Roca Residence

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Roca Residence in Iasi.
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Roca Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 31.4 mp in Roca Residence, Iasi
 

 Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Roca Residence in Iasi.

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Roca Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 31.4 mp in Roca Residence, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Roca Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 45 mp in Roca Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 52.5 mp in Roca Residence, Iasi

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential Roca Residence

Despre linistita si confortabila zona de amplasare

Ansamblul de locuinte „Roca Residence” se afla localizat pe strada Costea Voda, la numarul 20, in satul Valea Adanca din comuna Miroslava al judetului Iasi (la capat de cartierul Cug din Iasi).

 

Locuintele desavarsite se afla amplasate in imediata vecinatate a hotelului Capitol si a Lacului Ezareni. Pentru grijile cotidiene, supermarket-urile Lidl si Penny Market functioneaza la doar 500 de metri fata de complex, este market-ul Mega Image si magazinul alimentar „Terasa Trans Mag”. De asemenea sunt restaurante si cafenele, magazine mixte si magazine de mobila si cu marfuri pentru casa. Iar intr-o minuta de mers pe jos se afla un local sfant - la doar 110 metri este Biserica Acoperamantul Maicii Domnului.

Complexul rezidential se afla construit cu acces imediat la strada principala si de la blocuri pana la statia de autobuz sunt doar 200 de metri si este de parcurs o distanta de circa 8-9 km pana in centrul orasului Iasi, distanta pana la centrul comercial „Palas Mall” este de 5,9 km si sunt de parcurs in jur la 6,5 km pana la „Iulius Mall”. Gara din Iasi se afla localizata la 8,3 km fata de complexul locativ Roca Residence” si sunt 12,2 km pana la Aeroportul International din Iasi.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta blocuri si detalii de amenajare a complexului

Proiectul imobiliar „Roca Residence” este compus din 5 blocuri locative simpatice cu aspecte elegante si atractive. Toate cladirile sunt prezentate cu infatisari asemanatoare si sunt realizate cu mici regimuri de inaltime egala si fiecare bloc are cate un Parter si 3 etaje de apartamente.

Structura constructiva a blocurilor locative este realizata pe cadre din beton armat (folosit este betonul de clasa B 350 si fierul de clasa superioara de rezistenta BST 500), cu pereti exteriori si compartimentarile interioare realizate din caramida termic eficienta Brixton de 30 cm. Pe tot perimetrul blocurilor locative, pe partea exterioara a peretilor este placat un sistem termic format din polistiren Austrotherm cu grosimea de 10 cm, peste care este aplicat un strat de finisare de tencuiala decorativa de tip impermeabila. Toate ferestrele instalate la locuinte dispun de profil PVC Salamander si au geam termopan tripan.

Curtea si spatiul adiacent blocurilor locative este atent ingrijit si amenajat cu flori si spatii verzi si este instalat mobilier urban. Ansamblul de locuinte „Roca Residence” ofera locatarilor sai locuri de parcare supraterane.

Complexul este securizat si accesul in incinta fiecarui apartament este controlat prin intermediul interfonului instalat.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Finisajele si utilitatile proprietatilor

Complexul de apartamente „Roca Residence” ofera in vanzare un total de 118 unitati locative cu spatii generoase, proiectate cu planimetrii decomandate cu una sau doua sau trei camere. Schemele apartamentelor sunt clasice si ergonomic compartimentate, unde camerele sunt individuale separate una de alta, iar balcoanele sunt mari si dispun de spatii de depozitare. In bloc sunt prezentate garsoniere cochete cu suprafata de 31,4 mp si 32,4 mp si suprafata apartamentelor cu 2 camere este cuprinsa intre 45 mp si 52,5 mp, iar cu marimea de 65,22 mp sunt prevazute apartamentele cu 3 camere.

Complet finisate - La cheie sunt propuse apartamentele, unde sunt placaje cu gresie si faianta de import din Italia si din Spania, unde tavanele si peretii sunt ideal prelucrati, iar camerele de baie sunt proiectate cu sistem natural de ventilare si fiecare are cate un geam personal. Precum si toate baile sunt complet finisate, echipate si mobilate. Usa de la intrare in apartamente este din metal si are sistem de antiefractie si toate usile interioare la fel sunt instalate.

Este instalata cate o centrala termica in condensatii, individuala pentru fiecare apartament si sistemul de incalzire este montat prin pardoseala cu tevi si distribuitori UPONOR, fara pierderi de caldura, fara tevi si calorifere inestetice.

In fiecare apartament separat sunt contorizate toate utilitatile cu contoare de gaz si curent plus apometre pentru controlul consumului de apa.

Pentru a va convinge de toate facilitatile si avantajele apartamentelor noi din ansamblul locativ „Roca Residence”, neaparat, va rugam, sa va programati cu o vizita la complexul rezidential. Doar cu un clic va invitam sa treceti pe web pagina oficiala a Dezvoltatorului si sa luati legatura cu managerii de vanzare.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Roca Residence le gasiti afisate pe web www.evo-imobiliare.ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - Agent Imobiliar - REALTOR ® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe