De la vis la realitate prin transparenta si perseverenta: Povestea unui manager si fondator de agentie imobiliara din Iasi

De la vis la realitate prin transparenta si perseverenta: Povestea unui manager si fondator de agentie imobiliara din Iasi

De la vis la realitate prin transparenta si perseverenta: Povestea unui manager si fondator de agentie imobiliara din Iasi

Petronel a fost mereu un antreprenor pasionat, încă de tânăr a luat frâiele în mâna și a continuat să acumuleze în bagajul sau o experiență vastă în domeniul afacerilor. Cu toate acestea, după 16 ani de experiență, simțea că nu își mai găsește satisfacția și motivația necesare pentru a începe o nouă zi cu aceeași energie pozitivă și dorința de muncă. Cu toate acestea, nu și-a pierdut niciodată speranța și a decis să își încerce norocul în piață imobiliară din Iași. 

Acesta a decis să își pună în practică cunoștințele și experiență acumulate de-a lungul anilor și să înființeze propria agenție imobiliară în Iași, Evo Imobiliare, cu capital și concept 100% românesc.

De la început, și-a propus să ofere servicii imobiliare profesioniste și transparente, pentru a se diferenția de alte agenții de pe piață. Și-a ales cu grijă echipa și a investit în instruirea lor, pentru a fi sigur că oferă cel mai bun serviciu clienților săi.

Evo Imobiliare a devenit rapid un succes pe piață imobiliară din Iași, datorită abordării profesioniste și transparente. Petronel s-a specializat în vânzarea proprietăților imobiliare în Reprezentare Exclusivă și avea un vast bagaj de tranzacții imobiliare încheiate cu succes. În plus, ca și consultant imobiliar, putea asigura conexiunile perfecte pentru o vânzare sau achiziție de succes.

Agenția se remarcă prin transparență, rapiditate, loialitate și securitate în tranzacții, iar clienții săi erau foarte mulțumiți de serviciile oferite. În plus, echipa formată de Petronel era foarte bine pregătită și dedicată, motiv pentru care Evo Imobiliare a ajuns rapid un nume cunoscut pe piață imobiliară din Iași. 

Cu toate acestea, Petronel știa că succesul nu este un lucru care vine de la sine și continuă să investească timp și energie în afacerea sa. De fiecare dată când încheia o tranzacție imobiliară de succes, se simțea motivat să continue și să depășească așteptările clienților săi.
În timp, Evo Imobiliare a ajuns un reper și exemplu pozitiv în piață imobiliară din Iași, iar Petronel era mândru de ceea ce a reușit să construiască. Acesta știa că nu ar fi putut face asta fără eforturile și dedicarea echipei sale, dar și fără curajul și perseverență sa de a face față tuturor provocărilor care apar în calea unui antreprenor, mai ales în domeniul imobiliar.
Astfel, în 2025, la majoratul în antreprenoriat, Petronel își va privi cu mândrie afacerea și știe că nu se va opri aici. Are multe planuri și idei pentru viitor și este hotărât să le pună în practică, pentru a continua să își servească clienții săi cu cele mai bune și transparente servicii imobiliare din Iași.

 

Ne puteti contacta pe