Cartierul Francez

Cartierul Francez

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea caselor noi din cadrul complexului Cartierul Francez in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Etape de dezvoltare Cartierul Francez, finalizare in trimestrul 4 2021
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential, D

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea caselor noi din cadrul complexului Cartierul Francez in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Etape de dezvoltare Cartierul Francez, finalizare in trimestrul 4 2021

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential, Detalii de localizare

Complexul de locuinte „Cartierul Francez” se gaseste localizat intr-o zona linistita, cu o infrastructura bine dezvoltata si usor accesibila din Iasi. Casele sunt construite pe strada Paraului, in zona Breazu, comuna Rediu din judetul Iasi. Imobilele din Cartierul Francez sunt complet inconjurate de aer curat si complexul este de padure apropiat, lipsit de praf si de poluarea orasului.

In apropiere de casele locative este o spalatorie auto, sunt zone de relaxare si agrement, functioneaza supermarket-uri, este sala de sport, restaurant si pizzerie. La o distanta de doar 1100 de metri se afla complexul cu piscina „Apollo Summer Lounge”, la aproximativ 3,5 km se afla Cubul de Tenis Smart si sunt 2,6 km pietonal pana la Scoala Gimnaziala din Rediu si 3,3 km pana la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”.

 

De la complexul rezidential „Cartierul Francez” este de parcurs o distanta de 8,9 km pana in centrul Iasului, iar pana la Gara sunt circa 8 km si distanta pana la Aeroportul International din Iasi este de 14,8 km.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Specificatii tehnice si detalii de amenajare a complexului

Ansamblul rezidential „Cartierul Francez” prezinta un grup de case individuale, construite cu diferite aspecte si regimuri mici de inaltime, dar toate cu un stil de design mediteraneean (exclusa varianta de a aparea un bloc in fata proprietatilor locative).

 

Structura constructiva a caselor este realizata in conformitate cu noile standarde in vigoare, din materiale calitative si durabile, pe cadru din beton armat cu plansee de tip dala, cu inchideri exterioare eficiente termic si plus imobilele dispun de un sistem calitativ de izolare termica exterioara, au tamplarie cu profil din PVC si geam termopan.

 

In curtea interioara a cartierului exista o zona de agrement bine amenajata, sunt verde plantati peste 1000 de metri patrati cu plante decorative si arbori saditi, unde sunt dotate foisoare si unde se afla si un lac. Precum si este organizat un loc de joaca pentru cei mai mici si cei mai scumpi locatari. In incinta cartierului locativ este acces securizat (prin bariera) si intreg teritoriul complexului este pazit.

 

Toate locurile de parcare sunt organizate in zone speciale de parking pentru fiecare lot separat si nici intr-un caz nu blocheaza drumurile si strazile interioare. Toate caile de acces si drumurile interioare din incinta complexului rezidential „Cartierul Francez” sunt largi construite si au cate doua benzi.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case exceptionale cu finisaje Premium

Ansamblul locativ „Cartierul Francez” ofera in vanzare un numar de 40 de vile confortabile, proiectate in mai multe tipuri si modele, dar toate cu terase de tip - pergola si cu cate o curte spatioasa inverzita si imprejmuita cu gard din fier forjat. Fiecare casa este construita in asa mod pentru ca sa ofere confort la maxim, vederi depline si intimitate fata de vecini.

Imobilele sunt proiectate cu scheme ideale si au 3 sau cu 4 camere si dispun de suprafete de la 75 mp pana la 110 mp si se vand complet finisate. Toate casele sunt construite in asa mod, ca permit personalizarea si modificarea compartimentarilor interioare in mod individual. Si fiecare cumparator dispune de posibilitatea de a-si alege obiectele sanitare si finisajele interioare a locuintei sale dintr-o gama larga de modele de gresie, parchet si faianta, usi, de asemenea si culoarea vopselelor lavabile pentru finisarea peretilor interiori. Locuintele dispun de instalatii electrice, sanitare si termice, se incalzesc autonom si au centrale termice individuale instalate.

Toate utilitatile sunt prezente in complex, este apa, canalizare (cu fosa ecologica), curent electric si gaze naturale, cu contorizare separata.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie in Cartierul Francez

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara o casa noua printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara o casa printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Cartierul Francez le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe