboca, Iasi
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezintaInformatii despre Ansamblul rezidential
Perfect localizat de verdeata inconjurat
Complexul rezidential „Vision Residence Holboca” se afla dezvoltat intr-o zona linistita si mult inverzita si se gaseste pe strada Pensiunii, in zona comunei Holboca din judetul Iasi. In apropiere de locuintele noi este gradinita, scoala, sunt farmacii, functioneaza un minimarket si la 450 de metri este un magazin alimentar, sunt 300 de metri pana la Scoala Generala din Holboca si 650 de metri pana la Primaria comunei Holboca si la 1,8 km se afla Liceul Tehnologic Holboca.
De la complexul de locuinte „Vision Residence Holboca” este acces rapid catre orasul Iasi si nu departe de case se afla statia de autobuz. Distanta de la case pana la Piata Unirii din Iasi este de 9,6 km, pana la centrul comercial Palas Mall se ajunge in 10 minute si se parcurg 7,7 km, sunt 9,9 km pana la Gara Mare si 9,1 km pana la Aeroportul International din Iasi.
Detalii generale despre constructia si amenajarea complexului locativ
Proiectul locativ „Vision Residence Holboca” este compus din case de tip „Townhouse”, construite cu un regim de inaltime cu un Subsol plus Parter plus Un Etaj. Imobilele sunt realizate intr-un stil arhitectural modern si dispun de aspecte elegante si atractive. Casele sunt realizate cu o structura constructiva pe cadre din beton armat cu inchiderile exterioare realizata din zidarie din caramida eficienta termic si fonic si toate compartimentarile interioare sunt formate din aceiasi caramida. Izolatie termica exterioara a caselor este formata din vata cu grosimea de 100 mm. Fatadele imobilelor sunt finisate cu bun gust si sunt placate cu elemente decorative similare lemnului masiv. La imobile este instalata tamplarie de un grad inalt de eficienta termica cu geamuri termopane.
Casele locative sunt ingradite si in incinta complexului locativ „Vision Residence Holboca” este un spatiu amenajat cu echipamente moderne pentru joaca copiilor in siguranta si exista un spatiu de relaxare amenajat cu plante decorative. Teritoriul ansamblului rezidential este supravegheat video si toate locurile de parcare sunt organizate supraterane.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii utile despre case, scheme si suprafete
Ansamblul imobiliar „Vision Residence Holboca” include 63 de case perfect proiectate, ce dispun de scheme logic si sunt decomandat compartimentate, acestea au suprafetele construite de 130 mp si suprafetele utile de 88,21 mp, unde subsolul este prevazut cu suprafata de 45 mp cu beci si crama. Locuintele sunt primitoare, au inaltimea libera de 245 cm si dispun de 3 camere generoase: la parter se afla holul, livingul legat de bucatarie de tip Open Space, este o camera tehnica si camera de baie; la Etaj sunt pozitionate doua dormitoare, se afla o camera de baie si este balconul de 6,86 mp, ce are instalate balustrade din sticla securizata. Curtea imobilelor este inchisa, are marimea de 60 mp si dispune de spatiu dedicat pentru cate 2 locuri de parcare private.
In vanzare casele sunt oferite complet finisate si se predau cumparatorilor – la cheie, unde sunt folosite materiale de calitate Premium, ce sunt fiabil aplicate. Toate finisajele interioare sunt oferite cumparatorilor la alegere, pentru ca fiecare beneficiar sa-si poata personaliza locuinta. In fiecare casa este instalata cate o centrala termica proprie si sistemul termic este realizat prin pardoseala. Sistemul electric modular este complet realizat, sunt montate instalatiile sanitare si instalatiile de gaze. Intreg complexul de locuinte „Vision Residence Holboca” dispune de racordare la conducta de gaze naturale, este asigurat cu curent electric, este alimentat cu apa curenta si bransat le canalizare.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)
Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar
Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala
Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Vision Residence - Holboca le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro
 
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.
 
Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe