Concept City - Apartamente noi in Dacia, Iasi

Concept City Dacia, Iasi

Beneficiați de comision 0% la achiziționarea de apartamente noi în Concept City, Iași, prin intermediul agenției Evo Imobiliare Iași.

Dacă sunteți interesat să vizitați această proprietate sau alte proprietăți similare în diferite zone, vă încurajăm să ne contactați!

Contactați Evo Imobiliare Iași la adresa office@evo-imobiliare.ro sau la numărul de telefon 0757858142.

Evo Im

Beneficiați de comision 0% la achiziționarea de apartamente noi în Concept City, Iași, prin intermediul agenției Evo Imobiliare Iași.
Dacă sunteți interesat să vizitați această proprietate sau alte proprietăți similare în diferite zone, vă încurajăm să ne contactați!
Contactați Evo Imobiliare Iași la adresa office@evo-imobiliare.ro sau la numărul de telefon 0757858142.
Evo Imobiliare vă prezintă o selecție exclusivă de apartamente noi în cartierul Dacia, Iași, parte a proiectului modern Concept City. Descoperiți varietatea noastră de locuințe, concepute pentru a satisface diverse preferințe și nevoi.
Apartamente cu 1 Cameră în Concept City, Iași
Apartament Nou cu 1 Cameră, 39.63 mp - Acest spațiu bine proiectat oferă confortul și intimitatea ideală pentru cei care caută un cămin cozy și eficient spațial în inima orașului Iași.
Apartament Nou cu 1 Cameră, 40.15 mp - Perfect pentru cei care își doresc puțin mai mult spațiu, acest apartament reprezintă soluția ideală pentru un stil de viață modern și activ.
Apartamente cu 2 Camere în Concept City, Iași
Apartament Nou cu 2 Camere, 42.41 mp - Oferind un echilibru perfect între spațiu și funcționalitate, acest apartament este ideal pentru tinerii profesioniști sau cuplurile care caută primul lor cămin împreună.
Apartament Nou cu 2 Camere, 54.8 mp - Cu o suprafață generoasă, acest apartament este proiectat pentru a găzdui confortabil viața de zi cu zi a unei familii mici, oferind spații bine compartimentate.
Apartament Nou cu 2 Camere, 57.67 mp - Este vârful de gamă al ofertei noastre de apartamente cu 2 camere, oferind spațiu amplu pentru o viață confortabilă și relaxată.
Fiecare apartament din cadrul complexului Concept City, Dacia este conceput cu gândul la nevoile locuitorilor săi, promițând o calitate excepțională și un stil de viață modern. Evo Imobiliare este mândră să vă prezinte aceste opțiuni remarcabile în Iași. Descoperiți căminul ideal în Concept City, un proiect care redefinește locuirea urbană prin confort, stil și accesibilitate.
"Evo Imobiliare Iași" vă oferă detalii esențiale despre "Ansamblul rezidențial Concept City", o oază de confort modern situată strategic între cartierele Dacia și Păcurari, pe strada Tabacului în inima orașului Iași. Acest complex rezidențial este înconjurat de o infrastructură dezvoltată, oferind acces imediat la o varietate de facilități esențiale pentru o viață de calitate.
În imediata apropiere a "Concept City", rezidenții se vor bucura de accesul facil la supermarketurile Profi, LIDL și Mega Image, precum și la Piata Dacia, adăugând confortul cumpărăturilor zilnice la doar câțiva pași de casă. Mai mult, la o distanță de aproximativ 1,4 km se găsește și Kaufland, extinzând și mai mult opțiunile de shopping.
Pentru cei interesați de un stil de viață activ, sala de fitness Metalmorphose GYM este la o distanță de până la un kilometru pietonal, completată de prezența unui oficiu postal, a unor banci și a saloanelor de înfrumusețare în vecinătate, asigurând că toate necesitățile zilnice sunt la îndemână.
Familiile cu copii vor aprecia, de asemenea, proximitatea multor instituții educaționale de renume: de la "Scoala Gimnaziala „George Cosbuc" situată la doar 230 de metri, la "Scoala Gimnaziala „Alexandru Vlahuta" și "Gradinita Nr. 27", până la "Scoala Gimnaziala nr. 39 „George Calinescu" și "Gradinita cu program prelungit nr. 21", precum și "Liceul Economic „Virgil Madgearu", toate situate într-un perimetru ușor accesibil pietonal.
Mobilitatea este un alt avantaj major al locuirii în "Concept City", cu autobuze ce circulă în proximitate, oferind conexiuni rapide cu restul orașului: doar 3,8 km până în centrul orașului Iași, 2,9 km până la Gara Mare și 9,2 km până la Aeroportul Internațional Iași, garantând o accesibilitate excelentă către principalele puncte de interes ale orașului.
