Metropol Residence 2

Metropol Residence 2

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Metropol Residence 2, Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Metropol Residence 2, Iasi
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 48.8 in Metropol Residence 2, Iasi
E

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Metropol Residence 2, Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Metropol Residence 2, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 48.8 in Metropol Residence 2, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53.35 in Metropol Residence 2, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53.75 in Metropol Residence 2, Iasi

 

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 3 camere in Iasi, din cadrul complexului Metropol Residence 2, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 62 in Metropol Residence 2, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 3 camere, 62.45 in Metropol Residence 2, Iasi

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

Despre zona de amplasare

Fiind deosebit localizat la liniste si inconjurat de multa verdeata - complexul imobiliar „Metropol Residence 2” alinta locatarii cu mult aer curat si ofera privelisti uluitoare asupra imprejurimilor. Blocul de locuinte noi se gaseste amplasat pe strada Prieteniei, la numarul 8, zona Popas Pacurari, comuna Valea Lupului, judetul Iasi.

 

In apropiere de complexul de locuinte se afla Scoala Gimnaziala „Profesor Mihai Dumitriu” si Gradinita „Happy Kittens” (la 800 - 1000 de metri), este un teren de fotbal si Oficiu Postal. La o distanta de doar 800 de metri fata de complexul locativ se afla magazinul Decathlon, este Brico Depot Iasi si se afla centrul comercial „Era Shopping Center” cu hipermarket-ul Carrefour, cu cafenele, restaurante, pizzerii, farmacii, banci si diverse servicii. Si aici se va afla viitorul Mall of Moldova.

 

Statia de autobuz se afla localizata la o distanta de 200 de metri de la blocul rezidential si distanta pana la D28 la fel este de 200 de metri. Pana in centrul orasului Iasi este o distanta de 9,1 km, pana la Gara Mare sunt de parcurs circa 7 km si Aeroportul International din Iasi se afla la 14,3 km.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Descrierea complexului rezidential „Metropol Residence 2”

Ansamblul locativ „Metropol Residence 2” dispune de un bloc de apartamente calitativ construit, de un grad inalt de rezistenta seismica si cu un regim mic de inaltime cu un Demisol plus Parter si plus 2 Etaje locative.

 

Imobilul este construit in conformitate cu toate normele in vigoare si la cele mai inalte standarde de calitate. Structura de rezistenta a blocului de apartamente este proiectata si realizata pe cadre din beton armat cu inchideri exterioare si compartimentari interioare din caramida Porotherm. Sistemul termic aplicat pe partea exterioara a peretilor este de tip Austroterm si are grosimea de 10 cm. Fatada imobilului este finisata cu tencuiala decorativa in doua nuante ale culorii maro. Blocul locativ are instalata tamplarie exterioara cu profil PVC Salamander de 76 mm si cu geam termopan tripan, ce ofera un confort termic si fonic maximal. Spatiile comune din bloc sunt finisate, casa scarii este placata cu marmura si sunt montate balustrade din inox cu sticla securizata.

 

Curtea ansamblului rezidential este amenajata si are plantate spatii verzi. Si in incinta complexului imobiliar „Metropol Residence 2” exista 150 de locuri de parcare si toate sunt organizate supraterane, cate un loc de parcare pentru fiecare apartament este inclus in pretul locuintei. Accesul in incinta complexului de locuinte este securizat si are instalat sistem cu video interfon.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta apartamente si finisaje „Metropol Residence 2”

Proiectul de imobile „Metropol Residence 2” este prevazut cu un numar total de 75 unitati locative. Apartamentele sunt primitoare cu scheme logic gandite si au una, doua sau trei camere confortabile. Suprafata proprietatilor locative incepe de la 48 mp si ajunge pana la 62 mp.

 

In vanzare toate apartamentele sunt prezentate finisate cu gresie si faianta de import din Italia cu modele moderne si diverse culori oferite la alegerea viitorilor locatari. Pe pardoselile dormitoarelor si living-urilor sunt placari cu parchet, iar tavanele si toti peretii interiori sunt tencuiti si finisati cu vopsea lavabila. Toate obiectele sanitare sunt dotate si blocurile sanitare sunt mobilate si au instalate: chiuvetele, vasul wc este suspendat, poate fi instalata cada sau cabina de dus, optional cumparatorii locuintelor pot opta si de jacuzzi. Apartamentele dispun de usi interioare instalate si la intrare au usa din metal.

 

Toate sistemele ingineresti sunt conduse in apartamente: instalatiile sanitare si electrice sunt puse la pozitii si sistemul termic este proiectat autonom pentru fiecare unitate locativa si cate o centrala termica proprie este instalata. Blocul de locuinte „Metropol Residence 2” se preda in exploatare complet racordat la toate utilitatile generale si acestea sunt contorizate separat pentru fiecare apartament, iar contoarele si apometrele se afla pozitionate pe casa scarii.

 

 

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie a unui apartament in Metropol Residence 2, Iasi

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Noua Casa 2021 (Prima casa)

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa 2021". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Credit Ipotecar

In acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar. Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

„Agentia Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Metropol Residence 2, Iasi le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

„Agentia Evo Imobiliare Iasi”

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe