Luxor Residence

Luxor Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Luxor Residence in Iasi. Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Luxor Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 35.55 mp in Luxor Residence, Iasi
Evo Imo

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Luxor Residence in Iasi. Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Luxor Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 35.55 mp in Luxor Residence, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 43.97 mp in Luxor Residence, Iasi
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Luxor Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 43.95 mp in Luxor Residence, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 49.15 mp in Luxor Residence, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 68.31 mp in Luxor Residence, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 76.73 mp in Luxor Residence, Iasi
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Luxor Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 83.95 mp in Luxor Residence, Iasi
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
Intr-o zona foarte confortabila si linistita la iesire din orasul Iasi se afla amplasat ansamblul locativ „Luxor Residence” si se gaseste pozitionat pe strada Mestecanis, in zona – Popas Pacurari, la intrare in comuna Valea Lupului din judetul Iasi. In imediata apropiere de complexul de locuinte se afla un supermarket, sunt cateva magazine alimentare si functioneaza o farmacie, sunt cafenele si cofetarii, iar la o distanta de doar 2,1 km se afla magazinele Brico Depot si Decathlon. De asemenea la 2,2 km se afla centrele comerciale „Era Shopping City” si „Mall Moldova”, unde sunt o multime de magazine, buticuri, sucursale bancare, centre de oferire a diferitor servicii, sunt food corturi, restaurante si pizzerii. Si unde este un magazin de mobila si functioneaza hipermarketul Carrefour. La o distanta usor accesibila pietonal de la casele cu apartamente se afla Gradinita „Heppy Kittens”, Scoala Gimnaziala „Profesor Mihai Dumitriu” si Scoala „Rusu Eliza”.
Locuintele noi sunt amplasate la o distanta de doar 700 de metri de la Soseaua Pacurari si nu departe de statia cu mijloace de transport in comun cu rute de autobuz si maxi taxi. Distanta de la complexul rezidential „Luxor Residence” pana in centrul Iasului este de 7,5 km, iar pana la Gara din orasul Iasi sunt de parcurs 5,5 km si sunt 12,8 pana la Aeroportul International din Iasi.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Despre complexul rezidential
Proiectul imobiliar „Luxor Residence” este compus din 4 cladiri de apartamente. Toate imobilele sunt realizate intr-un stil arhitectural modern, sunt cu aspecte asemanatoare si au un regim de inaltime egal cu cate un Demisol plus Parter si plus 2 Etaje si un Pod. Casele de apartamente sunt construite cu un grad inalt de responsabilitate din materiale calitative si cu utilizarea a celor mai noi tehnologii si sunt realizate in conformitate cu toate normele in vigoare. Structura constructiva a blocurilor locative se bazeaza pe carcase din cadre din beton armat. Toti peretii interiori perimetrali si compartimentarile interioare sunt zidite din caramida Brikston, la fel ca si inchiderile exterioare peste care este aplicat un sistem termic din polistiren cu densitatea EPS80 si grosimea de 10 cm. Tamplaria exterioara a blocurilor este cu profil PVC de la Salamander cu 5 camere de izolare termica si cu sticla termopana instalata in 3 randuri, iar feroneria este de la Maco. Fatadele imobilelor sunt modern finisate cu tencuiala decorativa aplicata intr-o combinatie ideala a culorilor alb si gri. La parterul imobilelor sunt prevazute spatii comerciale si accesul in incinta blocurilor locative se face prin sistem cu video interfon. De asemenea este instalat si un sistem de supraveghere video a complexului locativ „Luxor Residence”.
Cate un loc de parcare este asigurat pentru fiecare apartament si costul parcarii este deja inclus in pretul apartamentului achizitionat.
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Tipuri de apartamente, scheme si finisaje
In blocurile locative din complexul „Luxor Residence” sunt construite apartamente cu 1, 2 si 4 camere logic gandite. Suprafetele utile ale locuintelor cu o camere incep de la 28 mp si sunt pana la 35 mp si acestea sunt proiectate in doua modele de scheme. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate in patru modele si dispun de suprafetele utile de la 35 mp pana la 64 mp. Suprafata utila a apartamentelor cu 3 camere este proiectata de 67 mp.
In vanzare unitatile locative se propun complet finisate si in versiune – „la cheie” sunt predate in folosinta. Locuintele au placaje cu gresie si faianta de la Delta Design. Toate camerele de baie sunt finisate, echipate si cu obiecte sanitare dotate. Cate o centrala termica proprie cu functionare in condensatii prezentata de la firma Immergas este instalata in fiecare apartament si asigura functionarea sistemului de incalzire autonom. Locuintele au montate toate instalatiile sanitare si electrice si se predau in folosinta cu racordate totala la utilitatile generale.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)
Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar
Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala
Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.
Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Luxor Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro
 
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi
office@evo-imobiliare.ro
0757858142
 
Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.
 
Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.
 
Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe