A fost aprobat un nou Complex imobiliar in Iasi, 1800 Apartamente Moderne cu 1, 2 si 3 camere in zona Cicoarei

A fost aprobat un nou Complex imobiliar in Iasi, 1800 Apartamente Moderne cu 1, 2 si 3 camere in zona Cicoarei

A fost aprobat un nou Complex imobiliar in Iasi, 1800 Apartamente Moderne cu 1, 2 si 3 camere in zona Cicoarei

Aprobare în Consiliul Local pentru Complexul de Blocuri Înalte din Cicoarei, Iași: Un Nou Orizont Urban


Iași, 27.03.2024 – Viziunea urbanistică a orașului Iași a primit un nou impuls, marcând un moment semnificativ în dezvoltarea sa. Într-o decizie unanimă, Plenul Consiliului Local (CL) a aprobat implementarea unui ansamblu imobiliar ambițios în zona Cicoarei, un proiect ce promite să redefinească peisajul urban printr-un complex de blocuri înalte, prevăzut cu 1.800 de apartamente noi de vanzare în Iași

Această dezvoltare, situată strategic peste drum de Spitalul Arcadia și strandul municipal, a fost inițiată de Proaktiv Communication din Brașov, sub conducerea omului de afaceri George Steinberg. Cu toate acestea, surse credibile din industrie, citate de Evo-Imobiliare.ro, sugerează o schimbare viitoare a investitorului, cu un nou jucător din Republica Moldova ce și-a făcut simțită prezența în Iași în ultimii ani.

proiect imobiliar cu apartamente noi pe cicoarei iasi

O Nouă Viziune pentru Iași
Ansamblul propus va cuprinde 14 blocuri, cu înălțimi variind între 12, 15 și 20 de etaje, având capacitatea de a găzdui aproape 5.000 de locuitori. Această expansiune majoră este menită să răspundă nevoilor crescute de locuire din regiune, oferind totodată aproape 2.000 de locuri de parcare, în concordanță cu standardele moderne de urbanism și mobilitate.

apartamente noi de vanzare zona cicoarei iasi

Proiectul reflectă o evoluție semnificativă față de inițiativa originală din 2018, care prevedea un număr mai mare de blocuri noi de o înălțime mai redusă. Reconfigurarea planului urbanistic zonal (PUZ) Iași a permis nu doar creșterea regimului de înălțime dar și introducerea unor facilități suplimentare precum o creșă/grădiniță și un teren sportiv multifuncțional, elemente ce subliniază angajamentul dezvoltatorilor față de crearea unei comunități integrate și sustenabile.

Un Consens pentru Progres
Aprobarea în unanimitate de către cei 24 din 27 de consilieri prezenți la ședința CL subliniază consensul puternic în favoarea proiectului
, reflectând o viziune comună asupra necesității dezvoltării și modernizării infrastructurii urbane din Iași. Această decizie marchează un pas important în direcția transformării orașului într-un centru urban dinamic și prosper, pregătit să răspundă nevoilor viitoare ale locuitorilor săi.

pret vanzare apartament nou 2 camere cicoarei iasi

Privind spre Viitor
Cu o atenție deosebită acordată detaliilor și planificării, acest proiect reprezintă o piatră de temelie în strategia de dezvoltare urbană a Iașiului. Pe măsură ce așteptăm mai multe detalii despre investitorul final și etapele ulterioare de implementare, comunitatea locală și potențialii locatari privesc cu optimism spre viitorul urban al orașului.

apartamente noi de vanzare cicoarei iasi

Pentru Iași, aprobarea complexului din Cicoarei nu este doar o victorie în domeniul dezvoltării imobiliare, ci și un semnal al angajamentului său continuu față de creșterea și înflorirea urbană. În aceste blocuri înalte, nu doar că vor fi găzduite mii de vise și speranțe, dar se va scrie și următorul capitol al poveștii orașului Iași.

Locuitorii orașului Iași vor avea în curând oportunitatea unică de a-și alege locuințele ideale, datorită unei game variate de apartamente noi de vânzare.

Indiferent de necesități, fie că e vorba de apartamente noi de vânzare cu 1 cameră, perfecte pentru investitori imobiliari și cei care caută un spațiu intim și confortabil. Apartamente cu 2 camere de vânzare, ideale pentru cupluri sau familii mici sau investiții imobiliare, ori apartamente spațioase cu 3 camere de vânzare, toate opțiunile vor fi disponibile. 
În special, zona Cicoarei din Iași va oferi o selecție atractivă de locuințe noi.

Vom prezenta pe site-ul Evo-Imobiliare.ro toate opțiunile disponibile cu apartamente de vânzare în Iași, asigurându-ne că fiecare potențial cumpărător găsește locuința visurilor sale.

pret apartamente noi cicoarei iasi

Actualizat: 30.03.2024

Ne puteti contacta pe