GRAND BEETLE RESIDENCE 3 - APARTAMENTE NOI DE VANZARE IN NICOLINA, Iași

GRAND BEETLE RESIDENCE 3 - APARTAMENTE NOI IN NICOLINA, Iasi

GRAND BEETLE RESIDENCE 3 - Viziune Nouă în Real Estate-ul de Lux din Iași

Complexul rezidențial care redefinește standardele de confort și inovație în Nicolina, Iași

În inima vibrantă a orașului Iași, GRAND BEETLE RESIDENCE 3 își deschide porțile către un concept de locuire premium, care pune accent pe calitate, inovație și durabilitate. Amplasat strategic pe Strada Hlincea nr. 00, noul compl

GRAND BEETLE RESIDENCE 3 - Viziune Nouă în Real Estate-ul de Lux din Iași

Complexul rezidențial care redefinește standardele de confort și inovație în Nicolina, Iași

În inima vibrantă a orașului Iași, GRAND BEETLE RESIDENCE 3 își deschide porțile către un concept de locuire premium, care pune accent pe calitate, inovație și durabilitate. Amplasat strategic pe Strada Hlincea nr. 00, noul complex rezidențial promite o experiență de locuire de neegalat, oferind apartamente de lux cu vederi panoramice spectaculoase și o serie de facilități moderne, proiectate pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Despre GRAND BEETLE RESIDENCE 3:

GRAND BEETLE RESIDENCE 3, cel mai nou proiect imobiliar de lux din Nicolina, Iași, reprezintă planificare meticuloasă și design inovator. Complexul include 7 blocuri arhitecturale, construite în trepte pentru a maximiza luminozitatea și a oferi o priveliște panoramică impresionantă pentru un număr cât mai mare de apartamente. Această abordare strategică asigură că fiecare locuință beneficiază de spațiu, lumină naturală și vederi deschise, creând un mediu de locuit excepțional.
Detalii Generale și Construcție:
Construit cu o atenție deosebită pentru durabilitate și eficiență, GRAND BEETLE RESIDENCE 3 setează noi standarde de excelență în construcțiile rezidențiale. Fiecare clădire este certificată clasa "A", garantând performanțe energetice de top. Pilotii forați la 18 metri adâncime și cadrele de beton armat asigură stabilitate și siguranță de neegalat, în timp ce tamplăria de ultimă generație și compartimentările inteligente maximiză confortul locativ.
Finisaje Premium:
Finisajele de lux definesc fiecare spațiu din GRAND BEETLE RESIDENCE 3, fiecare apartament fiind dotat cu incălzire în pardoseală TECE, termostate inteligente, videointerfon Electra și aer condiționat inclus. Bucătăriile și băile sunt echipate cu plăci ceramice de dimensiuni mari și obiecte sanitare suspendate de import, reflectând un stil de viață modern și sofisticat.
Facilități și Servicii:
Rezidenții GRAND BEETLE RESIDENCE 3 beneficiază de o gamă largă de facilități premium, inclusiv 2 niveluri de parcare subterană, stație de încărcare pentru mașini electrice, sistem de supraveghere video pentru spațiile comune și acces securizat în complex, lifturile SCHINDLER de ultimă generație oferă acces rapid și confortabil la toate nivelurile.
Informații de Contact și Vizionări:
Pentru mai multe informații despre GRAND BEETLE RESIDENCE 3 și pentru a programa o vizionare, potențialii cumpărători sunt invitați să contacteze echipa noastră de vânzări la +40 757.858.142 sau prin email la office@evo-imobiliare.ro.
Cu o abordare fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și confortul, GRAND BEETLE RESIDENCE 3 este mai mult decât un simplu complex rezidențial - este un mod de viață, o comunitate exclusivistă care oferă un loc modern în Iași. Așteptăm cu entuziasm să vă întâmpinăm în noul dumneavoastră acasă.
Informații despre dezvoltator, istoricul companiei, alte proiecte realizate - Carabus Grup Construct
Carabus Grup Construct - Două Decenii de Excelență în Construcții în Iași, România
Carabus Grup Construct, un nume sinonim cu inovația și excelența în domeniul construcțiilor din Iași, cu peste 15 ani de activitate remarcabilă. Înființată în 2007, compania a reușit să se impună ca lider pe piața construcțiilor din Iași, oferind soluții complete și personalizate pentru fiecare proiect în parte.
Cu o istorie bogată, marcând o creștere impresionantă și continuă, Carabus Grup Construct a fost fondată pe principii solide de profesionalism, dedicare și inovație. Aceste valori au fost coloana vertebrală a succesului companiei și a colaborărilor fructuoase cu principalii dezvoltatori din Iași.
Profesionalism și Inovație în Fiecare Proiect
La Carabus Grup Construct, fiecare proiect este abordat cu un angajament neclintit pentru calitate și excelență. Echip de profesioniști calificați combină cele mai noi tehnologii cu metode de construcție inovatoare, pentru a asigura că fiecare clădire nu numai că răspunde, dar și depășește așteptările clienților noștri.
Partener de Încredere pentru Dezvoltatorii din Iași
De-a lungul anilor, Carabus Grup Construct a devenit partenerul de încredere al dezvoltatorilor din Iași.Profesionalismul și implicarea noastră necondiționată în toate proiectele au consolidat această încredere, făcându-ne recunoscuți pentru capacitatea de a face față oricărei provocări de pe șantier. Acest parteneriat solid cu dezvoltatorii locali subliniază angajamentul nostru față de dezvoltarea comunităților și îmbunătățirea peisajului urban din Iași.
O Creștere Impresionantă Datorată Angajamentului Față de Excelență
Succesul Carabus Grup Construct poate fi atribuit angajamentului nostru neclintit față de excelență și satisfacția clientului. Prin concentrarea pe soluții inovatoare și sustenabile, am reușit să ne extindem portofoliul de proiecte și să creștem continuu într-un ritm impresionant. Această creștere ne-a permis să contribuim semnificativ la dezvoltarea infrastructurii.
Viitorul Construcțiilor cu Carabus Grup Construct
Privind spre viitor, Carabus Grup Construct își reînnoiește angajamentul față de inovație, sustenabilitate și excelență în construcții. Continuăm să explorăm noi tehnologii și metode de construcție care să ne permită să oferim proiecte și mai impresionante și eficiente din punct de vedere energetic, contribuind astfel la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru Iași.
Informatii Despre Carabus Grup Construct SRL
Carabus Grup Construct este un lider în domeniul construcțiilor din Iași, recunoscut pentru profesionalismul, calitatea și inovația proiectelor sale. Înființată în 2007, compania a crescut continuu, demonstrând un angajament neclintit față de excelență și inovație. Prin colaborări de succes și o abordare orientată către client, Carabus Grup Construct a devenit un nume de încredere în industria construcțiilor, contribuind la dezvoltarea următoarelor proiecte Imobiliare: 
GRAND BEETLE PACURARI
GRAND BEETLE 2 TĂTĂRAȘI
GRAND BEETLE 3 NICOLINA
ATRIUM GARDEN
NEWTON CITY NICOLINA
FIDELIA RESIDENCE
SARARIE RESIDENCE
SEDES RESIDENCE VALEA LUPULUI
NEWTON RESIDENCE CLOPOTARI
MEGA STYLE RESIDENCE CUG
HAN TREI SARMALE BUCIUM
Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați website-ul Evo-Imobiliare
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe