Grand Beetle Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Grand Beetle Residence, Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Grand Beetle Residence, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 34.9 mp in Grand Beetle R

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Grand Beetle Residence, Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 34.9 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52.15 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53.7 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 60.9 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 62.05 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 62.35 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 65.35 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 69.65 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 74.5 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 79.05 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 79.8 mp in Grand Beetle Residence, Iasi

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential „Grand Beetle Residence”

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Descrierea locului de amplasare si prezentarea vecinilor

Complexului locativ „Grand Beetle Residence” se afla localizat la intrare in orasul Iasi, pe Soseaua Pacurari, la numarul 120, in zona Pacurari.

 

Fiind situat intre hipermarket-urile Kaufland si Carrefour si nu departe de supermarket-urile Profi, Mega Image si LIDL, ansamblul de locuinte ofera posibilitatea locatarilor sai nu numai de a face cumparaturi, dar si pentru a se relaxa la restaurantele si cafenele din apropiere, de a vizita corturile de Tenis din preajma si salonul de infrumusetare. De asemenea nu departe de complexul rezidential se afla un Oficiul Postal, sunt sucursale bancare, este centrul medical „Vasimed”, farmacie si o stomatologie.

 

Pentru educatia copiilor in aceasta zona functioneaza: Gradinita „Casuta Zinelor”, Gradinita cu program prelungit Nr. 14, Gradinita Vesela, Gradinita cu program normal Nr. 15, Scoala Gimnaziala „Elena Cuza” si Scoala Particulara „Paradis”.

 

In apropiere de cladirile rezidentiale circula mijloace de transport in comun cu rute de autobuze. Distanta de la complexul imobiliar „Grand Beetle Residence” pana la centrul comercial „Mall Moldova” si magazinul Decathlon este de 2,3 km. Sunt de parcurs 7,6 km pana in centrul orasului Iasi, este o distanta de 5,7 km pana la Gara din Iasi, iar Aeroportul International se afla localizat la 13,2 km fata de locuintele noi.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta unul din cele mai sigure si economice complexe din Iasi

Proiectul rezidential „Grand Beetle Residence” se compune din 4 blocuri locative si fiecare cladire este construita cu un regim egal de inaltime cu 2 Subsoluri plus un Parter si plus 10 etaje locative.

 

Imobilele complexului locativ sunt realizate in conformitate cu toate standardele europene si blocurile rezidentiale sunt construite fiabil cu structuri pe cadre din beton armat si cu pereti Lamelari, unde pentru realizarea zidariei peretilor exteriori si a tuturor peretilor interiori inclusiv si a compartimentarilor din apartamente este folosita caramida energo eficienta Porotherm. Peretii exteriori perimetrali sunt calitativ placati cu un sistem termic de 100 mm din vata bazaltica, care se caracterizeaza pozitiv nu numai cu capacitatile sale de izolare termica si fonica, dar si care dispune de caracteristici ignifuge. Tamplaria instalata la blocuri este cu profil de clasa energetica „A” si cu geam termopan in trei foi de sticla si are 7 termo camere. Fatadele blocurilor au aspecte elegante si sunt finisate in stil arhitectural modern cu tencuiala decorativa de culoarea alba si gri unde este putin evidentiata culoarea verde, pentru a pune accentul principal al vietii fericite, culoarea verde simbolizeaza – Speranta si Viata Noua. Cladirile locative sunt construite cu terase circulabile, de pe care se deschid vederi panoramice asupra Iasului.

 

Ansamblul locativ „Grand Beetle Residence” este un complex complet echipat si bine proiectat unde sunt prevazute si spatii comerciale, care vin in ajutorul locatarilor si functionarilor din birouri cu puncte de servicii, magazine supermarket-uri, farmacii si alte puncte de menire comerciala. In complexul rezidential sunt prezentate si spatii de birouri de clasa A cu suprafata de pana la 500 mp, acestea sunt pozitionate in primul bloc, care se afla cel mai aproape de bulevard.

