Complex rezidential inovator cu case moderne in Tomesti, Iasi - Fara Comision pentru Cumparatori

Complex rezidential inovator cu case moderne in Tomesti, Iasi - Fara Comision pentru Cumparatori

Complex rezidential inovator cu case moderne in Tomesti, Iasi - Fara Comision pentru Cumparatori

Agentia Evo Imobiliare vă prezintă un nou proiect imobiliar de excepție, în inima județului Iași, mai precis în Tomesti.

Un complex rezidențial de 14 case moderne cu aer occidental, așezate într-o zonă înverzită și liniștită, care vă va oferi o priveliște asemănătoare cu cea a unei vacanțe la munte, dar în proximitatea orașului Iași.

Fără comision pentru cumpărători, casele sunt construite pe terenuri cu suprafețe cuprinse între 450 mp și 588 mp și beneficiază de un drum privat și acces securizat doar pentru locatari. Primele două case vor fi finalizate și gata pentru mutare în luna iulie 2023.

Aceste case moderne din Tomesti, Iași, sunt construite cu o atenție meticuloasă la detalii și cu materiale de cea mai înaltă calitate. Fundația continuă cu bare independente cu diametru de 14 și adâncime între 1.1 și 3 metri, structura pe cadre din beton armat, zidărie exterioară cât și interioară din caramida de 25 cm, inclusiv compartimentarea din pod, asigură o construcție robustă și durabilă.

Încălzirea este asigurată prin pardoseală, iar casa scării este placată cu marmură. Tencuiala mecanizată, instalația electrică pe cupru și instalația de smart home asigură un nivel ridicat de confort și eficiență. Acoperișul este realizat din tablă de tip țiglă, iar tâmplăria PVC marca VEKA cu trei garnituri de etansare și o geometrie internă împărțită în 7 camere de izolare, precum și geam termopan, asigură o izolare termică și fonetică excelentă.

Placa între ultimul etaj și pod este din beton armat, iar podul are o suprafață de folosință de aproximativ 70 mp. Izolația exterioară este realizată cu vată bazaltică de 15 cm, pentru a asigura un grad ridicat de izolare termică și confort.

Aceste case moderne în Tomesti, Iași, sunt racordate la toate utilitățile: electricitate, apă curentă, gaz și canalizare, oferindu-vă tot confortul pe care vi-l puteți dori de la o casă modernă.

Evo Imobiliare vă invită să descoperiți aceste case moderne din Tomesti, Iași, un loc unde calitatea, confortul și natura se îmbină pentru a crea căminul ideal pentru dumneavoastră și 

familia dumneavoastră. Cu un design modern și elegant, aceste case reprezintă definiția perfectă a unui stil de viață premium și relaxat, în inima naturii, dar totuși la un pas de oraș.

Complexul rezidențial propus de Evo Imobiliare în Tomesti, Iași, este mai mult decât o simplă locuință - este un spațiu în care veți găsi echilibrul perfect între viața agitată a orașului și liniștea și frumusețea naturii. Fiecare detaliu al acestor case moderne a fost conceput cu gândul la confortul și nevoile dumneavoastră, oferindu-vă un spațiu de trăit cu adevărat special.

Dacă sunteți în căutarea unei case moderne, cu un design impresionant și facilități de ultimă generație, într-un mediu natural deosebit și aproape de orașul Iași, complexul rezidențial de case propus de Evo Imobiliare în Tomesti, Iași, este opțiunea ideală pentru dumneavoastră.

Vă așteptăm să descoperiți împreună cu noi frumusețea și confortul acestor case moderne, într-un cadru natural de excepție. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o vizită la complexul rezidențial din Tomesti, Iași, și lăsați-vă surprinși de calitatea și frumusețea acestui proiect imobiliar deosebit. 0757858142

 

case moderne si noi in Tomesti. Vanzare case Tomesti cu 0 comision, iasi

case moderne si noi in Tomesti. Vanzare case Tomesti cu 0 comision, evo imobiliare

Ne puteti contacta pe