GRAND BEETLE RESIDENCE 3: Lansare Oficiala a Noilor Apartamente de Vanzare in Nicolina, Iasi

GRAND BEETLE RESIDENCE 3: Lansare Oficiala a Noilor Apartamente de Vanzare in Nicolina, Iasi

GRAND BEETLE RESIDENCE 3: Lansare Oficiala a Noilor Apartamente de Vanzare in Nicolina, Iasi

Grand Beetle Residence 3: Apartamente Noi de Vânzare în Nicolina, Iași

Iași, România – GRAND BEETLE RESIDENCE 3, un proiect imobiliar inovator situat pe Strada Hlincea nr. 00, Iași

GRAND BEETLE RESIDENCE 3 își deschide porțile, oferind oportunități excepționale pentru cei în căutarea unui nou cămin.

Amplasat în inima cartierului Nicolina, complexul reprezintă o investiție de viitor pentru orice familie sau investitor imobiliar, combinând luxul, confortul și tehnologia modernă într-un mediu vibrant și primitor.

O Priveliște Panoramică și Confort de Excepție

Prin cele 7 blocuri atent poziționate și construite în trepte, GRAND BEETLE RESIDENCE 3 promite o priveliște panoramică deosebită și maximizarea luminozității naturale pentru fiecare dintre cele 500 de apartamente disponibile de vânzare în Iași. Această caracteristică arhitecturală inedită asigură că fiecare locuință beneficiază de spații bine iluminate și o priveliște încântătoare, făcând din fiecare moment al zilei o experiență unică.

Detalii Tehnice și Finisaje Premium

Fiecare apartament din GRAND BEETLE RESIDENCE 3 este o demonstrație a atenției la detalii și a angajamentului pentru calitate și sustenabilitate. Cu o construcție pe cadre de beton C30/C37, piloti forati la 18 m adâncime și pereți din caramida Porotherm, complexul este certificat clasa A din punct de vedere energetic. Finisajele premium includ încălzire în pardoseală TECE, termostate ajustabile în fiecare cameră, videointerfon Electra, aer condiționat inclus, și multe altele, oferind confortul absolut pe care îl meritați.

O Comunitate Gândită Pentru Viitor

GRAND BEETLE RESIDENCE 3 nu este doar un loc de locuit, ci o comunitate vibrantă, gândită să îndeplinească toate nevoile rezidenților săi. Cu două niveluri de parcare subterană, stație de încărcare pentru mașini electrice, bariere cu citire număr de înmatriculare și sistem de supraveghere video, fiecare aspect al vieții de zi cu zi a fost luat în considerare pentru a asigura siguranța, confortul și comoditatea.

Invitație Deschisă pentru Viitorii Rezidenți și Investitori

GRAND BEETLE RESIDENCE 3 invită pe toți cei interesați să descopere noul standard în materie de locuire urbană.

Pentru mai multe informații, programări vizionări și detalii despre disponibilitate, vă invităm să ne contactați la +40 757.858.142 sau să ne vizitați pe office@evo-imobiliare.ro și la sediul nostru din Strada Roman Vodă nr. 18, Iași.

Despre GRAND BEETLE RESIDENCE 3

EVO IMOBILIARE este partenerul agreat GRAND BEETLE RESIDENCE 3 pentru vânzări imobiliare.

Contact:

Nume Contact: Șolcă Petronel

Telefon: +40 757.858.142

Email: office@evo-imobiliare.ro

Adresa: Strada Roman Vodă nr. 18, Iași

Iași, 15.03.2024

Ne puteti contacta pe