 

Lifturile instalate la scarile imobilelor sunt ultramoderne, cu spatii confortabile si de un nivel inalt de securitate, acestea functioneaza silentios si sunt rapide. Complexul rezidential are instalati senzorii de fum si senzorii de inundatie, precum si complexul are un grad inalt de securitate si are instalati senzori de antiefractie si yale electronice pentru deschidere inteligenta.

 

Pe teritoriul complexului rezidential „Grand Beetle Residence” sunt amenajati 800 de mp de spatii verzi plantate si exista organizate si spatii de joaca dotate cu echipamente moderne pentru copiii rezidentilor si prietenii lor. Accesul in incinta complexului de locuinte este securizat si in siguranta se afla transportul personal al rezidentilor, locurile de parcare sunt organizate pe 2 nivele subterane (in total exista 153 de locuri subterane de parcare).

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Tipuri de apartamente, finisaje si utilitati

Ansamblul de imobile „Grand Beetle Residence” dispune de 116 apartamente decomandat compartimentate cu 2-3-4 camere si are 16 locuinte de tip - Penthouse localizate pe doua nivele la etajele superioare, care beneficiaza de scara interioara si de terase si/sau de gradini verzi de pe acoperis. Toate unitatile locative sunt luminoase, primitoare si spatioase, au scheme bine gandite cu bucatarii separate de camera de zi si dotate cu sisteme – „Smart Home”. Toate balcoanele apartamentelor sunt perfect finisate si au instalate parapete din sticle securizata.

 

Cu suprafata de: 52,15 mp, 62,05 mp, 65,35 mp si 69,65 mp sunt prevazute apartamentele cu 2 camere;

Cu suprafata cuprinsa intre 74,50 mp si 80 mp sunt oferite locuintele cu 3 camere;

Pentru locuintele cu 4 camere spatiul proiectat este de pana la 127 mp.

Apartamentele se prezinta cumparatorilor finisate – la cheie cu materiale de finisare de import (care sunt oferite la alegere). Modelele pentru gresia si faianta placata sunt de calitate Premium si sunt de producere italiana. Pardoselile dispun de sapele turnate si sunt placate cu gresie, faianta si parchet in dependenta de incapere. Peretii sunt prelucrati si tencuiti, gletuii si vopsiti cu lavabi si placati cu faianta i dependenta de incapere. Camerele de baie a locuintelor sunt absolut utilate si complet mobilate. Usile interioare sunt instalate si usile de la intrare sunt dotate cu sistem de alarma.

 

Sistemul de incalzire este proiectat prin pardoseala si lipsa caloriferelor pe pereti va ajuta pentru personalizarea si stilarea locuintei fara a va face bariere. Iar temperatura se raspandeste egal prin camere fara a usca aerul, temperatura se mentine constanta si micutii se poata juca la podea chiar daca aceasta este placata cu gresie. Fiecare apartament este dotat cu cate o centrala termica in condensare proprie, pozitionata la bucatarie.

 

Locuintele dispun de utilitatile generale racordate. Apa, gazul si electricitatea consumata sunt separat contorizate pentru fiecare apartament.

 

Ansamblul locativ „Grand Beetle Residence” este dezvoltat de catre compania de constructii – „Carabus Grup Construct” S. R. L., care a fost infiintata in anul 2007 si realizeaza proiectele sale imobiliare calitativ si foloseste utilaje de ultima generati, beneficiaza de angajati calificati si respecta termenele prestabilite de predare in folosinta a imobilelor.

 

Modalitatile de plata acceptate sunt: Prima Casa, creditare imobiliara si este posibila plata in rate direct de la dezvoltator. Pentru plata cash pretul poate fi negociabil si/sau sunt aplicate discount-uri substantiale.

 

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie a unui apartament in Grand Beetle Residence, Iasi

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Noua Casa 2021 (Prima casa)

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa 2021". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Credit Ipotecar

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar. Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Grand Beetle Residence, Iasi le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

„Agentia Evo Imobiliare Iasi”

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe