Greenfield Residence

Greenfield Residence

Greenfield Copou - Greenfield Residence Copou Iasi
Apartamente Noi in Iasi din GREENFIELD COPOU pe  Dealul Copou, langa Gradina Botanica.
Cartierul imbratisat de natura
Unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale sustenabile din Iasi
In deplina armonie cu mediul natural unic in care va fi construit, Greenfield Copou va replica modelul de locuire Greenfield, devenind unul dintre cele mai mari proiecte de cladiri rezidentiale verzi din Iasi, certificat BREEAM Excellent.
Apartamente

Greenfield Copou - Greenfield Residence Copou Iasi

Apartamente Noi in Iasi din GREENFIELD COPOU pe  Dealul Copou, langa Gradina Botanica.

Cartierul imbratisat de natura

Unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale sustenabile din Iasi

In deplina armonie cu mediul natural unic in care va fi construit, Greenfield Copou va replica modelul de locuire Greenfield, devenind unul dintre cele mai mari proiecte de cladiri rezidentiale verzi din Iasi, certificat BREEAM Excellent.

Apartamentele vor beneficia de finisaje premium si vor oferi privelisti spectaculoase asupra orasului si Gradinii Botanice, in blocuri cu regim de inaltime redus, separate de spatii verzi generoase. Facilitatile excelente si conectivitatea foarte buna cu punctele de interes ale orasului completeaza mixul de atribute ce vor face din Greenfield Copou noul reper al dezvoltarilor rezidentiale din Iasi.

Contacteaza un agent imobiliare pentru mai multe detalii despre Greenfield Copou

 

DEZVOLTARE SUSTENABILA

Greenfield Copou este dezvoltat conform principiilor de sustenabilitate urmarite de certificarea BREEAM Excellent. In acelasi timp, cladirile din cadrul ansamblului vor avea un consum de energie aproape egal cu zero, respectand noul standard in constructia de locuinte, nZEB, ce presupune un design sustenabil, tehnici de economisire a energiei si utilizarea de energie regenerabila, precum panouri fotovoltaice.

ZONA ATRACTIVA

Ansamblul se afla pe Dealul Copou, oferind o priveliste panoramica asupra Gradinii Botanice si orasului. Denumita ”plamanul verde al Iasului”, zona Copou ofera un cadru natural ideal, care atrage prin liniste si aer curat. Totodata, este o zona incarcata de istorie si un cartier universitar renumit. Ansamblul se va integra armonios, prin blocuri cu regim mic de inaltime si prin includerea de spatii verzi ample.

FACILITATI EXTINSE

Ansamblul GREENFIELD Copou va fi securizat, cu acces controlat, si va ingloba o gama variata de facilitati, precum: gradinita, after-school, restaurant, piscina interioara, lounge, cafenea, fitness & spa, 300 mp de spatii comerciale, 15.000mp spatii verzi, parcare exclusiv subterana, piste si locuri de parcare pentru biciclete, statii de incarcare pentru masinile electrice.

 

132 mil. € VALOAREA PROIECTULUI, Mixul deosebit de atribute pe care GREENFIELD Copou il ofera are potentialul de a-l transforma intr-un reper al dezvoltarilor rezidentiale din Iasi.

15.000 mp de spatii verzi

300 mp de spatii comerciale

3.200 mp de club sport si relaxare

1.062 de apartamente noi in Copou

1.126 de locuri de parcare subterane

1.000 de parcaje biciclete

 

Apartamente noi in Greenfield Copou

Comunitate cu acces controlat,Blocuri P+5 prevazute cu lift,Vedere panoramica spre Gradina Botanica,Apartamente cu gradini private la parter,Locuri de parcare subterane,Statii de incarcare masini electrice,Parcaje biciclete,Piste de biciclete/alergare,Alei de promenada,Gradini publice,Spatii comunitare moderne,Gradinita si after-school,Locuri de joaca pentru copii,Club sport si relaxare,Piscina interioara si spa,Centru de fitness,Cafenea si restaurant,Spatii comerciale.

 

CONSTRUIM SUSTENABIL

Folosim solutii care reduc consumul de energie si costurile de mentenanta;

Folosim solutii pentru diminuarea consumului de apa pe toata durata de viata a cladirii;

Incurajam reducerea cantitatii de deseuri si reciclarea materialelor;

Solutiile alese protejeaza si reduc impactul asupra mediului inconjurator;

Utilizam sisteme de ventilare centralizate, cu senzori de umiditate;

Asiguram imbunatatirea performantelor de izolare pentru peretii exterior;

Folosim tamplarie exterioara PVC cu minimum 5 camere si geam tripan;

Utilizam zidarie cu termoizolatie superioara, cu coeficient de transfer termic superior;

Utilizam solutii de iluminat eficiente energetic: iluminat tip led, senzori de prezenta;

Implementam un sistem de reglare automata a temperaturii la nivelul fiecarei camere;

Asiguram 30% din necesarul de energie al cladirilor, din energie regenerabila;

Incurajam mijloacele de transport cu amprenta mica de carbon;

DEZVOLTATOR DE INCREDERE

Impact Developer & Contractor, dezvoltator cu 30 de ani experienta, singurul listat la Bursa de Valori Bucuresti, vine in Iasi si transforma cuvantul casa in ACASA, prin ansamblul rezidential Greenfield Copou.

PROIECTELE IMPACT – UN VIITOR VERDE

Sustenabilitatea sta la baza politicii operationale a Grupului IMPACT, iar proiectele emblematice, GREENFIELD Baneasa si LUXURIA Residence sunt o dovada. Avem grija de cele 3 P-uri ale sustenabilitatii care au un impact puternic asupra afacerii, o practica obisnuita pentru noi, deoarece planeta, oamenii si profitul sunt active esentiale pentru IMPACT.

 

Viziunea noastra privind ansamblul GREENFIELD Copou este de a replica modelul de locuire al cartierului Greenfield Baneasa din Capitala, care se bucura de un succes continuu de la lansarea sa pe piata. In acest moment are o comunitate de peste 6.000 de locuitori. Astfel, si la Iasi ne propunem sa oferim comunitatii un stil de viata sustenabil, intr-un proiect cu facilitati care fac diferenta, pastrand directia de dezvoltare durabila abordata in cadrul ansamblurilor pe care le construim.

 

Prin intermediul agentiei Evo Imobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.  
 
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, 0757858142

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe