Extindere noua in lumea industriala din Iasi

Extindere noua in lumea industriala din Iasi

Extindere noua in lumea industriala din Iasi

ORESA a încheiat lucrările la clădirea logistică și anunță o extindere nouă a "Industra Park Iași".

INVESTIȚII PRIVATE ÎN IAȘI

ORESA a finalizat amenajarea a încă 10.000 mp de spații logistice și industriale în parcul "Industra Park Iași" din Lețcani. Compania va continua să investească în noi facilități, adăugând încă 15.000 mp de spații logistice, conform informațiilor furnizate redacției de către investitor.

 
ORESA Industra, un dezvoltator activ pe piața spațiilor logistice și industriale din România, anunță extinderea parcului logistic din Iași, consolidându-și astfel prezența în regiunea Moldovei. Această expansiune vine după finalizarea cu succes a unei noi clădiri de 10.000 metri pătrați, care a adus stocul total al ORESA Industra la 35.000 metri pătrați în Industra Park Iași. Aceasta reprezintă primele spații clasa A livrate în Iași în acest an, confirmând angajamentul de a furniza facilități de înaltă calitate clienților din Iași.

Oresa Industra a finalizat proiectul asupra clădirii logistice și dezvăluie o nouă extindere a "Industra Park Iași".

Oresa Industra a încheiat lucrările de amenajare pentru încă 10.000 de metri pătrați de spații logistice și industriale în cadrul parcului "Industra Park Iași" din Lețcani. De asemenea, compania intenționează să continue investițiile în spații noi, aducând astfel un adăugat de 15.000 de metri pătrați de spații logistice, conform informațiilor furnizate redacției de către investitor.

Oresa Industra, unul dintre actorii importanți pe piața spațiilor logistice și industriale din România, anunță lărgirea parcului logistic din Iași, consolidându-și astfel poziția în regiunea Moldovei. Această extindere survine după finalizarea cu succes a unei noi clădiri de 10.000 de metri pătrați, care a crescut stocul total al Oresa Industra la 35.000 de metri pătrați în Industra Park Iași. Acesta reprezintă, de asemenea, primele spații clasa A livrate în Iași în acest an, confirmând din nou angajamentul față de furnizarea de facilități de înaltă calitate pentru clienți", a declarat investitorul într-un comunicat trimis redacției.

Mai mult, citește despre expansiunea parcului logistic al Oresa: lucrările vor fi finalizate în cea de-a doua jumătate a anului 2023.

Noua facilitate logistică finalizată de Oresa Iasi

Conform datelor furnizate către EVO-IMOBILIARE.ro, Oresa a obținut, în perioada estivală a acestui an, dreptul de exploatare printr-o licitație organizată de autoritățile locale din Lețcani, pentru concesionarea unui teren cu o întindere de până la 8 hectare. Desfășurarea procedurii a fost comunicată încă din luna ianuarie 2023 către EVO-IMOBILIARE.ro

Oresa Industra își proiectează expansiunea în Iași prin debutul unui proiect proaspăt, aflat în faza de planificare, care va adăuga încă 15.000 de metri pătrați de spații logistice și industriale", se menționează într-un comunicat oficial. Prin urmare, cu această nouă extindere, suprafața dedicată Oresa din Iași va atinge 50.000 mp. Clădirea logistică recentă va fi configurată în Iași.

Comunicat de presa Iași, creat de EVO-IMOBILIARE.ro  

Poate iți sunt de interes și alte articole cu informații și știri din lumea imobiliara IAȘI: VEZI AICI

Ne puteti contacta pe