De la vis la realitate prin transparenta si perseverenta: Povestea unui manager si fondator de agentie imobiliara din Iasi

De la vis la realitate prin transparenta si perseverenta: Povestea unui manager si fondator de agentie imobiliara din Iasi

De la vis la realitate prin transparenta si perseverenta: Povestea unui manager si fondator de agentie imobiliara din Iasi

Petronel a fost mereu un antreprenor pasionat, încă de tânăr a luat frâiele în mâna și a continuat să acumuleze în bagajul sau o experiență vastă în domeniul afacerilor în diverse domenii. Cu toate acestea, după 16 ani de experiență, simțea că nu își mai găsește satisfacția și motivația necesare pentru a începe o nouă zi cu aceeași energie pozitivă și dorința de muncă. Cu toate acestea, nu și-a pierdut niciodată speranța și a decis să își încerce norocul în piață imobiliară din Iași. 

Acesta a decis să își pună în practică cunoștințele și experiență acumulate de-a lungul anilor și să înființeze propria agenție imobiliară în Iași, Evo Imobiliare, cu capital și concept 100% românesc.

De la început, și-a propus să ofere servicii imobiliare profesioniste și transparente, pentru a se diferenția de alte agenții imobiliare de pe piața din Iași. Și-a ales cu grijă echipa și a investit în instruirea lor, pentru a fi sigur că oferă cel mai bun serviciu clienților săi.

Evo Imobiliare a devenit rapid un succes pe piață imobiliară din Iași, datorită abordării profesioniste și transparente. Petronel s-a specializat în vânzarea proprietăților imobiliare în Reprezentare Exclusivă și avea un vast bagaj de tranzacții imobiliare încheiate cu succes. În plus, ca și consultant imobiliar, putea asigura conexiunile perfecte pentru o vânzare sau achiziție de succes.

Agenția se remarcă prin transparență, rapiditate, loialitate și securitate în tranzacții, iar clienții săi erau foarte mulțumiți de serviciile oferite. În plus, echipa formată de Petronel era foarte bine pregătită și dedicată, motiv pentru care Evo Imobiliare a ajuns rapid un nume cunoscut pe piață imobiliară din Iași. 

Cu toate acestea, Petronel știa că succesul nu este un lucru care vine de la sine și continuă să investească timp și energie în afacerea sa. De fiecare dată când încheia o tranzacție imobiliară de succes, se simțea motivat să continue și să depășească așteptările clienților săi.

În timp, Evo Imobiliare a ajuns un reper și exemplu pozitiv în piață imobiliară din Iași, iar Petronel era mândru de ceea ce a reușit să construiască. Acesta știa că nu ar fi putut face asta fără eforturile și dedicarea echipei sale, dar și fără curajul și perseverență sa de a face față tuturor provocărilor care apar în calea unui antreprenor, mai ales în domeniul imobiliar.

Astfel, în 2025, la majoratul în antreprenoriat, Petronel își va privi cu mândrie afacerea și știe că nu se va opri aici. Are multe planuri și idei pentru viitor și este hotărât să le pună în practică, pentru a continua să își servească clienții săi cu cele mai bune și transparente servicii imobiliare din Iași.

Privind în jur, își vede afacerea înflorind. Petronel este proprietarul unei agenții imobiliare de succes din Iași și este mândru de ceea ce a realizat până acum. Cu toate acestea, știe că drumul său abia a început și că are multe planuri și idei pentru viitor.

Într-o zi specială, Petronel primește o veste excelentă. A primit un certificat de membru internațional și a devenit REALTOR® recunoscut de NAR (National Association of REALTORS®), IRM (International REALTOR® Membership ale Statelor Unite ale Americii) și APAIR (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România). Această recunoaștere îi aduce o mare bucurie și îl confirmă în calitatea sa de practician din domeniul imobiliar din Iași și nu numai .

Cu această aderare, Petronel se angajează să respecte un Cod Etic riguros, care protejează interesele clienților și consumatorilor, precum și ale altor REALTORI®. Acest lucru îi permite să coopereze mai ușor la nivel internațional, având o rețea extinsă de profesioniști cu care să colaboreze.

Petronel nu ezită să-și ofere serviciile ca REALTOR® licențiat din Iași, cu numărul de licență IS-0593. În cazul în care cineva are nevoie de o cooperare transparentă și de tranzacții imobiliare de succes în Iași, este invitat să îl contacteze prin intermediul numărului de telefon afișat, precum și prin WhatsApp sau Viber: 0757858142.

Petronel zâmbește din nou, știind că viitorul său este promițător. Cu certificatul de membru internațional în mână și cu angajamentul său față de etica profesională, el este hotărât să continue să ofere cele mai bune servicii imobiliare din Iași și să își servească clienții într-un mod transparent și eficient.

realtor in iasi

Ne puteti contacta pe