Alegând "Ansamblul rezidențial Concept City" oferit de "Evo Imobiliare Iași", vă asigurați nu doar un cămin de înaltă calitate, ci și un stil de viață echilibrat, într-o locație privilegiată care aduce împreună confortul urban cu plăcerea de a avea aproape toate facilitățile necesare vieții moderne.
Evo Imobiliare Iași vă prezintă proiectul imobiliar de excepție: Concept City
Evo Imobiliare Iași are plăcerea de a vă introduce în universul Concept City, un ansamblu rezidențial care redefinește standardele de locuire urbană. La finalizarea acestui proiect ambițios, Concept City va cuprinde un total impresionant de 14 blocuri de apartamente de tip Turn, fiecare proiectat să ofere o panoramă spectaculoasă asupra orașului Iași.
Structura și Designul Construcției
Fiecare dintre cele 14 turnuri dispune de o structură constructivă avansată, cu pereti de tip diafragma și planșee din beton armat de tip dală, oferind stabilitate și siguranță de neegalat. Compartimentările interioare și peretii exteriori sunt realizate din zidărie cu caramidă, asigurând izolație termică și fonică optimă.
Pentru a îmbunătăți și mai mult confortul locativ, fiecare bloc este echipat cu ferestre care dispun de profil PVC Veka Softline de 70 mm, cu 7 camere termice și triplă sticlă termopană. Acest sistem de ferestre, împreună cu glafurile din granit instalate, asigură o izolație termică de excepție.
Accesibilitate și Confort
În cadrul Concept City, accesul la etajele superioare este facilitat de două ascensoare de ultima generație în fiecare bloc, silentioase și sigure, cu o capacitate de ridicare de până la 16 persoane. Scările interioare, cu treptele și contratreptele placate în granit și balustrade din inox, adaugă un plus de eleganță și durabilitate.
Securitatea locatarilor este asigurată printr-un sistem modern de interfoane instalate la intrarea în blocurile locative, garantând intimitate și liniște.
Facilități și Amenajări Exterioare
Concept City nu este doar un loc de locuit, ci o comunitate vibrantă, ce oferă o gamă variată de facilități. Spațiile comerciale diversificate din incinta complexului promit o experiență de shopping convenabilă și plăcută. Pentru familiile cu copii, sunt amenajate locuri de joacă moderne în curte, înconjurate de spații verzi meticulos îngrijite, creând un mediu ideal pentru relaxare și distracție.
Parcările din incinta Concept City, atât subterane cât și supraterane, sunt echipate cu sistem de control acces, oferind locatarilor siguranță și comoditate.
Concept City se distinge prin atenția acordată detaliilor și prin angajamentul de a oferi rezidenților un stil de viață superior, într-un mediu sigur, confortabil și estetic. Pentru mai multe informații despre acest proiect de vis și pentru a vă rezerva locul în această comunitate exclusivistă, contactați Evo Imobiliare Iași. Așteptăm cu nerăbdare să vă facem parte din viitorul luminos al Concept City.
Evo Imobiliare Iași Vă Prezintă Apartamente de Lux în Concept City
Evo Imobiliare Iași vă introduce în lumea exclusivistă a Concept City, un complex rezidențial ce redefinește standardele de confort și eleganță în materie de locuit. Oferim o diversitate impresionantă de apartamente, proiectate meticulos pentru a satisface cele mai înalte așteptări.
Variație de Apartamente
Concept City propune o gamă variată de unități locative, împărțite în apartamente cu 1, 2 și 3 camere, toate decomandat compartimentate pentru a asigura intimitatea și confortul necesar fiecărui rezident.
Apartamente cu o cameră sunt disponibile în două variante de suprafață: 34,74 mp și 35,06 mp, fiecare fiind gândită pentru a oferi spațiul ideal pentru un stil de viață dinamic și modern.
Locuințele cu 2 camere se extind pe un interval de suprafețe între 44,61 mp și 67,45 mp, proiectate pentru a oferi echilibrul perfect între spațiu și funcționalitate.
Unitățile locative cu 3 camere dispun de o suprafață generoasă de 78,71 mp, oferind spațiu amplu pentru familii sau pentru cei care doresc un plus de confort.
Finisaje și Dotări
