Proiect ambitios in zona Dacia, Comat a primit Autorizatie pentru inca 560 de apartamente in 9 tronsoane noi

Proiect ambitios in zona Dacia, Comat a primit Autorizatie pentru inca 560 de apartamente in 9 tronsoane noi

Proiect ambitios in zona Dacia, Comat a primit Autorizatie pentru inca 560 de apartamente in 9 tronsoane noi

Autorizații noi pentru proiectul rezidențial „Comat Towers: 560 de apartamente în 9 tronsoane

Primăria a autorizat recent construcția a 9 noi tronsoane de blocuri sub denumirea Comat Towers, un proiect care va include 560 de apartamente de vânzare în Iași, cu regim de înălțime de până la 10 etaje. Evo Imobiliare.ro anunță că acest proiect va contribui semnificativ la dezvoltarea urbanistică a zonei Dacia, având incluse și 691 de locuri de parcare, plus spații comerciale.
Într-o mișcare așteptată cu interes de comunitate și piața imobiliară, Primăria a dat undă verde pentru începerea lucrărilor la proiectul Comat Towers. Inițiativa, promovată și dezvoltată de Sun Residence SRL, prevede construcția a 9 blocuri cu o arhitectură modernă și funcționalități avansate, destinată să satisfacă cele mai exigente cerințe ale locuitorilor viitori.

Blocurile vor avea regimuri de înălțime diferite: 6 corpuri cu 10 etaje, 2 tronsoane cu 6 etaje, și un tronson mai modest, cu parter și mezanin, toate susținute de 3 niveluri de subsol destinate parcărilor. Cu o suprafață construită totală autorizată de 5.800 mp și o suprafață desfășurată de peste 55.000 mp, proiectul „Comat Towers promite să fie un punct de reper în peisajul urban al zonei.

Deosebit de relevant pentru viitorii locatari și investitorii imobiliari pentru dinamica zonei va fi aportul de 691 de locuri de parcare și amenajarea a 14 spații comerciale pe o suprafață de 4.000 mp, care vor contribui la creșterea calității vieții și la dinamizarea activității economice în regiune.

Amplasamentul ales pentru Comat Towers, învecinat cu str. Tabacului și str. Serg. Grigore Ioan, beneficiază de o poziție strategică, oferind acces ușor la principalele artere de circulație și servicii ale orașului. Această locație a fost deja consolidată prin construcția a două blocuri și se prevede extinderea proiectului și pe partea opusă.

În contextul unei expansiuni urbane continue, propunerea de construire a Comat Towers vine ca o soluție la cererea în creștere de locuințe moderne și accesibile. În plus, discuțiile din cadrul Comisiei de Urbanism sugerează planuri pentru dezvoltarea infrastructurii locale, inclusiv ideea unei noi artere de circulație pentru a ușura traficul în zonă, deși aceste planuri sunt încă în stadii preliminare.
Proiectul Comat Towers marchează un pas important în dezvoltarea urbanistică a zonei Dacia, promițând să aducă un suflu nou comunității prin design modern, funcționalitate și accesibilitate. Sun Residence SRL, împreună cu partenerii și autoritățile locale, se angajează să ofere o calitate superioară a vieții pentru viitorii locatari și să contribuie la prosperitatea zonei.

Pentru mai multe detalii despre proiect și evoluții, vă invităm să urmăriți Evo Imobiliare.ro. sau să contactați agentul de vânzări apartamente - Comat Towers 0757.858.142

Apartamente noi de vanzare la Comat Dacia Iasi

Ne puteti contacta pe