De ce rate direct la dezvoltator ca si optiune buna?

De ce rate direct la dezvoltator ca si optiune buna?

De ce rate direct la dezvoltator ca si optiune buna?

Daca te afli intr-o situatie dificila si nu poti obtine un credit ipotecar pentru a-ti cumpara un apartament, nu renunta la visul tau de a cumpara un apartament!

Agentia Evo Imobiliare din Iasi vine in ajutorul tau cu solutii de finantare adaptate nevoilor tale, un sistemt cu rate direct la dezvoltator.

Accesibilitatea: Plata in rate direct la dezvoltator poate fi o optiune mai accesibila pentru multi cumparatori, deoarece nu trebuie sa plateasca intreaga suma in avans. Acest lucru poate fi util in special pentru cumparatorii care nu dispun de o suma mare de bani pentru o plata initiala.

Simplitatea procesului de achizitie: Cumpararea in rate direct de la dezvoltator din poate fi o optiune mai simpla si mai convenabila decat obtinerea unui credit bancar. Procesul poate fi mai rapid si mai simplu, deoarece nu este nevoie sa se faca fata formalitatilor si documentelor necesare pentru obtinerea unui imprumut bancar.

Conditii de plata flexibile: Dezvoltatorii pot oferi o varietate de optiuni de plata in rate, inclusiv rate fixe sau variabile, perioade de plata lungi sau scurte si altele. Aceste optiuni pot fi adaptate nevoilor si posibilitatilor financiare ale fiecarui cumparator.

Evitarea costurilor suplimentare si ascunse printre clauze: Cumpararea unui apartament cu 1, 2 sau 3 camere in rate direct de la dezvoltator poate fi o optiune mai economica pentru cumparatori, deoarece evita costurile suplimentare asociate cu un credit bancar, cum ar fi taxele de administrare sau dobanzile mai mari, clauzele ascunse, etc.

Garantia calitatii: Cumpararea unui apartament cu 1, 2 sau 3 camere in rate direct de la dezvoltator poate oferi o garantie suplimentara privind calitatea proprietatii, deoarece dezvoltatorii sunt obligati sa respecte standardele si normele in vigoare.

Rate fixe: Avand in vedere ca IRCC-UL si ROBORUL sunt fluctuante, optiunea  de a cumpara un apartament cu una, doua sau trei camere cu rate direct la dezvoltator este una extrem de avantajoasa deoarece ratele sunt fixe, stabilite la momentul semnarii contractului si nu sunt influnentate de IRCC, ROBOR, schimb valutar etc. 

Mutare imediata: Cumpararea unui apartament cu rate la dezvoltator poate fi o solutie ideala pentru a te muta rapid. Indiferent daca preferi un apartament cu 1, 2 sau 3 camere, poti beneficia de avantajele unei achizitii rapide si usoare. Dupa ce finalizezi procesul de cumparare, te poti muta si creiona visele a doua zi in noul tau apartament. Nu mai trebuie sa te ingrijorezi de imprumuturi bancare sau alte formalitati complicate. Alege sa investesti in viitorul tau si sa te bucuri de confortul si libertatea unui apartament propriu. Cumpara acum si muta-te imediat!

In concluzie, cumpararea unui apartament cu 1, 2 sau 3 camere in rate direct de la dezvoltator poate fi o optiune convenabila si accesibila pentru cumparatori, cu beneficii cum ar fi conditii de plata flexibile, garantia calitatii si evitarea costurilor suplimentare.

Nu trebuie sa te mai ingrijorezi in privinta gradului de indatorare, deoarece vei putea achizitiona apartamentele prezentate de noi cu usurinta si comoditate in deplina transparenta. 

Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii si pentru a alege apartamentul ideal pentru tine, achitat in rate accesibile direct la dezvoltator!

Apeleaza la profesionisti pentru a-ti cumpara apartamenul mult visat in Iasi cu rate direct la dezvoltator. 0757858142 

17.03.2024

Ne puteti contacta pe