  1. Toate locuințele din Concept City se livrează complet finisate, cu o atenție deosebită pentru detalii și calitate:
  2. Pereții interiori sunt finisați cu tencuială mecanizată, asigurând o suprafață netedă și pregătită pentru orice tip de personalizare ulterioară.
  3. Băile sunt echipate complet, oferind atât cadă cât și cabina de duș, alături de chiuvetă cu mobilier și vas WC suspendat. Optional, rezidenții pot opta pentru instalarea unui jacuzzi.
  4. Podelele sunt acoperite cu plăci moderne de gresie și faianta, iar pentru un plus de căldură și confort, oferim mai multe modele de parchet.
  5. Ușile interioare și de la intrare sunt realizate din lemn masiv, conferind siguranță și un aspect estetic deosebit fiecărui apartament.
  6. Încălzirea este asigurată prin intermediul centralei termice cu funcționare în condensații, dedicată fiecărei unități locative, iar toate instalatiile termice și sanitare sunt eficient ingropate și conduse prin pardoseli.
  7. Sistemul de electricitate este complet realizat, iar pentru confortul zilelor călduroase, sistemul de aer condiționat poate fi instalat la cerere (optional).
  8. Fiecare apartament beneficiază de internet, cablu TV și telefonie, fiind racordat la utilitățile generale, cu contoare individuale pentru gaz, curent și apă, instalate pe spațiile comune de la casa scării.
Contactați-ne pentru Mai Multe Detalii
Pentru a descoperi mai multe despre tipurile de apartamente și finisajele oferite în Concept City, nu ezitați să contactați echipa Evo Imobiliare Iași la numărul de contact 0757.858.142.
Descoperă Modalitățile de Achiziție pentru un Nou Apartament în Concept City cu Evo Imobiliare Iași
Achiziție Prin Credit Ipotecar
Evo Imobiliare Iași vă informează că dezvoltatorul complexului rezidențial Concept City a confirmat posibilitatea achiziției unui apartament prin intermediul unui credit ipotecar. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să devină proprietari ai unei locuințe noi, beneficiind de flexibilitatea financiară pe care o oferă un credit ipotecar.
Achiziție Prin Plată Integrală
Dacă preferați o abordare directă, Evo Imobiliare Iași vă prezintă modalitatea de achiziție prin plata integrală. Alegeți această opțiune pentru a beneficia de cea mai bună ofertă și cele mai avantajoase prețuri din cadrul proiectului Concept City. Vă invităm să lăsați un mesaj pentru a descoperi mai multe detalii despre această opțiune.
Explorați Mai Multe Detalii pe Web
Pentru informații suplimentare și detalii despre apartamentele noi din cadrul Concept City, vă îndemnăm să accesați site-ul nostru, evo-imobiliare.ro. Aici veți găsi toate informațiile necesare despre locuințele disponibile, precum și amănunte despre complexul rezidențial.
Programați o Vizionare
Suntem aici pentru a vă asista în procesul de căutare a locuinței perfecte. Pentru a programa o vizionare a acestei proprietăți sau pentru a explora opțiuni similare în alte zone, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la Evo Imobiliare Iași. Echipa noastră de profesioniști este gata să vă ofere suportul necesar în găsirea casei visurilor dvs.
Contactați-ne Astăzi!
Pentru întrebări sau pentru a programa o vizionare, puteți să ne scrieți la office@evo-imobiliare.ro sau să ne sunați direct la numărul 0757858142. Echipa Evo Imobiliare Iași este aici pentru a vă ajuta să faceți pasul următor spre casa visurilor dvs. în Concept City.
Pentru a descoperi cele mai noi și atractive ansambluri rezidențiale de blocuri noi din Iași, inclusiv opțiuni pentru achiziționarea de apartamente noi cu 0% ZERO comision, contactează agenția Evo Imobiliare.
Oportunitatea unică de a explora o gamă variată de proprietăți, de la garsoniere noi sau la revânzare, la apartamente, case și vile, fie că sunt noi sau la revânzare. În plus, Evo Imobiliare pune la dispoziție și spații de birouri, comerciale sau industriale, fiecare dintre acestea fiind disponibile în Iași sau în împrejurimi. Beneficiază de acces rapid și ușor la toate aceste imobile, fără a plăti niciun comision, prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iași.
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe