Mon Jardin

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Mon Jardin Bucium in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 150 mp in Mon Jardin Bucium, Iasi
„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential
„Evo Imobiliare Iasi&rdq

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea unei case noi din cadrul complexului Mon Jardin Bucium in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case de 150 mp in Mon Jardin Bucium, Iasi

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Case exceptional amplasate

Complexul rezidential „Mon Jardin Residence Bucium” se afla dezvoltat pe Aleea Bucium, in zona cartierului Bucium din orasul Iasi. Casele locative sunt pozitionate vis-a-vis de Plopii fara Sot si pana la Soseaua Bucium sunt de parcurs doar 300 de metri. Imprejurul complexului de case se afla pensiuni, sunt cafenele si taverne, functioneaza magazine cu materiale de constructii si sunt cateva minimarketuri. Distanta de un kilometru este de parcurs pana la Centrul Medical „Arcadia Bucium”, sunt 600 de metri pana la Centrul Medical „Association Dr Micu Vasile” si farmacia functioneaza la doar 350 de metri, la180 de metri fata de casele noi se afla clubul si salonul SPA „Hill Center Sport & Spa” si pana la clubul sportiv „Zero Gravity Climbing Hall” sunt de parcurs 1,4 km, iar la 1,8 km se afla centrul „Ice Mania (ice skating ring), sunt de parcurs 1,2 km pana la centrul distractiv „Arena copiilor” si sunt 600 de metri pana la Scoala „Veronica Micle” si 1,4 km pana la Gradinita „Excellence”.

 

In apropiere de casele noi circula autobuze si sunt de parcurs aproximativ 7 – 8 km pana in centrul orasului Iasi, Gara Mare de afla la 7,5 km si sunt 11,1 km pana la Aeroportul International din Iasi.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta ansamblului de case noi

Proiectul rezidential „Mon Jardin Residence Bucium” dispune de un numar de 6 case de tip – „Insiruite” ce au un regim de inaltime realizat cu cate un Parter si Doua Etaje. Imobilele sunt deosebit de atractive si sunt proiectate intr-un stil de design ultra modern cu aspecte inedite. Structura constructiva a corpurilor imobiliare este din beton armat cu inchideri exterioare si compartimentari realizate din caramida. Sistemul termic exterior este fiabil placat cu polistiren si are grosimea de 10 cm. Casele sunt acoperite cu materiale de calitate superioara si dispun de tamplarie exterioara cu geam termopan tripan cu 6 camere termice. Fatadele imobilelor sunt finisate intr-o combinatie deosebita a culorii albe cu culoarea grafitului, ce sunt dizolvate cu placi orizontale de culoarea beige.

In incinta complexului locativ sunt amenajate alei pietonale si spatii verzi cu iarba de gazon plantate, iar drumurile interioare si caile de acces sunt asfaltate. Accesul in incinta complexului de locuinte „Mon Jardin Bucium” este controlat si inteligent proiectat cu bariera de acces, iar intreg teritoriul este video supravegheat. Curtea ansamblului de locuinte este imprejmuita cu gard si locuirile de parcare sunt organizate supraterane.

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Descrierea vilelor

Vilele ansamblului de locuinte „Mon Jardin Residence Bucium” sunt proiectate cu scheme logic gandite si dispun de suprafata utila de 150 mp, iar curtea personala are suprafata de 140 mp. Toate vilele beneficiaza de balcoane confortabile. In vanzare imobilele se vand complet echipate, utilate si „la cheie” finisate. Pardoselile sunt placate cu parchet si gresie de calitate de Premium clasa, peretii sunt tencuiti si partial sunt placati cu faianta. Camerele de baie sunt complet finisate, utilate cu toate instalatiile sanitare instalate si cu mobilier si accesorii dotate. In exploatare imobilele se ofera cu instalatii sanitare, electrice si termice complet realizate si casele au sistem de incalzire in pardoseala cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativa. Este racordare deplina la toate utilitatile generale, locuintele sunt asigurate cu curent electric si au apa curenta, este bransament la teava de gaze si este sistem de canalizare. Imobilele sunt separat contorizate la utilitati. Din ferestrele locuintelor noi se deschid vederi fascinante asupra vecinatatilor.

Dezvoltatorul complexului de locuinte „Mon Jardin Residence Bucium” este compania „LCA Imobiliare”, care ofera posibilitatea de plata rate de la Dezvoltator pe o perioada de 5 ani fara de dobanda cu conditii de plata a unui avans de minim 50 % din costul locuintei achizitionate.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Noua Casa 2021 (Prima casa)

Dezvoltatorul ne-a transmis ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un pragram "Noua Casa". Daca sunteti interesat ce conditii se aplica pentru obtinerea unui credit ipotecar - lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Mon Jardin Bucium le gasiti afisate pe web evo-imobiliare ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe